Alaskan malamutte Posted February 6, 2022 Author Posted February 6, 2022 Kolejne domowe zdjęcia Runo.. Czemu nikt go nie chce??? To takie niesprawiedliwe...😥 1 Quote
Poker Posted February 6, 2022 Posted February 6, 2022 https://www.olx.pl/d/oferta/poker-moze-wygra-dla-siebie-wymarzony-dom-CID103-IDNlf1q.html?bs=olx_pro_listing Am, proszę, ponumeruj zdjecia. Dla mnie najgorsze w robieniu ogłoszeń jest sprawdzanie czy dane zdjęcie już jest umieszczone na OLX. Ściągam zdjęcia na komp. i porównuję z ogłoszeń, a to jest cholernie czasochłonne. Quote
Ellig Posted February 7, 2022 Posted February 7, 2022 Podmieniłam trochę zdjęć Runo w ogłoszeniu na olx. Na szczęście po kilu godz. zaakceptowali ogłoszenie. Ale usunęli mi ogłoszenie Lumi. Mocno ogłaszam Runo na grupach, na Facebooku. 1 1 Quote
Alaskan malamutte Posted February 7, 2022 Author Posted February 7, 2022 Dnia 6.02.2022 o 17:37, Poker napisał: https://www.olx.pl/d/oferta/poker-moze-wygra-dla-siebie-wymarzony-dom-CID103-IDNlf1q.html?bs=olx_pro_listing Am, proszę, ponumeruj zdjecia. Dla mnie najgorsze w robieniu ogłoszeń jest sprawdzanie czy dane zdjęcie już jest umieszczone na OLX. Ściągam zdjęcia na komp. i porównuję z ogłoszeń, a to jest cholernie czasochłonne. Dzisiaj ponumeruję. Ale tych ostatnich nie ma w moich ogloszeniach na olx..jeszcze sprawdzę Quote
Alaskan malamutte Posted February 7, 2022 Author Posted February 7, 2022 Dnia 7.02.2022 o 07:40, Ellig napisał: Podmieniłam trochę zdjęć Runo w ogłoszeniu na olx. Na szczęście po kilu godz. zaakceptowali ogłoszenie. Ale usunęli mi ogłoszenie Lumi. Mocno ogłaszam Runo na grupach, na Facebooku. Bardzo dziękuję ❤️Być może to efekt tego ogłaszania..napisala do mnie p. Jola sms z pytaniem o Runo. W domu suczka i kot. Jesteśmy umowione na rozmowę dzisiaj. 2 Quote
Alaskan malamutte Posted February 7, 2022 Author Posted February 7, 2022 Już jestem po rozmowie z p. Jolą. Państwo mieszkają w Poznaniu, w kamienicy na parterze. W domu państwa zawsze psy z adopcji. Rubik umarł w tamtym roku, był ze schroniska k. Poznania. Tosia adoptowana pół roku temu z fundacji z Łodzi. Koteczka tez z adopcji. Państwo przechodzili procedury adopcyjne. Mam dostać kontakt do p. która robiła wizytę dla tej ostatniej suczki Tosi. Zobaczymy jak to się rozwinie.... 4 2 Quote
guccio Posted February 7, 2022 Posted February 7, 2022 Dnia 7.02.2022 o 09:29, Alaskan malamutte napisał: Już jestem po rozmowie z p. Jolą. Państwo mieszkają w Poznaniu, w kamienicy na parterze. W domu państwa zawsze psy z adopcji. Rubik umarł w tamtym roku, był ze schroniska k. Poznania. Tosia adoptowana pół roku temu z fundacji z Łodzi. Koteczka tez z adopcji. Państwo przechodzili procedury adopcyjne. Mam dostać kontakt do p. która robiła wizytę dla tej ostatniej suczki Tosi. Zobaczymy jak to się rozwinie.... Mocne kciuki. 1 Quote
Ellig Posted February 7, 2022 Posted February 7, 2022 Dnia 7.02.2022 o 09:29, Alaskan malamutte napisał: Już jestem po rozmowie z p. Jolą. Państwo mieszkają w Poznaniu, w kamienicy na parterze. W domu państwa zawsze psy z adopcji. Rubik umarł w tamtym roku, był ze schroniska k. Poznania. Tosia adoptowana pół roku temu z fundacji z Łodzi. Koteczka tez z adopcji. Państwo przechodzili procedury adopcyjne. Mam dostać kontakt do p. która robiła wizytę dla tej ostatniej suczki Tosi. Zobaczymy jak to się rozwinie.... Kciuki, kciuki mocno trzymam, serce państwa zabiło mocniej dla Runo <3, niech sie dobrze dzieje. 1 Quote
Alaskan malamutte Posted February 7, 2022 Author Posted February 7, 2022 Dnia 7.02.2022 o 09:39, Tyśka) napisał: Ojej, trzymam kciuki. ♡ Trzymaj mocno!! Jeśli się okaże wszystko ok, to Runo zamieszka w Poznaniu! Jestem umówiona na rozmowę z panią Jolą po 20. Quote
Poker Posted February 7, 2022 Posted February 7, 2022 Wszystko co mogę zaciskam z całych sił. 1 Quote
Tyśka) Posted February 7, 2022 Posted February 7, 2022 Dnia 7.02.2022 o 09:47, Alaskan malamutte napisał: Trzymaj mocno!! Jeśli się okaże wszystko ok, to Runo zamieszka w Poznaniu Do Poznania czasem jeździmy na spacer (Cytadela, Warta). Byłoby fajnie, gdyby Runo był tak blisko 🙂 Quote
Isiak Posted February 7, 2022 Posted February 7, 2022 Ojejusiu, trzymam, trzymam!!!! Runo kochany... obyś miał już w końcu dobry domek! 1 Quote
Gabi79 Posted February 7, 2022 Posted February 7, 2022 Ojej, ale news, oby to był TEN domek. Zaciskam kciuki z całych sił Quote
Alaskan malamutte Posted February 7, 2022 Author Posted February 7, 2022 Jeszcze nie wierzę, ale to się dzieje naprawdę!!!! RUNO MA DOM!!!!! ZAMIESZKA W POZNANIUU!! 7 1 Quote
Alaskan malamutte Posted February 7, 2022 Author Posted February 7, 2022 Dnia 7.02.2022 o 14:13, Aska7 napisał: Zawiozę jak będzie trzeba. Asia, będę bardzo wdzięczna. ❤️ ❤️❤️ Quote
guccio Posted February 7, 2022 Posted February 7, 2022 Dnia 7.02.2022 o 22:48, Alaskan malamutte napisał: Jeszcze nie wierzę, ale to się dzieje naprawdę!!!! RUNO MA DOM!!!!! ZAMIESZKA W POZNANIUU!! Rewelacja,nareszcie! Quote
Alaskan malamutte Posted February 7, 2022 Author Posted February 7, 2022 Pani Jola pokazala mi zdjęcie ich pierwszego psiaczka, Filusia. Też był adoptowany. 1 Quote
Isiak Posted February 7, 2022 Posted February 7, 2022 Dnia 7.02.2022 o 22:48, Alaskan malamutte napisał: Jeszcze nie wierzę, ale to się dzieje naprawdę!!!! RUNO MA DOM!!!!! ZAMIESZKA W POZNANIUU!! Rety, płaczę ze szczęścia!!!! Dnia 7.02.2022 o 23:42, Alaskan malamutte napisał: Pani Jola pokazala mi zdjęcie ich pierwszego psiaczka, Filusia. Też był adoptowany. Jaki podobny do Runo! Te domowe zdjęcia Runo pewnie zwróciły uwagę Państwa 🙂 1 Quote
Poker Posted February 7, 2022 Posted February 7, 2022 Bardzo podobny do Runo. mam promowane ogłoszenie do 24 lutego, szkoda żeby się marnowało. Quote
Recommended Posts