Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Podmieniłam trochę zdjęć Runo w ogłoszeniu na olx.

Na szczęście po kilu godz. zaakceptowali ogłoszenie. 

Ale usunęli mi ogłoszenie Lumi.

Mocno ogłaszam Runo na grupach,  na Facebooku. 

• Like 1
  • Upvote 1
Posted
Dnia 6.02.2022 o 17:37, Poker napisał:

https://www.olx.pl/d/oferta/poker-moze-wygra-dla-siebie-wymarzony-dom-CID103-IDNlf1q.html?bs=olx_pro_listing

Am, proszę, ponumeruj zdjecia.

Dla mnie najgorsze w robieniu ogłoszeń jest sprawdzanie czy dane zdjęcie już jest umieszczone na OLX.

Ściągam zdjęcia  na komp. i porównuję  z ogłoszeń, a to jest cholernie czasochłonne.

Dzisiaj ponumeruję. Ale tych ostatnich nie ma w moich ogloszeniach na olx..jeszcze sprawdzę

Posted
Dnia 7.02.2022 o 07:40, Ellig napisał:

Podmieniłam trochę zdjęć Runo w ogłoszeniu na olx.

Na szczęście po kilu godz. zaakceptowali ogłoszenie. 

Ale usunęli mi ogłoszenie Lumi.

Mocno ogłaszam Runo na grupach,  na Facebooku. 

Bardzo dziękuję ❤️Być może to efekt tego ogłaszania..napisala do mnie p. Jola sms z pytaniem o Runo. W domu suczka i kot. 

Jesteśmy umowione na rozmowę dzisiaj.

• Like 2
Posted

Już jestem po rozmowie z p. Jolą. Państwo mieszkają w Poznaniu, w kamienicy na parterze. 

W domu państwa zawsze psy z adopcji. Rubik umarł w tamtym roku, był ze schroniska k. Poznania. Tosia adoptowana pół roku temu z fundacji z Łodzi. Koteczka tez z adopcji. Państwo przechodzili procedury adopcyjne.  Mam dostać kontakt do p. która robiła wizytę dla tej ostatniej suczki Tosi. 

Zobaczymy jak to się rozwinie....

• Like 4
  • Upvote 2
Posted
Dnia 7.02.2022 o 09:29, Alaskan malamutte napisał:

Już jestem po rozmowie z p. Jolą. Państwo mieszkają w Poznaniu, w kamienicy na parterze. 

W domu państwa zawsze psy z adopcji. Rubik umarł w tamtym roku, był ze schroniska k. Poznania. Tosia adoptowana pół roku temu z fundacji z Łodzi. Koteczka tez z adopcji. Państwo przechodzili procedury adopcyjne.  Mam dostać kontakt do p. która robiła wizytę dla tej ostatniej suczki Tosi. 

Mocne kciuki.

• Like 1
Posted
Dnia 7.02.2022 o 09:29, Alaskan malamutte napisał:

Kciuki, kciuki mocno trzymam, serce państwa zabiło mocniej dla Runo <3, niech sie dobrze dzieje.

• Like 1
Posted
Dnia 7.02.2022 o 09:47, Alaskan malamutte napisał:

Trzymaj mocno!! Jeśli się okaże wszystko ok, to Runo zamieszka w Poznaniu 

Do Poznania czasem jeździmy na spacer (Cytadela, Warta). Byłoby fajnie, gdyby Runo był tak blisko 🙂

Posted
Dnia 7.02.2022 o 22:48, Alaskan malamutte napisał:

Jeszcze nie wierzę, ale to się dzieje naprawdę!!!!

RUNO MA DOM!!!!!   ZAMIESZKA W POZNANIUU!!

taniec-emotikon-ruchomy-obrazek-0055taniec-emotikon-ruchomy-obrazek-0055taniec-emotikon-ruchomy-obrazek-0055taniec-emotikon-ruchomy-obrazek-0055taniec-emotikon-ruchomy-obrazek-0055taniec-emotikon-ruchomy-obrazek-0055

Rewelacja,nareszcie!

Posted
Dnia 7.02.2022 o 22:48, Alaskan malamutte napisał:

Jeszcze nie wierzę, ale to się dzieje naprawdę!!!!

RUNO MA DOM!!!!!   ZAMIESZKA W POZNANIUU!!

taniec-emotikon-ruchomy-obrazek-0055taniec-emotikon-ruchomy-obrazek-0055taniec-emotikon-ruchomy-obrazek-0055taniec-emotikon-ruchomy-obrazek-0055taniec-emotikon-ruchomy-obrazek-0055taniec-emotikon-ruchomy-obrazek-0055

Rety, płaczę ze szczęścia!!!!

Dnia 7.02.2022 o 23:42, Alaskan malamutte napisał:

Pani Jola pokazala mi zdjęcie ich pierwszego psiaczka, Filusia. 

Też był adoptowany.

received_673506767008846.jpeg

Jaki podobny do Runo! Te domowe zdjęcia Runo pewnie zwróciły uwagę Państwa 🙂

• Upvote 1