beataczl Posted May 17, 2021 Posted May 17, 2021 Nasz kochany taki dzielny piesio... I taki chorowitek, że się nie spodziewaliśmy. Oj, żeby nic więcej już się nie wyklulo..tfu, tfu. Quote
Alaskan malamutte Posted May 17, 2021 Author Posted May 17, 2021 46 minut temu, beataczl napisał: Nasz kochany taki dzielny piesio... I taki chorowitek, że się nie spodziewaliśmy. Oj, żeby nic więcej już się nie wyklulo..tfu, tfu. Oby...I tego się trzymajmy!! Quote
Alaskan malamutte Posted May 17, 2021 Author Posted May 17, 2021 Na konto Runo wpłynęło 50zł od helli. Ślicznie dziękuję Quote
maarit Posted May 17, 2021 Posted May 17, 2021 2 godziny temu, Alaskan malamutte napisał: Runo nauczył się z tym żyć, jedzenie nie wpada mu do nosogardzieli....nie zachłystuje się, nie poddusza... I on tyle się z tym męczył ... 😢 Quote
Alaskan malamutte Posted May 17, 2021 Author Posted May 17, 2021 29 minut temu, maarit napisał: I on tyle się z tym męczył ... 😢 No niestety..... Mam nadzieję, że teraz będzie już tylko lepiej. Bez bólu.... Quote
mari23 Posted May 17, 2021 Posted May 17, 2021 Przed chwilą, Alaskan malamutte napisał: No niestety..... Mam nadzieję, że teraz będzie już tylko lepiej. Bez bólu.... Tak, teraz już będzie tylko lepiej. Tyle złego na jednego piesia, kochanego, cudownego piesia....ech :( :( Quote
Alaskan malamutte Posted May 18, 2021 Author Posted May 18, 2021 Runo czuje się bardzo dobrze, humor mu wraca. Zjadł ładnie puszkę na śniadanie. Poprosiłam Dexterkę, aby moczyła mu karmę i mieszała z puszką. Guzek będzie usuwany w przyszłości. na razie musimy odczekać, aby te rany w pysku się zagoiły. Będę dopytywała, co z tym rozszczepem podniebienia.... 3 Quote
Ellig Posted May 18, 2021 Posted May 18, 2021 Teraz Runo poczuje się lepiej. Bidulek kochany. 1 Quote
Alaskan malamutte Posted May 18, 2021 Author Posted May 18, 2021 Zestaw zastrzyków dla Runo.... Quote
konfirm31 Posted May 18, 2021 Posted May 18, 2021 Buzia nie boli, to Runo bryka jak....źrebak po dobrym rumaku ;). Wielkie uznanie dla Alaskan, Dexterki i wszystkich Cioteczek :) 1 Quote
maarit Posted May 18, 2021 Posted May 18, 2021 1 godzinę temu, Alaskan malamutte napisał: A kto tak wesoło bryka??? O... jak "antenka" wysoko w górze 😉 Quote
mari23 Posted May 19, 2021 Posted May 19, 2021 Strzykawek niemało, ale widok roześmianego Runusia daje nadzieję, pewność raczej, że to już koniec kłopotów zdrowotnych, teraz tylko zakończenie leczenia...i początek szczęśliwego etapu - szukania i znalezienia domku najlepszego z najlepszych - na taki zasługuje nasz dzielny, wspaniały Runo <3 1 Quote
Alaskan malamutte Posted May 19, 2021 Author Posted May 19, 2021 Wrzucam Fakturę za leczenie Runo na kwotę 500zł Na opłacenie leczenia wystawiona jest zbiórka. Udostępniajcie kochani, bardzo proszę!!! Samotność, schronisko, zrujnowane zdrowie. Runo potrzebuje wsparcia, pomóż! - RatujemyZwierzaki.pl Faktura 4 05 202.pdf 1 Quote
Alaskan malamutte Posted May 24, 2021 Author Posted May 24, 2021 2 godziny temu, kado napisał: Jak się czuje Runo? Był już na kontroli pyszczka? Runo czuje się coraz lepiej. Wszystko pięknie się goi. Apetyt dopisuje, humor też. Dzisiaj Dexterka zrobiła sesję zdjęciowa kochanemu misiowi. Jest po prostu cuuuuudny!! 6 Quote
mari23 Posted May 24, 2021 Posted May 24, 2021 2 minuty temu, Alaskan malamutte napisał: Uśmiech zawitał na pysiu!! Dokładnie to samo pomyślałam nie widząc jeszcze Twojego drugiego posta i kolejnych zdjęć. Oczywiście już ściągnęłam i podmienię w ogłoszeniu :) Cudny ten jego uśmiech :) :) Quote
Alaskan malamutte Posted May 24, 2021 Author Posted May 24, 2021 1 godzinę temu, mari23 napisał: Oczywiście już ściągnęłam i podmienię w ogłoszeniu :) Cudny ten jego uśmiech :) :) Też podmieniłam zdjęcia w ogłoszeniach. Jak na razie nie było ani jednego telefonu o Runo.... Czekam na TEN właściwy.. Quote
Ewa Marta Posted May 25, 2021 Posted May 25, 2021 13 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: Też podmieniłam zdjęcia w ogłoszeniach. Jak na razie nie było ani jednego telefonu o Runo.... Czekam na TEN właściwy.. Nie do wiary, taki super pies:( Quote
Ellig Posted May 25, 2021 Posted May 25, 2021 Piękny jest Runo i takie madre ma spojrzenie. Bardzo się cieszę ,ze dobrze sie czuję. Strach pomyśleć jak cierpiał. Quote
Recommended Posts