Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 6 months later...
Posted

Długo tu nie zaglądałam, chociaż z p. Jolą mam kontakt na messenger i rozmawiamy od czasu do czasu. 

Dzisiaj dostałam takie info i zdjęcie:

Runo śpi i chrapie jak motor W domu ok. Ja rozumiem się z nim bez słów. Nie lubi mężczyzn w domu. Męża toleruje. Jak chce się bawić jest taki śmieszny. Cudowny psiak. Na dworze czuje się bezpiecznie gdy idziemy o 23 . Jest spokój i mało ludzi.

327373656_1208831666504171_590712897049159466_n.jpg

• Like 5
Posted

"Nikt nie zrozumie w pełni znaczenia miłości, jeśli nie miał psa. Pies okaże ci więcej uczucia jednym machnięciem ogona niż możesz zebrać przez całe życie w uściskach rąk". /Gene Hill /

Runo od 12.02.2022r  jest już w swoim domku!! Ma swoją rodzinę, która go kocha, przytula, dba o niego.

Chciałabym serdecznie podziękować wszystkim, którzy przyczynili się do tego szczęśliwego zakończenia. Okazali serce temu zrezygnowanemu w schronisku psiakowi.

Za wsparcie finansowe, bycie na wątku, podtrzymywanie na duchu w trudnych chwilach!!

Dexterce, za piękną opiekę nad Runo. Ten pies potrzebował czasu, spokoju i akceptacji.. To wszystko dała mu Madzia.. Dzięki niej Runo znowu uwierzył i zaufał....

To dzięki Wam wszystkim Runo dostał szansę na normalne życie u boku swojej rodziny!!

Bądź już zawsze szczęśliwy kochany, cudny Runo!!!

Virágok - Malacka oldala                       

• Like 4
  • 2 months later...
  • 8 months later...
  • 2 weeks later...
  • 10 months later...
Posted

Moje serce rozpadło się na kawałki... 🖤  Dostałam taką wiadomość

Dobry wieczór. Runo jest już za TM😭😭😭. Ku naszej rozpaczy okazało się, że ma raka, guz był w jamie brzusznej, splątany i zrośniety z jelitami. Nie było szans na operację. Był leczony paliatywnie. Nie było nam dane razem być długo 😞. Każda wspólna chwila była bezcenna.

Zabrałam Runa na gruntowne badania. Od tego się zaczęło, miał dobrą opiekę, robiłam wszystko aby nie odczuwał bólu. Najgorszy był dzień gdy musieliśmy podjąć decyzję o uśpieniu. Byliśmy z nim do końca.

Runo....takim Cię zapamiętam....Mam nadzieję, że już poznałeś mojego Barusia i Kazanka..

Do zobaczenia piesku...

IMG-20210524-WA0003.jpg

• Alaskan malamutte changed the title to RUNO ZA TM...Ja też chcę opuścić schroniskowy, betonowy boks...Runo marzy o domku..Proszę, spełnijmy jego marzenia!!
Posted

A zmasakrowany przewód pokarmowy to niestety znak firmowy minionych lat tego schroniska i specjalnej " diety", na jaką były skazane te wszystkie biedaki. Dobrze, że to już przeszłość.