Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Może ktoś jeszcze weźmie pod opiekę malucha? Tak mi żal zostawiać drugiego, one mają dokumenty, jest pomoc w opłaceniu transportu, wiec to tylko kwestia zaopiekowania się szczeniakiem.

Posted
18 godzin temu, Jaaga napisał:

Jest transport 05 czerwca, może ktoś jeszcze skusi się na szczeniaka? Na razie jest zarezerwowany tylko biały szczeniak dla Poker .

Wzięlabym jedno z tych dwóch czarnych szczeniaków, może ktoś zaopiekuje się drugim z rodzeństwa?

186488159_1987540408063295_5926275333594188430_n.jpg

Zwróciłam też na nie uwagę. Mój typ. A transport ile by wyniósł? One są zdrowe? Jeden by jechał do Cv iebie tak? Ja bym bardzo chciała tego drugiego tylko nie wiem czy Kasia się zgodzi... Od Ciebie do B-B chyba już blisko? 

Posted
7 minut temu, limonka80 napisał:

Iza, jakby się udało to ja pomogę finansowo.... 

Poczekam co Jaaga odpisze a jutro zadzwonię błaga lnie do Kadi. Chociaż jeszcze mam nadzieje ze ktis już się inny zgłosił z pewną propozycja. 

Posted
15 minut temu, kiyoshi napisał:

Poczekam co Jaaga odpisze a jutro zadzwonię błaga lnie do Kadi. Chociaż jeszcze mam nadzieje ze ktis już się inny zgłosił z pewną propozycja. 

Jutro już bedzie za późno. Maluchy mają dojechać za 4 dni, wiec wkrótce wyjezdzają, rezerwacją to kwestia godzin. Jednego szczeniaka za karmę i weta bierzemy dla Toli i ZEA. Wypatrzyłam jeszcze szczeniaka z paskudnymi guzami na łapkach z niedoborów. Gdybyś wzięła jedną z sióstr, to wtedy kolejny dostałby szansę, bo wzięłabym jego. Do odbioru w Katowicach lub u Oli w okolicy Gliwic, bo ja tam już dziś jadę. Transport pokrywa Ola.

Posted

Więc znowu będzie kłopot z transportem w dół. Bo rozumiem że Ty z tymi szczeniakami zostajesz w Katowicach? A transport jak ostatnio może być nieprzewidywalny. Nie mam nikogo dyspozycyjnego cała dobę :( więc chyba i tym razem się to nie uda

Posted

Może poprosić Anecik. Pewnie będzie wiózł do Wrocławia mojego szczeniorka, wiec może dałby radę drugiego zawieźć do Kasi.

Szczeniaki mogą być odebrane  od p.Oli w Nieborowicach koło Gliwic.

Posted

Jagna mi dzisiaj napisała, ze schronisko zalane i prawdopodobnie będzie opóźnienie, ale potem dostała info, ze psy wyjechały jednak. 

Jamniczek został

beksa_V6_orig.gif

Posted

Psy stoją na granicy, bo zmienili przepisy. P.Ola i przewoźnik robią wszystko , żeby mogły pojechać dalej. Trzymajcie kciuki.

Posted
1 godzinę temu, Poker napisał:

Psy stoją na granicy, bo zmienili przepisy. P.Ola i przewoźnik robią wszystko , żeby mogły pojechać dalej. Trzymajcie kciuki.

Trzymam.

Wiadomo ile psów jedzie i pod czują opiekę?