Jaaga Posted June 1, 2021 Author Posted June 1, 2021 Może ktoś jeszcze weźmie pod opiekę malucha? Tak mi żal zostawiać drugiego, one mają dokumenty, jest pomoc w opłaceniu transportu, wiec to tylko kwestia zaopiekowania się szczeniakiem. Quote
kiyoshi Posted June 1, 2021 Posted June 1, 2021 18 godzin temu, Jaaga napisał: Jest transport 05 czerwca, może ktoś jeszcze skusi się na szczeniaka? Na razie jest zarezerwowany tylko biały szczeniak dla Poker . Wzięlabym jedno z tych dwóch czarnych szczeniaków, może ktoś zaopiekuje się drugim z rodzeństwa? Zwróciłam też na nie uwagę. Mój typ. A transport ile by wyniósł? One są zdrowe? Jeden by jechał do Cv iebie tak? Ja bym bardzo chciała tego drugiego tylko nie wiem czy Kasia się zgodzi... Od Ciebie do B-B chyba już blisko? Quote
limonka80 Posted June 1, 2021 Posted June 1, 2021 1 godzinę temu, kiyoshi napisał: Ja bym bardzo chciała tego drugiego tylko nie wiem czy Kasia się zgodzi... Iza, jakby się udało to ja pomogę finansowo.... Quote
kiyoshi Posted June 1, 2021 Posted June 1, 2021 7 minut temu, limonka80 napisał: Iza, jakby się udało to ja pomogę finansowo.... Poczekam co Jaaga odpisze a jutro zadzwonię błaga lnie do Kadi. Chociaż jeszcze mam nadzieje ze ktis już się inny zgłosił z pewną propozycja. Quote
Jaaga Posted June 1, 2021 Author Posted June 1, 2021 15 minut temu, kiyoshi napisał: Poczekam co Jaaga odpisze a jutro zadzwonię błaga lnie do Kadi. Chociaż jeszcze mam nadzieje ze ktis już się inny zgłosił z pewną propozycja. Jutro już bedzie za późno. Maluchy mają dojechać za 4 dni, wiec wkrótce wyjezdzają, rezerwacją to kwestia godzin. Jednego szczeniaka za karmę i weta bierzemy dla Toli i ZEA. Wypatrzyłam jeszcze szczeniaka z paskudnymi guzami na łapkach z niedoborów. Gdybyś wzięła jedną z sióstr, to wtedy kolejny dostałby szansę, bo wzięłabym jego. Do odbioru w Katowicach lub u Oli w okolicy Gliwic, bo ja tam już dziś jadę. Transport pokrywa Ola. Quote
kiyoshi Posted June 1, 2021 Posted June 1, 2021 Więc znowu będzie kłopot z transportem w dół. Bo rozumiem że Ty z tymi szczeniakami zostajesz w Katowicach? A transport jak ostatnio może być nieprzewidywalny. Nie mam nikogo dyspozycyjnego cała dobę :( więc chyba i tym razem się to nie uda Quote
Poker Posted June 1, 2021 Posted June 1, 2021 Może poprosić Anecik. Pewnie będzie wiózł do Wrocławia mojego szczeniorka, wiec może dałby radę drugiego zawieźć do Kasi. Szczeniaki mogą być odebrane od p.Oli w Nieborowicach koło Gliwic. Quote
Tola Posted June 5, 2021 Posted June 5, 2021 Jagna mi dzisiaj napisała, ze schronisko zalane i prawdopodobnie będzie opóźnienie, ale potem dostała info, ze psy wyjechały jednak. Jamniczek został Quote
Poker Posted June 6, 2021 Posted June 6, 2021 Psy stoją na granicy, bo zmienili przepisy. P.Ola i przewoźnik robią wszystko , żeby mogły pojechać dalej. Trzymajcie kciuki. Quote
seramarias Posted June 6, 2021 Posted June 6, 2021 1 godzinę temu, Poker napisał: Psy stoją na granicy, bo zmienili przepisy. P.Ola i przewoźnik robią wszystko , żeby mogły pojechać dalej. Trzymajcie kciuki. Trzymam. Wiadomo ile psów jedzie i pod czują opiekę? Quote
Poker Posted June 7, 2021 Posted June 7, 2021 2 godziny temu, seramarias napisał: Coś wiadomo? Przejechali granicę? Nic nie wiadomo. Quote
seramarias Posted June 7, 2021 Posted June 7, 2021 12 minut temu, Tola napisał: Piesek Poker przekroczył granicę, reszta czeka... Ile piesków jedzie? Quote
Tola Posted June 7, 2021 Posted June 7, 2021 6 minut temu, seramarias napisał: Ile piesków jedzie? Chyba jeszcze te dwie czarne siostry... Quote
seramarias Posted June 7, 2021 Posted June 7, 2021 3 minuty temu, Tola napisał: Chyba jeszcze te dwie czarne siostry... Bidulki :( One obie jadą do Jaagi? Quote
Tola Posted June 7, 2021 Posted June 7, 2021 7 minut temu, seramarias napisał: Bidulki 😞 One obie jadą do Jaagi? Tak, jedna pod moją opiekę. Quote
Tola Posted June 7, 2021 Posted June 7, 2021 Przed chwilką przyszedł SMS od Jagny, że sunie też przekroczyły granicę!:) 1 Quote
Poker Posted June 7, 2021 Posted June 7, 2021 1 godzinę temu, Tola napisał: Przed chwilką przyszedł SMS od Jagny, że sunie też przekroczyły granicę!:) HURRAA Quote
Nadziejka Posted June 7, 2021 Posted June 7, 2021 Matko ziemio nasza...niechaj Moc bedzie ze wszystkimi istotkami Quote
Recommended Posts