Sowa Posted March 17, 2021 Posted March 17, 2021 Dopięta w domu krótka treningowa smycz też jest dobra, można spokojnie zablokować niedopuszczalne zachowanie psa. Quote
agat21 Posted March 18, 2021 Posted March 18, 2021 Pani Magda przywiozła mi dziś całą siatę rzeczy, które zostały jej po Łatce. Jeszcze nie przejrzałam tego, bo podwiozła mi pod pracę, więc wrzuciłam do bagażnika, ale na pewno są podkłady, miseczki, kołderki itp. Co mam z tym zrobić? Quote
Ewa Marta Posted March 18, 2021 Posted March 18, 2021 19 minut temu, agat21 napisał: Pani Magda przywiozła mi dziś całą siatę rzeczy, które zostały jej po Łatce. Jeszcze nie przejrzałam tego, bo podwiozła mi pod pracę, więc wrzuciłam do bagażnika, ale na pewno są podkłady, miseczki, kołderki itp. Co mam z tym zrobić? Magda miała zostawić dla ewentualnego przyszłego tymczasa. Może jednak nie planuje kolejnego psiaka w domu. Quote
Nesiowata Posted March 18, 2021 Posted March 18, 2021 19 minut temu, agat21 napisał: Pani Magda przywiozła mi dziś całą siatę rzeczy, które zostały jej po Łatce. Jeszcze nie przejrzałam tego, bo podwiozła mi pod pracę, więc wrzuciłam do bagażnika, ale na pewno są podkłady, miseczki, kołderki itp. Co mam z tym zrobić? A może dla Mari? Quote
agat21 Posted March 18, 2021 Posted March 18, 2021 54 minuty temu, Nesiowata napisał: A może dla Mari? To muszę się darczynie wypowiedzieć :) Quote
Ewa Marta Posted March 18, 2021 Posted March 18, 2021 6 godzin temu, agat21 napisał: To muszę się darczynie wypowiedzieć :) Ja jestem za Quote
rozi Posted March 18, 2021 Posted March 18, 2021 Zajrzałam i nic nie rozumiem, bo posty pousuwane. Quote
Tyśka) Posted May 7, 2021 Author Posted May 7, 2021 Króciutko, bo ja za dużo czasem się rozwodzę, zupełnie niepotrzebnie. Niedługo miną 3 miesiące wspólnej przygody. Warsztaty z trenerem, cotygodniowe spacery socjalizacyjne z psami, szkoleniowiec na łączach, ćwiczenia relaksacyjne w domu, dluuugie spacery, trening posłuszeństwa codzienny i... bywa coraz więcej pięknych chwil, kiedy widać, że żmudna praca daje owoce, coś dociera to szalonego łebka zwanego pieszczotliwie Furią ;) Łatka ma naprawdę wspaniałą Panią i wiem, że lepszego domu bym jej nie znalazła, to był najlepszy wybór z wszystkich. To wymagający pies, słodycz pikantna i niełatwa, ale... ma naprawdę wspaniałe życie i nie mogę się doczekać kiedy Obie bohaterki tej wspólnej przygody poznam. :) 1 Quote
Poker Posted May 7, 2021 Posted May 7, 2021 Świetne wieści. Pewnie Tysiu bardzo Ci ulżyło na serduchu. Dopiero teraz zobaczyłam ,że Łatka jest podobna do Wiwy z Ukrainy. Łatka chyba utkwiła mi w podświadomości i dlatego moje serce zabiło mocniej na widok Wiwy 🙂 1 Quote
Tyśka) Posted May 8, 2021 Author Posted May 8, 2021 Dnia 17.03.2021 o 11:44, Sowa napisał: Dopięta w domu krótka treningowa smycz też jest dobra, można spokojnie zablokować niedopuszczalne zachowanie psa. Sowo <3 To najlepiej działa na małą furię. Dziękuję :) Pani Łatki jest rewelacyjna, cieszę się że tam trafiła suczka i ma wsparcie doświadczonych osób. Quote
Tyśka) Posted May 8, 2021 Author Posted May 8, 2021 11 godzin temu, Poker napisał: Świetne wieści. Pewnie Tysiu bardzo Ci ulżyło na serduchu. Dopiero teraz zobaczyła ,że łatka jest podobna do Wiwy z Ukrainy. Łatka chyba utkwiła mi w podświadomości i dlatego moje serce zabiło mocniej na widok Wiwy 🙂 Bardzo! Adopcje Amika i Łatki kosztowały mnie sporo nerwów i stresu. Trafili we wspaniałe ręce, ale oboje to gałgany i nielada wyzwanie, a wieści z domów to jak wieści z pól bitwy (i plaster miodu, że TACY Ludzie istnieją) ;). Aż na razie nie porywam się do brania kolejnego bezdomniaka pod swoją opiekę, muszę odsapnąć psychicznie. Oby Wiwa nie miała tylko charakteru Łatki - bo ma bardzo adopcyjną urodę. Quote
Tyśka) Posted July 5, 2021 Author Posted July 5, 2021 Z pozdrowieniami dla Cioć z Warszawy i wszystkich zaangażowanych w uratowanie Łatki. Wakacje? Nie! Treningowe kolonie dla właścicieli psów, tydzień ogromnej dawki wiedzy ;) Najlepsi kumple kombinują ;) "Polowanie" na sarnę Ulubione zajęcie poza psoceniem - wygrzewanie się na tarasie :) Albo... Łatka stale wymaga pracy, ciągłej kontroli i pomocy w opanowaniu emocji - jest coraz lepiej i postępy są widoczne, ale dla mnie to aż nieprawdopodobne jak można zaangażować się w pracę i chęć pomocy dotarcia do tego szalonego łebka ;) Brawa dla Pani Łatki ogromne! Suczka trafiła 6stkę w Totka! 5 Quote
Tyśka) Posted September 13, 2021 Author Posted September 13, 2021 Kolejny terrierek w pilnej potrzebie :( SERDECZNIE ZAPRASZAM NA WĄTEK TERRIERKA PRZEZNACZONEGO DO UŚPIENIA Quote
Tyśka) Posted November 15, 2021 Author Posted November 15, 2021 U Łatki coraz lepiej 🙂 Jakiś czas temu była na koloniach, dzięki którym nauczyła się komunikowania z psami. Już nie rzuca się profilaktycznie na psy na spacerach, nie atakuje po tym jak sama podejdzie. Czuje się pewniejsza, bezpieczniejsza. Nadal mają nad czym pracować, ale Łatka robi postępy. No i to ogromna pieszczoszka 🙂 Wygrała los na loterii. 4 Quote
Poker Posted November 16, 2021 Posted November 16, 2021 Łatka rozanielona z uśmiechem na pysiu. Można skakać z radości. Quote
Tyśka) Posted December 29, 2021 Author Posted December 29, 2021 Opiekunka Łatki podesłała mi zdjęcia porównawcze suni: kiedyś i dziś. 🙂 Z życzeniami sił do robienia dobra ❤️ 3 Quote
agat21 Posted December 29, 2021 Posted December 29, 2021 Dnia 29.12.2021 o 14:17, Tyśka) napisał: Opiekunka Łatki podesłała mi zdjęcia porównawcze suni: kiedyś i dziś. 🙂 Z życzeniami sił do robienia dobra ❤️ Bomba 😀 Quote
Tyśka) Posted December 15, 2022 Author Posted December 15, 2022 Zapraszam na wątek innej Łatki: Quote
Recommended Posts