Jump to content
Dogomania

"ZABIERAJCIE JĄ NATYCHMIAST"! Prawie 3 lata na łańcuchu i rodzenie co cieczkę - Łatka w typie parson terriera otrzymała morze dobroci i po tygodniu w DT u Magdy POMASZEROWAŁA DO DS :)

Recommended Posts

Posted

Wieści od Pana Łukasza:

"Grzeczna. Czasem warczy na psy moje, ale to ze strachu. One ją olewają. Kocice moje też przechodzą obojętnie. A ona jest raczej neutralna do kotów. Jest ciekawa, ale nie atakuje. Na bank da się wypracować mieszkanie  kotami."

received_712027206175459.thumb.jpeg.485aefd9a6b392e53888e4ad14621cc2.jpeg

received_800386980562260.thumb.jpeg.d01595b30db9e268967b08f4fc6003dd.jpeg

received_187624969781881.thumb.jpeg.459cc390b9a419068ebf17ef50462652.jpeg

received_443362213643766.thumb.jpeg.43a1cd236befee84d25b14cae4aa9747.jpeg

received_1352288011792724.thumb.jpeg.c27a272f7ed8b9048e3f72b89800ac8d.jpeg

• Like 6
Posted

Tak, zdjęcia już wykorzystałam do ogłoszeń :)

Łatka będzie czyjąś pociechą. Do dzieci - super. Im więcej ludzi do głaskania, tym lepiej. Ładnie chodzi na smyczy, nawet jeśli na chwilę smyczy przejmie córeczka Pana Łukasza.

20210221_150530.thumb.jpg.0c9029489b0ca3458a7f2ec6849b98b2.jpg

• Like 2
Posted

No i okazuje się, że to cudna dziewczyna jest! Grzeczna, ułożona, kotów nie goni. Właściwy człowiek obok i wszystko gra! Na sto dwa :D Oj, zakocha się pani Magda, zakocha... ;)

Posted

To prawda, to super wesoła, calusna, przytulanka. Zero stresu, ciekawość ludzi i wszystkiego dookoła. Porządnie wyspacerowana i wybiegana nie powinna sprawiać kłopotów.  Powitała nas rozmerdanym ogonkiem, żadnego szczekania. Niesamowite, że przy tylu zmianach w ostatnich dniach jest taka pogodna.

• Like 2
Posted

Jestem wzruszona <3

Łatka to naprawdę rewelacyjna sunia, moje serce już skradła i żałuję, że na razie jestem w fazie intensywnego remontowania domu. Mam nadzieję, że szybko się zaaklimatyzuje i nie będzie sprawiać większych problemów Magdzie.
Dziękuję Wam wszystkim, że suczka jest już bezpieczna :) Zaciskam kciuki za sunię i Magdę.

Swoją drogą, jak ona musiała cierpieć na łańcuchu...

• Like 2
Posted

Dojechałam do domu i też parę słów dorzucę. Suńcia wycałowała mnie na przywitanie niesamowicie ! :)) Jest bardzo serdeczna i radosna :) Ogonek mało się nie urwie! I zabaweczką od razu się zainteresowała i zaczęła bawić. Kochane suczydełko. Mam nadzieję, że nie sprawi kłopotu pani Magdzie i szybko odnajdzie się w nowym miejscu.

Bardzo dziękuję też Marcie Mta82 za wszystkie gryzaki, zabawki, za miseczki dla suni, za podkłady. Naprawdę sporo przygotowała prezentów dla suni. Dzięki Martuniu! ❤ 

Ewa, miło było Cię znowu spotkać :) 

• Like 2
  • Tyśka) changed the title to "ZABIERAJCIE JĄ NATYCHMIAST"! 3 lata na łańcuchu i rodzenie co cieczkę - Łatka w typie parson terriera uratowana dzięki Dobrym Duszom, w DT u Magdy ♡
Posted
17 minut temu, Ewa Marta napisał:

Tyska, zerknęłam na pierwszą stronę i proszę o korektę. Pożyczam tylko naszą klatkę i linkę 5m. Reszta to prezenty. Ellig też daje wszystko na zawsze:)

Dziękuję, spisywałam to na szybko jutro rano. Nie nadążam za Waszą dobrocią :) jutro zaktualizuję i poprawię. Dziękuję za doprecyzowanie i prezenty.

• Tyśka) changed the title to "ZABIERAJCIE JĄ NATYCHMIAST"! 3 lata na łańcuchu i rodzenie co cieczkę - Łatka w typie parson terriera otrzymała morze dobroci i jest już w DT u Magdy ♡
Posted

Ojoj :)) Oby noc minęła spokojnie. Dzisiaj już nie chcę męczyć DT, jutro po pracy zadzwonię i zapytam jak pierwsze chwile, wrażenia, jak sprawuje się Łatka. :) Mam nadzieję, że karma i książeczka przyjechały z Łatką. 

Posted

Podobno po zmęczeniu nastąpił znowu przypływ energii :) Ale okazało się też, że sunia lubi oglądać telewizję, więc zajęło ją to na trochę. Bardzo ciekawa jestem jak minie pierwsza noc.

• Like 1
Posted

Bardzo urocza sunieczka.

Moją pierwszą , dłuższą tymczasowiczką  w2008 r.była Bella , też mocno w typie jack pearson teriera. Ma już prawie 14 lat , a ciągle zachowuje się jak szczeniak i biega jak huragan.