limonka80 Posted April 7, 2021 Posted April 7, 2021 Chester to naprawdę piękny pies, jest w nim taki spokój i dostojność, a do tego jakie mądre spojrzenie. Czekam jeszcze na jego uśmiech.... Jeszcze niedawno bezimienny za kratami, a teraz karmiony z ręki.... to jego cudne mlaskanie na filmiku wywołało szeroki uśmiech na mojej twarzy :-)) 3 Quote
Ellig Posted April 8, 2021 Posted April 8, 2021 12 godzin temu, limonka80 napisał: Chester to naprawdę piękny pies, jest w nim taki spokój i dostojność, a do tego jakie mądre spojrzenie. Czekam jeszcze na jego uśmiech.... Jeszcze niedawno bezimienny za kratami, a teraz karmiony z ręki.... to jego cudne mlaskanie na filmiku wywołało szeroki uśmiech na mojej twarzy :-)) Chesterek skradł moje serce, to jest naprawdę wyjatkowy pies. To będzie cudowny dzień jak Chester się uśmiechnie :) Serce mi pęka kiedy myślę o innych psach z tego schroniska.... 1 Quote
Alaskan malamutte Posted April 8, 2021 Posted April 8, 2021 Podobny do Chesterka..długi staż w schronisku, ten sam boks co Quatro, Szaman, Chester, Pongo.... Ech......:-((((( 1 Quote
Isiak Posted April 8, 2021 Posted April 8, 2021 1 godzinę temu, Alaskan malamutte napisał: Podobny do Chesterka..długi staż w schronisku, ten sam boks co Quatro, Szaman, Chester, Pongo.... Ech......:-((((( Ja już go dawno wypatrzyłam, ale się nie odzywam :( Quote
limonka80 Posted April 8, 2021 Posted April 8, 2021 2 godziny temu, Ellig napisał: Serce mi pęka kiedy myślę o innych psach z tego schroniska.... Chyba każdemu, kto ogląda zdjęcia stamtąd :-(( Quote
Alaskan malamutte Posted April 8, 2021 Posted April 8, 2021 56 minut temu, Isiak napisał: Ja już go dawno wypatrzyłam, ale się nie odzywam :( Odzywaj się, proszę...Może masz jakiś pomysł?? Gdzie go zabrać??Ja dopytuję o miejsce dla niego u Murki.... Quote
Ewa Marta Posted April 8, 2021 Author Posted April 8, 2021 1 godzinę temu, Isiak napisał: Ja już go dawno wypatrzyłam, ale się nie odzywam :( Ja nie patrzę, bo nie mamy go gdzie zabrać w tej chwili:( 1 Quote
beataczl Posted April 8, 2021 Posted April 8, 2021 3 godziny temu, Alaskan malamutte napisał: Odzywaj się, proszę...Może masz jakiś pomysł?? Gdzie go zabrać??Ja dopytuję o miejsce dla niego u Murki.... A miejsce po Czesterku już zajęte? Do Murki pewnie bliżej z transportem.. Quote
Ellig Posted April 11, 2021 Posted April 11, 2021 Zapraszamy na wątek naszego kolejnego podopiecznego - Lolka. Quote
beataczl Posted April 23, 2021 Posted April 23, 2021 Myślałam, że jakieś wieści sa...moze za jakiś czas. Quote
Ewa Marta Posted April 23, 2021 Author Posted April 23, 2021 31 minut temu, beataczl napisał: Myślałam, że jakieś wieści sa...moze za jakiś czas. nie dzwoniłem do Pani, bo zbieram się do kupy po śmierci Barsiczki, no i Lolek wypełnia cały wolny czas. Ale chcę zadzwonić w weekend. Quote
Ewa Marta Posted April 23, 2021 Author Posted April 23, 2021 Zebrałam się i zadzwoniłam do pani Iwonki dzisiaj. Chester w dalszym ciągu ma leczone uszy, ale to już chyba końcówka. Pani Iwonka mówi, że jest trochę autystyczny,. Miły, spokojny, grzeczny, nawet przyjmuje Przytulanki, ale sam ich nie inicjuje - nie umie, nie chce - trudno powiedzieć. Nadal nie chce spać w sypialni, w związku z tym duże posłanie nadal tam na niego czeka, a Pani zakupiła do przedpokoju, w którym najbardziej lubi spać fajny materac, na którym Chester od razu się ulokował. Na spacerze po osiedlu błyskawicznie się załatwia i pędzi do domu. Czuje się tam bezpiecznie i bardzo tam ciągnie. Co ciekawe jak jadą dalej samochodem do lasu, to już tak bardzo nie chce wracać. Wącha sobie, chodzi i jest spokojny. No, ale jak zobaczy z daleka samochód, to znowu włącza mu się w głowie konieczność dostania się tam za wszelką cenę, jakby bal się porzucenia. Acha, boi się innych psów. Unika z nimi kontaktu. Apetyt ma doskonały, kupki piękne i wszystko jest dobrze. Pani Iwona powiedziała, że zaczeka, aż sam do niej zacznie przychodzić. Podaje mu smaczki z ręki, żeby dobrze mu się kojarzyła. Mówi do niego i czeka cierpliwie aż się psisko otworzy. Ma mi wysłać niebawem jakieś zdjęcia, na pewno Elunia wtedy je tu wrzuci. 3 Quote
beataczl Posted April 23, 2021 Posted April 23, 2021 Dziękuję Ewa Marta za wiadomości o Chesterku❤☺ Quote
Tyśka) Posted April 24, 2021 Posted April 24, 2021 Tacy cierpliwi ludzie to skarb :) Udało się Chesterkowi. 1 Quote
Ellig Posted April 24, 2021 Posted April 24, 2021 49 minut temu, Tyśka) napisał: Tacy cierpliwi ludzie to skarb 🙂 Udało się Chesterkowi. Tak to wielkie szczęście. Quote
Ewa Marta Posted May 1, 2021 Author Posted May 1, 2021 Od razu inny pycholek, jak jest w lesie:) Oj udał sie Chesterkowi ten dom:) Jeszcze raz bardzo dziękujemy Alaskan za wzięcie na siebie rozmów z potencjalnymi domkami. Wyciągnęłaś Panią Iwonkę jak diament spośród zwykłych kamieni:) Dla nas została tylko milsza część tej adopcji - rozmowa z super fajną osobą:) 2 Quote
beataczl Posted May 1, 2021 Posted May 1, 2021 A myślałam dzisiaj o Chesterku.. I chciałam nawet coś zgrzebnac na wątku. A Chesterek jest już, jaka fajna wesoła mordka, o taką nam mordeczke chodziło zobaczyć, no Super! Quote
Tola Posted May 1, 2021 Posted May 1, 2021 No widać, że chłopak szczęśliwy, ten uśmiech mówi wszystko:) Quote
Alaskan malamutte Posted May 1, 2021 Posted May 1, 2021 9 godzin temu, Ewa Marta napisał: Jeszcze raz bardzo dziękujemy Alaskan za wzięcie na siebie rozmów z potencjalnymi domkami. Wyciągnęłaś Panią Iwonkę jak diament spośród zwykłych kamieni:) Dla nas została tylko milsza część tej adopcji - rozmowa z super fajną osobą:) Pięknie to Ewo napisałaś:-)) Tak, pani Iwonka to diament wśród domków. I takiego diamentu szukam teraz dla Runo. 1 Quote
beataczl Posted May 2, 2021 Posted May 2, 2021 Uśmiech był to teraz ogonka w górę chcemy..za jakiś czas oczywiście, wierzę w P. Iwonke i Chesterka, że się postara ❤ 2 Quote
Recommended Posts