Jump to content
Dogomania

Szaman ma dom!! Zamieszkał w Krakowie. Niebieskooki Szaman, z guzem na tylnej łapie, pogryzionym pyszczku błaga o pomoc!! On też chce opuścić zimny, betonowy boks...

Recommended Posts

Posted
2 godziny temu, Alaskan malamutte napisał:

Domek z Wrocławia przyjedzie w sobotę poznać Szamanka. Tylko poznać..

Domek z Krakowa musi poustawiać wszystko aby przyjechać na zapoznanie. Tutaj nie mam watpliwości i Szamanek mógłby jechać gdyby zaiskrzyło.

Trzymam mocno kciuki.

Posted

Szaman ma dzisiaj wizytę u weta o godz 13. Szwy zostaną zdjęte, uszy sprawdzone. wczoraj jeszcze nie było wyników biopsji, zobaczymy jak dzisiaj. 

Pan Krzysztof z Wrocławia potwierdził wczoraj chęć przyjazdu i zapoznania się z Szamanem. Kraków milczy.....

Miałam jeszcze jeden telefon z Sosnowca, ale to nie był domek dla Szamana, dwa zapytania na olx, ale tylko zapytania bez ciągu dalszego...

• Like 1
Posted
3 godziny temu, Alaskan malamutte napisał:

Szaman ma dzisiaj wizytę u weta o godz 13. Szwy zostaną zdjęte, uszy sprawdzone. wczoraj jeszcze nie było wyników biopsji, zobaczymy jak dzisiaj. 

Pan Krzysztof z Wrocławia potwierdził wczoraj chęć przyjazdu i zapoznania się z Szamanem. Kraków milczy.....

Miałam jeszcze jeden telefon z Sosnowca, ale to nie był domek dla Szamana, dwa zapytania na olx, ale tylko zapytania bez ciągu dalszego...

Trzymam kciuki za dobre wyniki i za domek dla Szamana.
Ciekawe jak wizyta u wet.?

Posted
7 godzin temu, Alaskan malamutte napisał:

Szaman był u weta, szwy zdjęte, ranka pięknie się goi. Wyników badania histopatologicznego jeszcze nie ma, każą dzwonić w przyszłym tygodniu....

Super,  ze ranka się dobrze goi. 

Posted
11 godzin temu, Gabi79 napisał:

Czy to dzisiaj Państwo z Wrocławia przyjeżdżają poznać Szamanka? 

10 godzin temu, Nesiowata napisał:

Powodzenia Szami!

Wizyta się odbyła. Generalnie państwu Szaman się spodobał, szczególnie pani. Państwo chcą jeszcze przemyśleć i ew pod koniec kwietna byliby skłonni przyjechać po Szamanka. Wyjaśniłam, że do tego czasu Szaman może być już wyadoptowany. Zwłaszcza, że w poniedziałek przyjeżdża pan Adam z Krakowa. Jesli zaiskrzy, to ja zdecydowanie jestem za domkiem w Krakowie.  

• Like 2
Posted

Bardzo dobre wiadomości i super zdjęcia Szamanka. 

Oczywiście podmienię zdjęcia w ogłoszeniu. 

Mocno trzymam kciuki za dobry dom. 

Posted
13 godzin temu, Alaskan malamutte napisał:

Wizyta się odbyła. Generalnie państwu Szaman się spodobał, szczególnie pani. Państwo chcą jeszcze przemyśleć i ew pod koniec kwietna byliby skłonni przyjechać po Szamanka. Wyjaśniłam, że do tego czasu Szaman może być już wyadoptowany. Zwłaszcza, że w poniedziałek przyjeżdża pan Adam z Krakowa. Jesli zaiskrzy, to ja zdecydowanie jestem za domkiem w Krakowie.  

Nad czym tu myśleć do końca kwietnia?  nie wiem. Jeden dzień czy dwa  to tak, ale miesiac?

Trzymam kciuki za ten domek w Krakowie. Pies naprawdę bardzo ładny.

• Like 1