Jump to content
Dogomania

Nowe sunie z W. Nie wyjadą :(( Zabierzemy sunie z GH na podlasiu- psie smutne historie i MY- po to by je odmienić :) Muszka, Kropcia, Żabka, Efi i Ivi MAJĄ DOMY <3

Recommended Posts

Posted

O rany.. Ta pierwsza jak moja Azunia. Ta druga biedna, ma już 12 lat, ta trzecia też niesamowicie przejmująca. A czy nie znalazłyby się miejsca dla wszystkich czterech?.. Wiem, że to brzmi szaleńczo. Ale jeśli jest okazja zabrać więcej, a potem może się już nie nadarzy? :( Izuniu, masz miejsce tylko dla dwóch czy też dla czterech, ale brak kasy? 

• Like 1
  • Upvote 1
Posted
9 godzin temu, agat21 napisał:

O rany.. Ta pierwsza jak moja Azunia. Ta druga biedna, ma już 12 lat, ta trzecia też niesamowicie przejmująca. A czy nie znalazłyby się miejsca dla wszystkich czterech?.. Wiem, że to brzmi szaleńczo. Ale jeśli jest okazja zabrać więcej, a potem może się już nie nadarzy? :( Izuniu, masz miejsce tylko dla dwóch czy też dla czterech, ale brak kasy? 

Ok nie... Tyle szaleństwa w sobie nie mam. 2 będzie mi ciężko utrzymać biorąc pod uwagę że deklaracje mam praktycznie na jedną.... 

Ta podobna do Azy będzie miała prawdopodobnie ratunek. 

Tylko nie wiem ile to wszystko jeszcze potrwa:(

Posted

Kochane. Będę się starać o zabranie tej grubiutkiej suni z drugiego postu, bo jej już dawno obiecałam... I jednak tej czarnulki co wczoraj wrzuciłam a ostatnim zdjęciu. Prawdopodobnie wyjedzie też ta sunia nr 1 też do Kasi. 

Sunia 12letnis musi zostać ALE obiecuje ze nie na długo. Jak tylko czarna lub grubiutka wyjadą na DS to ona wyskoczy na to miejsce. 

Tak mi podpowiada i serce i rozum. Mała czarna powinna szybko znalesc dom. Szybko więc zwolni miejsce dla 12tki...przepraszam, pewnie niektórym bedzie przykro :(

Póki co trzymajcie kciuki. 

I nieustannie proszę o deklarację! 

PS. Niestety nie mam też więcej miejsc na sunie. Mam 2 stałe miejsca u Kasi :( 

Posted

To i tak wspaniałe wieści. Kolejne sunieczki uratowane będą. Tak oczywiście zapytałam z głupia frant o wszystkie. Wiem jakie to obciążenie mieć choćby jednego psa pod opieką.

Posted
Dnia 16.02.2021 o 13:42, beataczl napisał:

mysle,ze to dobra decyzja jest .

mam fanty na bazarek,  moze zdjecia podeslac czy lepiej poczta

witaj :) przepraszam, byłam pewna że odpisałam a tu nie...:)

Tak, dziękuje Ci ślicznie za chęć pomocy, zdjęcia fantów bedą super, już zaczęłam zresztą robić mały bazarek :D <3

Na koncie mam tez kilka wpłat: 15 zł od Tianku, 15 zł od Nesiowata i 50 zł od Kasi z fb.BARDZO DZIĘKUJE <3

Z gorszym wiesci...na chwile obecną tylko ta grubiutka z 1szego postu na pewno może wyjechać :( droga przez męke...:(

Posted
2 godziny temu, Onaa napisał:

Ja skromnie 10zł miesięcznej deklaracji.

Bardzo Ci dziękuje <3

Chciałabym juz przekazac Wam jakieś konkrety, ale jeszcze kilka dni niestety :(

Posted
Dnia 17.02.2021 o 16:23, kiyoshi napisał:

witaj :) przepraszam, byłam pewna że odpisałam a tu nie...:)

Tak, dziękuje Ci ślicznie za chęć pomocy, zdjęcia fantów bedą super, już zaczęłam zresztą robić mały bazarek :D <3

prosze nr tel na pw, mialam ,ale mam inny aparat-ksiazka adresowa nie kompletna teraz

Posted

Na koncie mam nowe wpłaty: 100 zł od annabarbara i 50 zł od janki :) Bardzo Wam dziękuje. Jednocześnie przepraszam, że nadal nie mam dobrych wieści i nie wiem kiedy sunie wyjadą. Sądze, że ta czarna sunia którą tutaj pokazałam, to już pewne, że nie wyjedzie.... :( w przyszłym będzie już wiadomo na pewno...Trochę mi wstyd, że trzymam tutaj deklarowiczów w niepewności, gdy tyle piesków w potrzebie, ale obiecuje Wam, że do końca przyszłego tygodnia będa konkrety

edit: księguje tutaj także spadek po EMI 399 zł z tego watku

https://www.dogomania.com/forum/topic/352687-rodzinka-z-podkarpackiej-wsi-mały-antoś-najpierw-w-dt-madie-teraz-w-ds-pod-krakowem-mamusia-emi-w-dt-u-kasiainat-a-teraz-ds-w-katowicach/page/14/

Posted
14 godzin temu, kiyoshi napisał:

Na koncie mam nowe wpłaty: 100 zł od annabarbara i 50 zł od janki :) Bardzo Wam dziękuje. Jednocześnie przepraszam, że nadal nie mam dobrych wieści i nie wiem kiedy sunie wyjadą. Sądze, że ta czarna sunia którą tutaj pokazałam, to już pewne, że nie wyjedzie.... :( w przyszłym będzie już wiadomo na pewno...Trochę mi wstyd, że trzymam tutaj deklarowiczów w niepewności, gdy tyle piesków w potrzebie, ale obiecuje Wam, że do końca przyszłego tygodnia będa konkrety

edit: księguje tutaj także spadek po EMI 399 zł z tego watku

https://www.dogomania.com/forum/topic/352687-rodzinka-z-podkarpackiej-wsi-mały-antoś-najpierw-w-dt-madie-teraz-w-ds-pod-krakowem-mamusia-emi-w-dt-u-kasiainat-a-teraz-ds-w-katowicach/page/14/

Nie przepraszaj. Wiemy co to za miejsce :( Szacun wielki, że chcesz o nie walczyć.

• Like 1
Posted
Dnia 20.02.2021 o 21:26, agat21 napisał:

Nie przepraszaj. Wiemy co to za miejsce :( Szacun wielki, że chcesz o nie walczyć.

walczymy...a raczej czekamy :(

Na koncie 50 zł od limnoka- Dziękuje ślicznie <3

Może jutro bedą jakies wieści.

Posted
7 godzin temu, kiyoshi napisał:

Nie... Ale jeśli w tym tygodniu się nie uda to się poddam... 

Czyli tylko przez chwilę było trochę łatwiej o adopcje, nastąpiło "ocieplenie wizerunku" , a teraz znowu jest tak samo jak było:(.

Posted
13 godzin temu, kiyoshi napisał:

Nie... Ale jeśli w tym tygodniu się nie uda to się poddam... 

czytalam na fejsie jakas pani probowala tez adopcji psa i nawet przeszla wizyte przedadopcyjna i cisza.. pare tygodni to  trwa juz...tragedia :(

czy dostalas jakies info o wizycie wogole?