limonka80 Posted April 23, 2021 Posted April 23, 2021 18 godzin temu, kiyoshi napisał: czy zgodzicie się, żebym dobrała nową sunie do tego wątku??? jesli ktoś się nie zgadza to nie musi nic mówić- może wstrzymac deklaracje w kazdej chwili....🙂 jestem wdzięczna za każda pomoc i wsparcie 🙂 Ja już robię bokami, ale z radości że Muszka ma dom, moja deklaracja zostaje. Jeśli o mnie chodzi -bierz nowego psiaka :-)) 1 Quote
agat21 Posted April 23, 2021 Posted April 23, 2021 Koniecznie bierz cudniastą sunieczkę, bo tytuł wątku przestanie być prawdą ;) Muszą być co najmniej dwie ;)) 1 Quote
kiyoshi Posted April 24, 2021 Author Posted April 24, 2021 NOwa sunia przyjedzie jutro. Będzie miała na imie : EFI. Rozmawiałam dziś z rodziną chętną na adopcje Muszki. Pani jutro odwozi psy brata (brat wyleczony :)) i we wtorek pojedzie po swoją Muszke :) także sunie sie wymienia można powiedzieć :) 3 Quote
agat21 Posted April 24, 2021 Posted April 24, 2021 2 godziny temu, kiyoshi napisał: NOwa sunia przyjedzie jutro. Będzie miała na imie : EFI. Rozmawiałam dziś z rodziną chętną na adopcje Muszki. Pani jutro odwozi psy brata (brat wyleczony :)) i we wtorek pojedzie po swoją Muszke :) także sunie sie wymienia można powiedzieć :) Wspaniale :) Czekamy zatem na Efi i mocno trzymam kciuki za podróż Muszki do domu :) Quote
kiyoshi Posted April 25, 2021 Author Posted April 25, 2021 10 godzin temu, agat21 napisał: Wspaniale :) Czekamy zatem na Efi i mocno trzymam kciuki za podróż Muszki do domu :) Efi wyjechała ok 6 rano, a Muszka aż tak daleko się nie przenosi- bo do Bielska- kilkanaście km od Kasi :) akurat na osiedle gdzie Kasia ma znajomych, więc Muszka będzie "na oku" ;)) Quote
kiyoshi Posted April 26, 2021 Author Posted April 26, 2021 Efi wczoraj dojechała :) śliczna, zrównowazona pannica. powyginała juz ciało śmiało ;) obserwowana z daleka przez Kropeczke 4 Quote
agat21 Posted April 27, 2021 Posted April 27, 2021 Ciekawe co sobie Kropka pomyślqł na widok tak wyluzowanej kobiety :D Quote
kiyoshi Posted April 27, 2021 Author Posted April 27, 2021 1 godzinę temu, agat21 napisał: Ciekawe co sobie Kropka pomyślqł na widok tak wyluzowanej kobiety :D wygląda na zszokowana ;) ale jak podejrzewam, poustawia Eficzke- bo Kropcia to kierowniczka hotelu :D :) Muszka już na swoim. Kasia tylko pisała, że była bardzo przestraszona :( jednak u Kasi czuła się bezpiecznie a teraz jej świat się tak zmienił...Mam nadzieje, że szybko sie odnajdzie i że dobrze się ułoźy adopcja. Czekam na wieści od Pani a jak nic nie będzie to jutro podpytam. Trzymajcie kciuki Musze dziewczyny rozliczyć i tak: Muszka 270 zł, Kropcia 300 zł, Efi 60 zł za kwiecień. Więc w sumie przelewam Kasi 630 zł :) 1 Quote
kiyoshi Posted April 27, 2021 Author Posted April 27, 2021 Pani od Muszki dzwoniła przed chwilą. Wszystko w porządku, kotki zaakceptowały sunie, dzieciaki zachwycone, sunia była z początku faktycznie przestraszona, ale juz jest lepiej, ładnie poszła na spacer. Państwo myślą o zmianie imienia na Mysia albo Lula...:) Quote
Mruczka Posted April 28, 2021 Posted April 28, 2021 Efi ma taki jamniczy pyszczek. Fajnie, że nie jest zestresowana i wycofana. Quote
kiyoshi Posted April 30, 2021 Author Posted April 30, 2021 Nie mam na razie zdjęć Muszki ale dziś wieczorem napiszę do Pani i się przypomnę :)) Mam nadzieję że przez majówkę przygotują jakąś relacje :)) O Kropeczka niestety nikt nie dzwoni. Efi zaczniemy ogłaszać może po majówce właśnie? Będę musi ka Kasię poprosić o sesję zdjęciową ale jeszcze kilka dni, niech się poznają lepiej Quote
kiyoshi Posted May 1, 2021 Author Posted May 1, 2021 KOntaktowałam się z Pania Jolą od Muszki...sunia bardzo cięzko zniosła przeprowadzke, jest bardzo wystraszona, właściwie tylko z Panią chce wyjśc, miała nawet trudności z załatwianiem się na spacerach na początku, teraz już jest ok. Widać że u kasi poczuła się bezpiecznie, teraz tylko czas może pomóć jej znów zaufać. Pani sie nie poddaje, pisze że z każdym dniem jest troszkę lepiej. Dośle zdjęcia, już jesteśmy skontaktowane przez WhatsApp. edit: na koncie Kropci i Efi są nowe wpłaty: 50 zł od Limonki 10 zł od mdk8 20 zł od Piotra i Ani (fb) DZIĘKUJE <3 Quote
agat21 Posted May 1, 2021 Posted May 1, 2021 Biedne Muszątko. Miała wreszcie dom, upragniony, a tu buch i nowe miejsce. Na pewno to szok dla niej. Dobrze, że pani wyrozumiała i cierpliwa, na pewno powoli się ułoży wszystko i Muszka zadomowi się w nowym miejscu. Brak telefonów o Kropcię jest zdumiewający :/ Quote
kiyoshi Posted May 1, 2021 Author Posted May 1, 2021 Przed chwilą, agat21 napisał: Biedne Muszątko. Miała wreszcie dom, upragniony, a tu buch i nowe miejsce. Na pewno to szok dla niej. Dobrze, że pani wyrozumiała i cierpliwa, na pewno powoli się ułoży wszystko i Muszka zadomowi się w nowym miejscu. Brak telefonów o Kropcię jest zdumiewający :/ wszystko się zgadza... a co do Kropci, to podmieniłam jeszcze wyróznienia Muszki na Kropcie ...dorobiłam Wrocław...w sumie ma już pewnie z 8 albo i 10 olx prawie wszystkie wyróznione i NIC....nie pojmuje- czeka chyba na kogoś konkretnego :) Quote
beataczl Posted May 2, 2021 Posted May 2, 2021 Biedna Musia... Ile zmian w tak krótkim czasie. Napewno będzie lepiej z każdym dniem.za Kropeczke trzymam kciuki taka fajna sunieczka no i charakterna. Quote
kiyoshi Posted May 2, 2021 Author Posted May 2, 2021 1 godzinę temu, beataczl napisał: Biedna Musia... Ile zmian w tak krótkim czasie. Napewno będzie lepiej z każdym dniem.za Kropeczke trzymam kciuki taka fajna sunieczka no i charakterna. chyba jednak nie jest aż tak źle. Dziś dostałam kilka zdjęć i Muszka wygląda całkiem spokojnie ) nawet zrelaksowana dość zobaczcie 3 Quote
beataczl Posted May 2, 2021 Posted May 2, 2021 Jest bardzo Dobrze! Cudna Musia ,cudne fotki. A to niespodzianka! Zaraz dzień fajniejszy. Quote
kiyoshi Posted May 4, 2021 Author Posted May 4, 2021 Sunie maja nowe pieniążki: 50 zł od Mruczki 20 zł od Ainana 15 zł od Nesiowata DZIĘKUJE <3 Quote
kiyoshi Posted May 5, 2021 Author Posted May 5, 2021 Dziś miałam dwa telefony o Kropcie....Jeden bardzo naprawde przemiły Pan na poziomie z świetnymi warunkami dla psa, ale sam, po 70tce.... Drugi z domu licznego w ludzi :) dzieci są, dwa koty, dziadkowie, dom z ogrodem...fajnie wszystko ale sytuacja rodzinna skomplikowana i nie wiadomo czy się uda w ogóle...sądze, że raczej nie...Więc nadal szukamy. Na koncie Kropelka i Efi maja 20 zł od Pani Irenki- dziękuje <3 Quote
kiyoshi Posted May 7, 2021 Author Posted May 7, 2021 3 godziny temu, jankamałpa napisał: Poszła stała. dziękuje :) Na koncie mam 20 zł od koja <3 Dziękuje ślicznie. Dziś zadzwoniła kolejna rodzina ale nie za bardzo. Sunia miałaby mieszkać w kotłowni...nie za bardzo mi to pasuje, a Kropci to już w ogóle. Pani powiedziała, że jeszcze spróbuje przekonać męża, ale wiadome jak to wygląda/.. Quote
Recommended Posts