elik Posted December 22, 2020 Posted December 22, 2020 11 minut temu, Poker napisał: elik, nie zamartwiaj się. To nic nie da. Szkoda zdrowia. Dzięki :) Nie da się. Te typy tak już mają :) Wysłałam do DT SMS-a z zapytaniem, czy mogłybyśmy jutro spotkać się na około 30 minut, ale nie dostałam odpowiedzi. Może wyciszony telefon? Jutro zadzwonię. Quote
bou Posted December 22, 2020 Posted December 22, 2020 1 godzinę temu, elik napisał: Dzięki :) Nie da się. Te typy tak już mają :) Wysłałam do DT SMS-a z zapytaniem, czy mogłybyśmy jutro spotkać się na około 30 minut, ale nie dostałam odpowiedzi. Może wyciszony telefon? Jutro zadzwonię. odpowiedziałam na wiadomość. M. 1 Quote
Nadziejka Posted December 22, 2020 Posted December 22, 2020 Milaczku sciskam z calej duszy za wszytko 1 Quote
elik Posted December 23, 2020 Posted December 23, 2020 1 godzinę temu, bou napisał: odpowiedziałam na wiadomość. M. Dzięki, przeczytałam :) Quote
elik Posted December 23, 2020 Posted December 23, 2020 Wszystkim którzy w jakikolwiek sposób wspierają Milo oraz jego fanom serdecznie dziękuję i z serca życzę zdrowych, radosnych i rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia i szczęśliwego Nowego Roku. 1 Quote
Nadziejka Posted December 23, 2020 Posted December 23, 2020 Eliczkowej Serduchem Zdrowka Wszytkim Lapenkom Domkowi DT Milaczkowi Zdrowenka Zdrowenka Zdrowka Wszelkiego Spokojnosci Swiatecznej Radosci 2 Quote
elik Posted December 23, 2020 Posted December 23, 2020 Jestem po rozmowie z Panią Elżbietą z Klucz. Wysłałam Jej kilka zdjęć Tobiaszka, które dostałam. Pani Elżbieta chętnie przytuli Tobiaszka :) Trzeba więc organizować transport na po świętach. Pani Sylwia przeprowadzi wizytę przed-adopcyjną. Na godz. 20-tą jestem umówiona z DS Milo. Jak dla mnie to bardzo późno, bo na którą ja zajadę do domu, ale Pani Ewa nie może wcześniej. 4 1 Quote
b-b Posted December 23, 2020 Posted December 23, 2020 4 godziny temu, elik napisał: Jestem po rozmowie z Panią Elżbietą z Klucz. Wysłałam Jej kilka zdjęć Tobiaszka, które dostałam. Pani Elżbieta chętnie przytuli Tobiaszka :) Trzeba więc organizować transport na po świętach. Pani Sylwia przeprowadzi wizytę przed-adopcyjną. Na godz. 20-tą jestem umówiona z DS Milo. Jak dla mnie to bardzo późno, bo na którą ja zajadę do domuale Pani Ewa nie może wcześniej. Elu wielkie dzięki ,że w czasie przedświątecznym kiedy najzwyczajniej czasu jeszcze bardziej na wszystko brak poświęcasz go na wizyty. Ogromne dzięki za to Elu :**** 1 Quote
Nadziejka Posted December 23, 2020 Posted December 23, 2020 2 godziny temu, elik napisał: Jestem po rozmowie z Panią Elżbietą z Klucz. Wysłałam Jej kilka zdjęć Tobiaszka, które dostałam. Pani Elżbieta chętnie przytuli Tobiaszka :) Trzeba więc organizować transport na po świętach. Pani Sylwia przeprowadzi wizytę przed-adopcyjną. Na godz. 20-tą jestem umówiona z DS Milo. Jak dla mnie to bardzo późno, bo na którą ja zajadę do domuale Pani Ewa nie może wcześniej. Swiateczny Cud Niechaj sie spelni najpiekniejsze 1 Quote
Gabi79 Posted December 23, 2020 Posted December 23, 2020 Chyba nie jestem na bieżąco, w wolnej chwili nadrobię zaległości Quote
Tyśka) Posted December 23, 2020 Posted December 23, 2020 Ależ tutaj się dzieje. Zaciskam kciuki za domki dla Tobiaszka, Milusia oraz... oby DT zgodził się przyjąć pod swoją opiekę innego bidulka. 1 Quote
Gabi79 Posted December 23, 2020 Posted December 23, 2020 Dnia 21.12.2020 o 21:26, Tyśka) napisał: Ten nowy dom brzmi jak z bajki... az ciężko uwierzyć:) Skąd Ci ludzie są? Na której stronie jest info o tym domku? Quote
Tyśka) Posted December 23, 2020 Posted December 23, 2020 4 minuty temu, Gabi79 napisał: Na której stronie jest info o tym domku? Na 7. Quote
Gabi79 Posted December 23, 2020 Posted December 23, 2020 1 minutę temu, Tyśka) napisał: Na 7. Dzięki Tysiu, chyba czas zmienić okulary na mocniejsze, bo przeoczyłam Quote
elik Posted December 23, 2020 Posted December 23, 2020 Niestety DT nie wyraził chęci przyjęcia w miejsce Milo innego psiaka, choć mówiłam, że następca Milo byłby zdrowy i młodszy. DT chce przez jakiś czas odpocząć. Fakt mieli zawrót głowy z Milo. W przeciągu tygodnia byli 1 raz u groomera i 3 razy u weta - wczoraj też byli z Milo, bo miał biegunkę. Prawdę powiedziawszy nie dziwię się, a nawet wręcz odwrotnie, podziwiam ich. Kompletnie nie znają psich zachowań. Pani Ewa po prostu się go boi. Pewnie odetchnęli z ulgą gdy powiedziałam, że zastanawiam się jak im ulżyć, bo Milo jest dla nich zbyt trudnym psem. Niestety nie udało się trzeciemu pieskowi. Quote
Gabi79 Posted December 23, 2020 Posted December 23, 2020 Nadrobiłam zaległości. Jeśli DT nie chce innego psiaka, to nic na siłę. Dziwi mnie tylko, jak można się bać takiej bezbronnej, starszej, słodkiej istotki. Trzymam kciuki za DS Quote
mari23 Posted December 23, 2020 Posted December 23, 2020 2 godziny temu, elik napisał: Niestety DT nie wyraził chęci przyjęcia w miejsce Milo innego psiaka, choć mówiłam, że następca Milo byłby zdrowy i młodszy. DT chce przez jakiś czas odpocząć. Fakt mieli zawrót głowy z Milo. W przeciągu tygodnia byli 1 raz u groomera i 3 razy u weta - wczoraj też byli z Milo, bo miał biegunkę. Prawdę powiedziawszy nie dziwię się, a nawet wręcz odwrotnie, podziwiam ich. Kompletnie nie znają psich zachowań. Pani Ewa po prostu się go boi. Pewnie odetchnęli z ulgą gdy powiedziałam, że zastanawiam się jak im ulżyć, bo Milo jest dla nich zbyt trudnym psem. Niestety nie udało się trzeciemu pieskowi. Może za jakiś czas się zdecydują. Najważniejsze, że dwie psie biedy będą miały swój świąteczny cud. Życzę Wam pięknych, spokojnych i pełnych radości Świąt! Quote
elik Posted December 23, 2020 Posted December 23, 2020 5 minut temu, mari23 napisał: Może za jakiś czas się zdecydują. Najważniejsze, że dwie psie biedy będą miały swój świąteczny cud. Życzę Wam pięknych, spokojnych i pełnych radości Świąt! Pani Diana powiedziała, że za jakiś czas znowu poszuka w necie potrzebującego psiaka. Tobiaszek na pewno będzie miał dobry dom do końca dni swoich, a Milo? Zobaczymy. Pani coś ociąga się z odesłaniem wypełnionej swoimi danymi umowy. Tak się paliło, już przed świętami chciała adoptować, a teraz umowy nie odsyła. Dziwne. Quote
mari23 Posted December 23, 2020 Posted December 23, 2020 4 minuty temu, elik napisał: Pani Diana powiedziała, że za jakiś czas znowu poszuka w necie potrzebującego psiaka. Tobiaszek na pewno będzie miał dobry dom do końca dni swoich, a Milo? Zobaczymy. Pani coś ociąga się z odesłaniem wypełnionej swoimi danymi umowy. Tak się paliło, już przed świętami chciała adoptować, a teraz umowy nie odsyła. Dziwne. oj tam ;) nie stresuj się, teraz "gorączka świąteczna", może pani w kuchni siedzi ;) Przelewy poszły :) 1 Quote
Poker Posted December 23, 2020 Posted December 23, 2020 Ale emocji... Teraz trzeba odsapnąć, odpocząć od problemów dnia powszedniego , a potem do roboty... 1 Quote
elik Posted December 23, 2020 Posted December 23, 2020 4 godziny temu, mari23 napisał: oj tam ;) nie stresuj się, teraz "gorączka świąteczna", może pani w kuchni siedzi ;) Przelewy poszły :) Miałaś nosa :) Pani Ewa odpowiedziała w tzw. międzyczasie krojąc śledzia i gotowaniem barszczu :) Pani Ewa przytuli Milo w poniedziałek poświąteczny, czyli 28.12. Padam z nóg więc lecę w kimono. Na jutro zostało mi jeszcze kilka rzeczy do zrobienia. Quote
elik Posted December 25, 2020 Posted December 25, 2020 Dnia 22.12.2020 o 17:23, Poker napisał: Wszystko brzm rozsądnie i pozytywnie Może pani boi się korony. Możecie się zobaczyć na Whatsappie Zaproponowałam Pani Ewie telewizytę i ma się odbyć w niedzielę, ale nie robiłam jeszcze takiej wizyty i nie wiem jak to zrobić. Pomożecie? Quote
Livka Posted December 25, 2020 Posted December 25, 2020 Dnia 23.12.2020 o 20:14, elik napisał: Tobiaszek na pewno będzie miał dobry dom do końca dni swoich Jestem w szoku, pozytywnym szoku. Jupiiiiiiiii ! Oby Twoje słowa się ziściły. Quote
Recommended Posts