Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
11 minut temu, Poker napisał:

elik, nie zamartwiaj się. To nic nie da. Szkoda zdrowia.

Dzięki  :)
Nie da się. Te typy tak już mają  :)
Wysłałam do DT SMS-a z zapytaniem, czy mogłybyśmy jutro spotkać się na około 30 minut, ale nie dostałam odpowiedzi. Może wyciszony telefon? Jutro zadzwonię.

Posted
1 godzinę temu, elik napisał:

Dzięki  :)
Nie da się. Te typy tak już mają  :)
Wysłałam do DT SMS-a z zapytaniem, czy mogłybyśmy jutro spotkać się na około 30 minut, ale nie dostałam odpowiedzi. Może wyciszony telefon? Jutro zadzwonię.

odpowiedziałam na wiadomość. M.

• Like 1
Posted

Wszystkim którzy w jakikolwiek sposób wspierają Milo oraz jego fanom serdecznie dziękuję i z serca życzę zdrowych, radosnych i rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia
i szczęśliwego Nowego Roku.

B.N..gif.747140edbae82b5dd9d1034a3737cbc6.gif

• Like 1
Posted

Pin on Arts,Crafts & Sewing

Eliczkowej  Serduchem Zdrowka Wszytkim Lapenkom

Domkowi DT Milaczkowi Zdrowenka Zdrowenka

Zdrowka Wszelkiego Spokojnosci  

Swiatecznej Radosci

• Like 2
Posted

Jestem po rozmowie z Panią Elżbietą z Klucz. Wysłałam Jej kilka zdjęć Tobiaszka, które dostałam. Pani Elżbieta chętnie przytuli Tobiaszka  :)  Trzeba więc organizować transport na po świętach.  Pani Sylwia przeprowadzi wizytę przed-adopcyjną.
Na godz. 20-tą jestem umówiona z DS Milo. Jak dla mnie to bardzo późno, bo na którą ja zajadę do domu, ale  Pani Ewa nie może wcześniej.

• Like 4
  • Upvote 1
Posted
4 godziny temu, elik napisał:

Jestem po rozmowie z Panią Elżbietą z Klucz. Wysłałam Jej kilka zdjęć Tobiaszka, które dostałam. Pani Elżbieta chętnie przytuli Tobiaszka  :)  Trzeba więc organizować transport na po świętach.  Pani Sylwia przeprowadzi wizytę przed-adopcyjną.
Na godz. 20-tą jestem umówiona z DS Milo. Jak dla mnie to bardzo późno, bo na którą ja zajadę do domuale  Pani Ewa nie może wcześniej.

Elu wielkie dzięki ,że w czasie przedświątecznym kiedy najzwyczajniej czasu jeszcze bardziej na wszystko brak poświęcasz go na wizyty.

Ogromne dzięki za to Elu :****

• Like 1
Posted
2 godziny temu, elik napisał:

Na godz. 20-tą jestem umówiona z DS Milo. Jak dla mnie to bardzo późno, bo na którą ja zajadę do domuale  Pani Ewa nie może wcześniej.

image.jpeg.5d7fea2977532131c5ee975e15b739e2.jpeg

Swiateczny Cud 

Niechaj sie spelni najpiekniejsze

• Like 1
Posted

Niestety DT nie wyraził chęci przyjęcia w miejsce Milo innego psiaka, choć mówiłam, że następca Milo byłby zdrowy i młodszy. DT chce przez jakiś czas odpocząć. Fakt mieli zawrót głowy z Milo. W przeciągu tygodnia byli  1 raz u groomera i 3 razy u weta - wczoraj też byli z Milo, bo miał biegunkę. Prawdę powiedziawszy nie dziwię się, a nawet wręcz odwrotnie, podziwiam ich. Kompletnie nie znają psich zachowań. Pani Ewa po prostu się go boi. Pewnie odetchnęli z ulgą gdy powiedziałam, że zastanawiam się jak im ulżyć, bo Milo jest dla nich zbyt trudnym psem.
Niestety nie udało się trzeciemu pieskowi.

Posted

Nadrobiłam zaległości. Jeśli DT nie chce innego psiaka, to nic na siłę. Dziwi mnie tylko, jak można się bać takiej bezbronnej, starszej, słodkiej istotki. Trzymam kciuki za DS 

Posted
2 godziny temu, elik napisał:

Niestety DT nie wyraził chęci przyjęcia w miejsce Milo innego psiaka, choć mówiłam, że następca Milo byłby zdrowy i młodszy. DT chce przez jakiś czas odpocząć. Fakt mieli zawrót głowy z Milo. W przeciągu tygodnia byli  1 raz u groomera i 3 razy u weta - wczoraj też byli z Milo, bo miał biegunkę. Prawdę powiedziawszy nie dziwię się, a nawet wręcz odwrotnie, podziwiam ich. Kompletnie nie znają psich zachowań. Pani Ewa po prostu się go boi. Pewnie odetchnęli z ulgą gdy powiedziałam, że zastanawiam się jak im ulżyć, bo Milo jest dla nich zbyt trudnym psem.
Niestety nie udało się trzeciemu pieskowi.

Może za jakiś czas się zdecydują. Najważniejsze, że dwie psie biedy będą miały swój świąteczny cud.

Życzę Wam pięknych, spokojnych i pełnych radości Świąt!

Posted
5 minut temu, mari23 napisał:

Może za jakiś czas się zdecydują. Najważniejsze, że dwie psie biedy będą miały swój świąteczny cud.

Życzę Wam pięknych, spokojnych i pełnych radości Świąt!

Pani Diana powiedziała, że za jakiś czas znowu poszuka w necie potrzebującego psiaka.

Tobiaszek na pewno będzie miał dobry dom do końca dni swoich, a Milo? Zobaczymy. Pani coś ociąga się z odesłaniem wypełnionej swoimi danymi umowy. Tak się paliło, już przed świętami chciała adoptować, a teraz umowy nie odsyła. Dziwne.

Posted
4 minuty temu, elik napisał:

Pani Diana powiedziała, że za jakiś czas znowu poszuka w necie potrzebującego psiaka.

Tobiaszek na pewno będzie miał dobry dom do końca dni swoich, a Milo? Zobaczymy. Pani coś ociąga się z odesłaniem wypełnionej swoimi danymi umowy. Tak się paliło, już przed świętami chciała adoptować, a teraz umowy nie odsyła. Dziwne.

oj tam ;) nie stresuj się, teraz "gorączka świąteczna", może pani w kuchni siedzi ;)

Przelewy poszły :) 

43472.jpg

• Like 1
Posted
4 godziny temu, mari23 napisał:

oj tam ;) nie stresuj się, teraz "gorączka świąteczna", może pani w kuchni siedzi ;)

Przelewy poszły :) 

Miałaś nosa  :) Pani Ewa odpowiedziała w tzw. międzyczasie krojąc śledzia i gotowaniem barszczu   :)
Pani Ewa przytuli Milo w poniedziałek poświąteczny, czyli 28.12.

Padam z nóg więc lecę w kimono. Na jutro zostało mi jeszcze kilka rzeczy do zrobienia.

Posted
Dnia 22.12.2020 o 17:23, Poker napisał:

Wszystko brzm rozsądnie i pozytywnie Może pani boi się korony. Możecie się zobaczyć na Whatsappie

Zaproponowałam Pani Ewie telewizytę i ma się odbyć w niedzielę, ale nie robiłam jeszcze takiej wizyty i nie wiem jak to zrobić. Pomożecie?

Posted
Dnia 23.12.2020 o 20:14, elik napisał:

Tobiaszek na pewno będzie miał dobry dom do końca dni swoich

Jestem w szoku, pozytywnym szoku.

Jupiiiiiiiii !

Oby Twoje słowa się ziściły.