Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

evl, Ci z Wałbrzycha chcieli koniecznie czarną :-(

Zoja była dziś znów u weta, dostała kolejny zastrzyk i jeszcze jeden dostaliśmy, żeby podać jej w niedzielę.
Dziś czuje się zdecydowanie lepiej, ma lepszy humor i jest weselsza. Ale jeszcze trochę pochrychuje.

Koszty to 29 zł (zastrzyki) + 5 zł dojazd do lecznicy.

Przyszła wpłata 12 zł od terry (bazarki).

• Replies 453
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziś czuje się zdecydowanie lepiej, ma lepszy humor i jest weselsza. Ale jeszcze trochę pochrychuje.

To dobrze, ze juz lepiej u Zojki :fadein: Oby tak dalej i zeby sunieczka szybko znalazla dobry dom :kciuki:

Posted

[quote name='Murka']Państwo z Hrubieszowa adoptują Zoję jak tylko wyzdrowieje :multi::multi::multi:
Ale superasnie :klacz: Pewnie Pani zauroczyla sie Zojka, a Pan musial przemyslec.

Do drugiego chetnego domku moze bysmy znalezli podobną suczke.
No bo chyba spanielka sie nie nadaje? Mamy cudna zlotą spanielke w schronisku, watek ma na pwp.

Posted

Drugiemu domkowi pokazałam Negrę i tę sunię od elv. Nie robię sobie nadziei, bo właśnie uroda Zoi przypadła Państwu do gustu... ale nie zaszkodzi spróbować ;)

Zoja jeszcze chrycha, ale poza tym nie ma innych objawów. Mam nadzieję, że antybiotyki jej pomogą.

Żeby wspomóc leczenie skóry trzebaby Zoję wykąpać, ale na razie wet odradzał ze względu na branie antybiotyków.

Posted

halcia napisał(a):
A spanielka ma duze plusy ,chetnie chodzi na spacerki i załatwia się tylko na nich....

Spanielka za 2 tygodnie pojedzie do nowego domu :multi: Takze wreszcie widac nasze dzialania, dlugo to trwa, ale skutki widac :p Oby tak dalej :kciuki:

Posted

[quote name='ulka18']spanielka za 2 tygodnie pojedzie do nowego domu :multi: Takze wreszcie widac nasze dzialania, dlugo to trwa, ale skutki widac :p oby tak dalej :kciuki:

no i kamieŃ z serca

Posted

bumerang napisał(a):
Sunia ma 1.5 roku,w tej chwili jest w DT w Poznaniu,jest w trakcie leczenia.
Konkrety;Małgorzata Prokopowicz

tel. kontaktowy: 0 785 03 03 03

Dzięki, wysłałam, mam nadzieję, że coś z tego wyjdzie, bo sunia faktycznie podobna :cool3:

Zoja ma się dobrze, ale jeszcze pochrychuje i apetyt ma wybiórczy :diabloti: skóra na szczęście bardzo ładnie się goi i porasta, niedługo nie będzie śladu ;)
Dzisiaj jeszcze Zoja będzie miała kontrolę u weta.

Posted

Murka napisał(a):
Dzisiaj jeszcze Zoja będzie miała kontrolę u weta.
Czyli dzisiaj kontrola u weta i jesli wszystko byloby w porzadku, to Zoja pojedzie do domu czy poczekamy jeszcze kilka dni?

Posted

Wet zapodał Zoi kroplówkę, mam nadzieję, że będzie z nią dobrze... Pani z Hrubieszowa wciąż się dopytuje o jej zdrowie... czekają na nią :-(