elik Posted January 1, 2021 Author Posted January 1, 2021 7 godzin temu, Nadziejka napisał: Do serca przytulam Lemonka Wszelkiego ciepla dobruskiego zdrowka , ludzia wlasnego Co bedzie kochal dbal dzien i noc Lemonku abys byl najnjapiekniejszy najcudowniejszy komus Skradnij serca juz juz piesiu cudny 4 godziny temu, Havanka napisał: Lemonku, cudownego domku i już tylko dobrego życia ci życzę w tym Nowym Roku ! Bardzo serdecznie dziękuję za piękne życzenia. Razem z Lemonkiem marzę, żeby się spełniły :) Quote
elik Posted January 1, 2021 Author Posted January 1, 2021 30.12. na konto Lemonka wpłynęła kwota 50,00 zł od Pani Anny G-R - deklaracja I.2021 Bardzo serdecznie dziękuję Quote
Nadziejka Posted January 4, 2021 Posted January 4, 2021 Rozliczony Po 22 zl Bingusiowi i 22 zl Lemonkowi Nadziejkowo Sercem Ksiegi Niezwykle do 29.12 dla Lemonka 22 zl wyslalam eliczkowa ciociu pozdrawiam sciskam za wszytko Quote
Onaa Posted January 4, 2021 Posted January 4, 2021 Zaglądam do Lemonka. Dopiero teraz zauważyłam, że on ma taki fajny kolorystycznie nosek. Quote
Havanka Posted January 4, 2021 Posted January 4, 2021 Elus, kiedy zaczniemy szukać domu? Czy Lemon jest już gotowy do adopcji? Quote
b-b Posted January 5, 2021 Posted January 5, 2021 Przepraszam za ten wpis ale myślę ,że jest to ważne zwłaszcza dla właścicieli czworonogów ,które strasznie przechodzą takie wybuchy. PETYCJA - ZAKAZ SPRZEDAŻY I UŻYWANIA FAJERWERKÓW PRZEZ CAŁY ROK https://secure.avaaz.org/community_petitions/pl/sejm_rzeczypospolitej_polskiej_zakaz_sprzedazy_i_uzywania_fajerwerkow_w_calym_kraju_caly_rok/?cvlibob&utm_source=sharetools&utm_medium=copy&utm_campaign=petition-825961-zakaz_sprzedazy_i_uzywania_fajerwerkow_w_calym_kraju_caly_rok&utm_term=vlibob%2Bpl Quote
elik Posted January 5, 2021 Author Posted January 5, 2021 Dnia 4.01.2021 o 14:57, Havanka napisał: Elus, kiedy zaczniemy szukać domu? Czy Lemon jest już gotowy do adopcji? Eluniu, pytałam Panią Kasię o to czy możemy ogłaszać już Lemonka i Pani Kasia odpowiedziała, że Lemonek jeszcze nie jest gotowy psychicznie. Jeszcze musi nad nim popracować, bo są kłopoty z przypięciem smyczy. W schronie w ogóle nie chciał podchodzić do człowieka. To już zostało opanowane, ale jeszcze jest kilka niepokojących objawów, m.in. właśnie uciekanie przed smyczą. Dzięki Eluniu, że czuwasz nad tym 1 Quote
Havanka Posted January 5, 2021 Posted January 5, 2021 W takim razie poczekamy tyle, ile będzie trzeba. 1 Quote
elik Posted January 5, 2021 Author Posted January 5, 2021 4 godziny temu, Havanka napisał: W takim razie poczekamy tyle, ile będzie trzeba. Dzięki Eluniu Quote
elik Posted January 5, 2021 Author Posted January 5, 2021 Na konto Lemonka wpłynęły poniższe kwoty: 10,00 zł od mari23 deklaracja I.2021 - 4.01. 20,00 zł od Binio deklaracja I.2021 - 4.01. 22,00 zł od Nadziejka z bazarku - 4.01. 20,00 zł od dorcia01 deklaracja I.2021 - 5.01. 30,00 zł od limonka80 deklaracja I.2021 - 5.01. Bardzo serdecznie dziękuję oraz 30,00 zł od elik deklaracja I.2021 - 5.01. Quote
limonka80 Posted January 6, 2021 Posted January 6, 2021 Wpłaciłam 04.01. deklarację stałą dla Lemonka, ale zauważyłam że została zaksięgowana na koncie Arusia i Sary dla których w tym miesiącu nie wpłacałam. Niech u nich zostanie, a Lemonkowi wpłaciłam przed chwilą, powinna być jutro na koncie. 1 Quote
elik Posted January 6, 2021 Author Posted January 6, 2021 1 godzinę temu, limonka80 napisał: Wpłaciłam 04.01. deklarację stałą dla Lemonka, ale zauważyłam że została zaksięgowana na koncie Arusia i Sary dla których w tym miesiącu nie wpłacałam. Niech u nich zostanie, a Lemonkowi wpłaciłam przed chwilą, powinna być jutro na koncie. Sorki, zaraz sprawdzę :) EDIT Najmocniej Cię przepraszam. Nastąpiła podwójna pomyłka :) Wprawdzie w tytule przelewu napisałaś, że to dla Lemonka, ale wpłaciłaś na konto Saruni i Arusia, a ja, mając oddzielne konto dla każdego psiaczka, już nie czytam tytułu tak dokładnie, tylko patrzę za nickiem wpłacającego. Dobrze, że zauważyłaś, zaraz zrobię przelew z konta Sarci, na konto Lemonka. Przepraszam za przeoczenie Quote
limonka80 Posted January 6, 2021 Posted January 6, 2021 To ja jestem mistrzem w myleniu kont :-) na Fado też wpłacałam nie to to co trzeba. Tak jak napisałam - ta pierwsza wpłata będzie dla Arusia i Sary a druga, dzisiejsza będzie dla Lemonka ( tylko znów wpłaciłam na to samo konto). Zmyliło mnie że grudniową deklarację dla niego też tam wpłacałam i dotarła, więc myślałam że jest o.k. Jeśli mam wpłacać na inne konto to poproszę o podanie i poprawię się od następnego miesiąca :-) 1 Quote
elik Posted January 6, 2021 Author Posted January 6, 2021 6 minut temu, limonka80 napisał: To ja jestem mistrzem w myleniu kont :-) na Fado też wpłacałam nie to to co trzeba. Tak jak napisałam - ta pierwsza wpłata będzie dla Arusia i Sary a druga, dzisiejsza będzie dla Lemonka ( tylko znów wpłaciłam na to samo konto). Zmyliło mnie że grudniową deklarację dla niego też tam wpłacałam i dotarła, więc myślałam że jest o.k. Jeśli mam wpłacać na inne konto to poproszę o podanie i poprawię się od następnego miesiąca :-) Cytat Wpłaciłam 04.01. deklarację stałą dla Lemonka, Już zrobiłam przelew z konta Arusia, na konto Lemonka, bo tak napisałaś :) Na PW podam Ci namiary na oba konta :) Quote
Nadziejka Posted January 6, 2021 Posted January 6, 2021 Ciociu elikowa jak bedziesz miala czasu spokojnosci to potwierdz prosze serdenko na kramku Dobreduszki prosimy o pomoc Pozwolcie serca Dobreduszki prosimy o pomoc zajrzyjcie zajrzyjcie na watus rudunia jesli mozecie Quote
elik Posted January 6, 2021 Author Posted January 6, 2021 16 minut temu, Nadziejka napisał: Ciociu elikowa jak bedziesz miala czasu spokojnosci to potwierdz prosze serdenko na kramku Bardzo chętnie Ciociu Nadziejkeczko, tylko gdzie znajdę ten bazarek? Quote
Nadziejka Posted January 6, 2021 Posted January 6, 2021 55 minut temu, elik napisał: Bardzo chętnie Ciociu Nadziejkeczko, tylko gdzie znajdę ten bazarek? Rozliczony Po 22 zl Bingusiowi i 22 zl Lemonkowi Nadziejkowo Sercem Ksiegi Niezwykle do 29.12 dla Lemonka i Bingusia ciociu Quote
mari23 Posted January 6, 2021 Posted January 6, 2021 Odwiedzam, bo Lemonek prosi o częste odwiedziny :) cieszą bardzo postępy Lemonka, powoli i do smyczy przywyknie, albo i prosił będzie o spacerek ze smyczą :) Quote
Nadziejka Posted January 6, 2021 Posted January 6, 2021 ❤ ❤ Lemoniu cudny urody niezwyklej Domeczku napewno jestes gdzies Na pewno szukasz takiego skarbunia jak Lemonek Sciskam trzymam z calego serducha Ciesze ze psinunio ma wielbicieli dobreduszki wspierajace Quote
Nadziejka Posted January 7, 2021 Posted January 7, 2021 Sciskamy tulamy za lapucinki brzusinki mocno mocno 1 Quote
elik Posted January 7, 2021 Author Posted January 7, 2021 Dnia 6.01.2021 o 21:51, mari23 napisał: Odwiedzam, bo Lemonek prosi o częste odwiedziny :) cieszą bardzo postępy Lemonka, powoli i do smyczy przywyknie, albo i prosił będzie o spacerek ze smyczą :) Bardzo prosi, a ja nie wyrabiam na zakrętach i rzadko bywam na wątkach "swoich" psiaczków :( Quote
Nadziejka Posted January 10, 2021 Posted January 10, 2021 Nadziejkowo przytulamy kciuki mocno sciskamy za rudunia za dt 1 Quote
Recommended Posts