Jump to content
Dogomania

Lemon - pies bez wad, wyrwany zza schroniskowych krat :) Lemonek, kochany psiak prosi o częste odwiedziny, bo kocha Ludzi.

Recommended Posts

Posted
7 godzin temu, Nadziejka napisał:

2c5e23d0c429b85d035b03688e986c2e.jpg&key=8e3159be0ab03eeace9497d4c465ca9634f573d3449de5e412e9df5333b8d711

Do serca przytulam Lemonka

Wszelkiego ciepla dobruskiego zdrowka , ludzia wlasnego 

Co bedzie kochal dbal dzien i noc

Lemonku abys byl najnjapiekniejszy najcudowniejszy komus 

Skradnij serca juz juz piesiu cudny

4 godziny temu, Havanka napisał:

Lemonku, cudownego domku i już tylko dobrego życia ci życzę w tym Nowym Roku !

Bardzo serdecznie dziękuję za piękne życzenia.   Razem z Lemonkiem marzę, żeby się spełniły :)

Posted

30.12. na konto Lemonka wpłynęła kwota 50,00 zł od Pani Anny G-R - deklaracja I.2021

Bardzo serdecznie dziękuję

piesek-z-buziakami-i-napisem-i-love-you.gif.01e79aac9d86bb70c9f4995af221a280.gif     1655053528_kwiatki15.jpeg.ec3a8b5796fa931e84c313369180e266.jpeg

Posted

Przepraszam za ten wpis ale myślę ,że jest to ważne zwłaszcza dla właścicieli czworonogów ,które strasznie przechodzą takie wybuchy.

PETYCJA - ZAKAZ SPRZEDAŻY I UŻYWANIA FAJERWERKÓW PRZEZ CAŁY ROK

https://secure.avaaz.org/community_petitions/pl/sejm_rzeczypospolitej_polskiej_zakaz_sprzedazy_i_uzywania_fajerwerkow_w_calym_kraju_caly_rok/?cvlibob&utm_source=sharetools&utm_medium=copy&utm_campaign=petition-825961-zakaz_sprzedazy_i_uzywania_fajerwerkow_w_calym_kraju_caly_rok&utm_term=vlibob%2Bpl

Posted
Dnia 4.01.2021 o 14:57, Havanka napisał:

Elus, kiedy zaczniemy szukać domu? Czy Lemon jest już gotowy do adopcji?

Eluniu, pytałam Panią Kasię o to czy możemy ogłaszać już Lemonka i Pani Kasia odpowiedziała, że Lemonek jeszcze nie jest gotowy psychicznie. Jeszcze musi nad nim popracować, bo są kłopoty z przypięciem smyczy. W schronie w ogóle nie chciał podchodzić do człowieka. To już zostało opanowane, ale jeszcze jest kilka niepokojących objawów, m.in. właśnie uciekanie przed smyczą.

Dzięki Eluniu, że czuwasz nad tym   buziaczki4.jpg.1f6114de2af92a6f1bee942b07686476.jpg

• Upvote 1
Posted

Na konto Lemonka wpłynęły poniższe kwoty:

10,00 zł od mari23 deklaracja I.2021 - 4.01.
   20,00 zł od Binio deklaracja I.2021 - 4.01.
   22,00 zł od Nadziejka z bazarku  - 4.01.
   20,00 zł od dorcia01 deklaracja I.2021 - 5.01.
   30,00 zł od limonka80  deklaracja I.2021 - 5.01.

Bardzo serdecznie dziękuję

kocham.jpg.b8d3df3221c19879042f2300708b2c70.jpg       1006827453_dlaWaslove.jpg.0ae7b5e570c066036e8fa3a6a8f9bd5b.jpg

oraz  30,00 zł od elik  deklaracja I.2021 - 5.01.

Posted

Wpłaciłam 04.01. deklarację stałą dla Lemonka, ale zauważyłam że została zaksięgowana na koncie Arusia i Sary dla których w tym miesiącu nie wpłacałam. Niech u nich zostanie, a Lemonkowi wpłaciłam przed chwilą, powinna być jutro na koncie.

• Like 1
Posted
1 godzinę temu, limonka80 napisał:

Wpłaciłam 04.01. deklarację stałą dla Lemonka, ale zauważyłam że została zaksięgowana na koncie Arusia i Sary dla których w tym miesiącu nie wpłacałam. Niech u nich zostanie, a Lemonkowi wpłaciłam przed chwilą, powinna być jutro na koncie.

Sorki, zaraz sprawdzę  :)

EDIT
Najmocniej Cię przepraszam. Nastąpiła podwójna pomyłka :) 

Wprawdzie w tytule przelewu napisałaś, że to dla Lemonka, ale wpłaciłaś na konto Saruni i Arusia,  a ja, mając oddzielne konto dla każdego psiaczka, już nie czytam tytułu tak dokładnie, tylko patrzę za nickiem wpłacającego.
Dobrze, że zauważyłaś, zaraz zrobię przelew z konta Sarci, na konto Lemonka.
Przepraszam za przeoczenie  
2053170619_przepraszam2.jpg.c732278cdbac44ff592f3fd8f160fba9.jpg

Posted

To ja jestem mistrzem w myleniu kont :-) na Fado też wpłacałam nie to to co trzeba.

Tak jak napisałam - ta pierwsza wpłata będzie dla Arusia i Sary a druga, dzisiejsza będzie dla Lemonka ( tylko znów wpłaciłam na to samo konto). Zmyliło mnie że grudniową deklarację dla niego też tam wpłacałam i dotarła, więc myślałam że jest o.k.  Jeśli mam wpłacać na inne konto to poproszę  o podanie i poprawię się od następnego miesiąca :-

• Like 1
Posted
6 minut temu, limonka80 napisał:

To ja jestem mistrzem w myleniu kont :-) na Fado też wpłacałam nie to to co trzeba.

Tak jak napisałam - ta pierwsza wpłata będzie dla Arusia i Sary a druga, dzisiejsza będzie dla Lemonka ( tylko znów wpłaciłam na to samo konto). Zmyliło mnie że grudniową deklarację dla niego też tam wpłacałam i dotarła, więc myślałam że jest o.k.  Jeśli mam wpłacać na inne konto to poproszę  o podanie i poprawię się od następnego miesiąca :-

Cytat

Wpłaciłam 04.01. deklarację stałą dla Lemonka,

Już zrobiłam przelew z konta Arusia, na konto Lemonka, bo tak napisałaś  :)

Na PW podam Ci namiary na oba konta :)

Posted

Ciociu elikowa jak bedziesz miala czasu spokojnosci 

to potwierdz prosze serdenko na kramku

Dobreduszki prosimy o pomoc 

Pozwolcie serca

Dobreduszki prosimy o pomoc 

zajrzyjcie zajrzyjcie na watus rudunia jesli mozecie 

Posted
16 minut temu, Nadziejka napisał:

Ciociu elikowa jak bedziesz miala czasu spokojnosci 

to potwierdz prosze serdenko na kramku

Bardzo chętnie Ciociu Nadziejkeczko, tylko gdzie znajdę ten bazarek?

Posted

Odwiedzam, bo Lemonek prosi o częste odwiedziny :)  cieszą bardzo postępy Lemonka, powoli i do smyczy przywyknie, albo i prosił będzie o spacerek ze smyczą :)

Posted

❤         ❤     Lemoniu cudny urody niezwyklej 

Domeczku napewno jestes gdzies 

Na pewno szukasz takiego skarbunia jak Lemonek

Sciskam trzymam z calego serducha

Ciesze ze psinunio ma wielbicieli dobreduszki wspierajace

Posted
Dnia 6.01.2021 o 21:51, mari23 napisał:

Odwiedzam, bo Lemonek prosi o częste odwiedziny :)  cieszą bardzo postępy Lemonka, powoli i do smyczy przywyknie, albo i prosił będzie o spacerek ze smyczą :)

Bardzo prosi, a ja nie wyrabiam na zakrętach i rzadko bywam na wątkach "swoich" psiaczków    :(