Alaskan malamutte Posted February 27, 2021 Posted February 27, 2021 Świetna jest!! Gdyby trafiła do domku, gdzie ktoś by z nią pracował i wykorzystywał potencjał, konsekwentnie wprowadzał zasady, to będzie na prawdę super sunia!! 1 Quote
Ewa Marta Posted February 27, 2021 Author Posted February 27, 2021 Ale dom zadzwonił po Melę!!! Jakby skrojony dla niej. Boję się cokolwiek pisać, bo jeszcze rozmawiamy, ale już czuję, że podam Pani numer Anecik i będą się umawiać na spotkanie. Bardzo proszę, potrzymajcie kciuki, żeby zaiskrzyło między nimi:) 5 2 Quote
Nesiowata Posted February 27, 2021 Posted February 27, 2021 Przed chwilą, Ewa Marta napisał: Ale dom zadzwonił po Melę!!! Jakby skrojony dla niej. Boję się cokolwiek pisać, bo jeszcze rozmawiamy, ale już czuję, że podam Pani numer Anecik i będą się umawiać na spotkanie. Bardzo proszę, potrzymajcie kciuki, żeby zaiskrzyło między nimi:) Oby! 1 Quote
Alaskan malamutte Posted February 27, 2021 Posted February 27, 2021 1 minutę temu, Ewa Marta napisał: Ale dom zadzwonił po Melę!!! Jakby skrojony dla niej. Boję się cokolwiek pisać, bo jeszcze rozmawiamy, ale już czuję, że podam Pani numer Anecik i będą się umawiać na spotkanie. Bardzo proszę, potrzymajcie kciuki, żeby zaiskrzyło między nimi:) Z całych sił zaciskam!!! 1 Quote
elik Posted February 27, 2021 Posted February 27, 2021 59 minut temu, Ewa Marta napisał: Ale dom zadzwonił po Melę!!! Jakby skrojony dla niej. Boję się cokolwiek pisać, bo jeszcze rozmawiamy, ale już czuję, że podam Pani numer Anecik i będą się umawiać na spotkanie. Bardzo proszę, potrzymajcie kciuki, żeby zaiskrzyło między nimi:) No to trzymamy :) Quote
Poker Posted February 28, 2021 Posted February 28, 2021 21 godzin temu, mgog napisał: Trzymam kciuki :) :) Ja też Quote
Ewa Marta Posted February 28, 2021 Author Posted February 28, 2021 Ech.... Partner Pani nie bardzo chce sunię i Pani ma dylemat:( Nie sądzę, żeby się zdecydowała:( Tak bardzo się nastawiłam, tak mi się podobała, ale nic z tego nie wyjdzie:( Kolejne 2 telefony nie dla Meli niestety:( Quote
elik Posted February 28, 2021 Posted February 28, 2021 15 minut temu, Ewa Marta napisał: Ech.... Partner Pani nie bardzo chce sunię i Pani ma dylemat:( Nie sądzę, żeby się zdecydowała:( Tak bardzo się nastawiłam, tak mi się podobała, ale nic z tego nie wyjdzie:( Kolejne 2 telefony nie dla Meli niestety:( To szkoda, ale jak jedno nie chce, to lepiej niech tak zostanie. Przekonanie niczego dobrego nie da. Sunia będzie czuła, że w panu nie ma oparcia i będzie od niego stroniła. Niechęć będzie się tylko pogłębiała. Niech pani lepiej nie przekonuje pana. Bo w tym cały jest ambaras, żeby dwoje, atu troje, chciało na raz. 1 Quote
Ewa Marta Posted February 28, 2021 Author Posted February 28, 2021 Przed chwilą, elik napisał: To szkoda, ale jak jedno nie chce, to lepiej niech tak zostanie. Przekonanie niczego dobrego nie da. Sunia będzie czuła, że w panu nie ma oparcia i będzie od niego stroniła. Niechęć będzie się tylko pogłębiała. Niech pani lepiej nie przekonuje pana. Bo w tym cały jest ambaras, żeby dwoje, tu troje, chciało na raz. Pan nie mieszka na stałe, jest na "dochodne". Myślę, że nic z tego nie będzie:( Quote
elik Posted February 28, 2021 Posted February 28, 2021 2 minuty temu, Ewa Marta napisał: Pan nie mieszka na stałe, jest na "dochodne". Myślę, że nic z tego nie będzie:( Bo dla Meluni szykuje się domek extra! Quote
Ewa Marta Posted February 28, 2021 Author Posted February 28, 2021 59 minut temu, elik napisał: Bo dla Meluni szykuje się domek extra! Czy Ty wiesz coś, czego nie wiem ja Eluiniu? Ten ekstra domek właśnie zrezygnowal z powodu tego Pana:( Quote
elik Posted February 28, 2021 Posted February 28, 2021 58 minut temu, Ewa Marta napisał: Czy Ty wiesz coś, czego nie wiem ja Eluiniu? Ten ekstra domek właśnie zrezygnowal z powodu tego Pana:( Jeśli zrezygnował, o znaczy, że wcale nie był taki extra. A wiem, że zazwyczaj, gdy piesek długo czeka, to dostaje mu się super domek :) 2 Quote
Ewa Marta Posted February 28, 2021 Author Posted February 28, 2021 1 godzinę temu, elik napisał: Jeśli zrezygnował, o znaczy, że wcale nie był taki extra. A wiem, że zazwyczaj, gdy piesek długo czeka, to dostaje mu się super domek :) Tego sie trzymajmy:) 1 Quote
Ellig Posted March 1, 2021 Posted March 1, 2021 Ładne zdjecia Melci, kilka zmieniłam też w ogłoszeniu. Quote
Ellig Posted March 1, 2021 Posted March 1, 2021 Serdecznie zapraszamy na BAZAREK dla siedmiu psiaków! Quote
Ewa Marta Posted March 1, 2021 Author Posted March 1, 2021 Opłaciłam pobyt Meli w hoteliku w lutym (280 zł) A na koncie 2 wpłaty dla sunieczki, za które bardzo pięknie dziękujemy:) Nesiowata wpłaciła 10 zł stałej Mgog wpłaciła 20 zł stałej:) Quote
Ewa Marta Posted March 2, 2021 Author Posted March 2, 2021 Wrzucam moją stała 30 zł na konto Meli:) Quote
Recommended Posts