Jump to content
Dogomania

Do trzech razy sztuka? Mała Mela/Małgorzatka już w nowym domku. Wierzymy, że tym ostatnim, najlepszym:)

Recommended Posts

Posted

Ale dom zadzwonił po Melę!!! Jakby skrojony dla niej. Boję się cokolwiek pisać, bo jeszcze rozmawiamy, ale już czuję, że podam Pani numer Anecik i będą się umawiać  na spotkanie.  Bardzo proszę, potrzymajcie kciuki, żeby zaiskrzyło między nimi:)

• Like 5
  • Upvote 2
Posted
Przed chwilą, Ewa Marta napisał:

Ale dom zadzwonił po Melę!!! Jakby skrojony dla niej. Boję się cokolwiek pisać, bo jeszcze rozmawiamy, ale już czuję, że podam Pani numer Anecik i będą się umawiać  na spotkanie.  Bardzo proszę, potrzymajcie kciuki, żeby zaiskrzyło między nimi:)

Oby!

• Like 1
Posted
1 minutę temu, Ewa Marta napisał:

Z całych sił zaciskam!!!

• Like 1
Posted
59 minut temu, Ewa Marta napisał:

No to trzymamy  :)   665502982_kciuki1.jpg.db248d16813142c4c0f6aaaf54c8d5e4.jpg

Posted

Ech.... Partner Pani nie bardzo chce sunię i Pani ma dylemat:( Nie sądzę, żeby się zdecydowała:( Tak bardzo się nastawiłam, tak mi się podobała, ale nic z tego nie wyjdzie:(

Kolejne 2 telefony nie dla Meli niestety:(

Posted
15 minut temu, Ewa Marta napisał:

Ech.... Partner Pani nie bardzo chce sunię i Pani ma dylemat:( Nie sądzę, żeby się zdecydowała:( Tak bardzo się nastawiłam, tak mi się podobała, ale nic z tego nie wyjdzie:(

Kolejne 2 telefony nie dla Meli niestety:(

To szkoda, ale jak jedno nie chce, to lepiej niech tak zostanie. Przekonanie niczego dobrego nie da. Sunia będzie czuła, że w panu nie ma oparcia i będzie od niego stroniła. Niechęć będzie się tylko pogłębiała. Niech pani lepiej nie przekonuje pana.

Bo w tym cały jest ambaras, żeby dwoje, atu troje, chciało na raz.

• Like 1
Posted
Przed chwilą, elik napisał:

To szkoda, ale jak jedno nie chce, to lepiej niech tak zostanie. Przekonanie niczego dobrego nie da. Sunia będzie czuła, że w panu nie ma oparcia i będzie od niego stroniła. Niechęć będzie się tylko pogłębiała. Niech pani lepiej nie przekonuje pana.

Bo w tym cały jest ambaras, żeby dwoje, tu troje, chciało na raz.

Pan nie mieszka na stałe, jest na "dochodne". Myślę, że nic z tego nie będzie:(

Posted
2 minuty temu, Ewa Marta napisał:

Pan nie mieszka na stałe, jest na "dochodne". Myślę, że nic z tego nie będzie:(

Bo dla Meluni szykuje się domek extra!

Posted
58 minut temu, Ewa Marta napisał:

Czy Ty wiesz coś, czego nie wiem ja Eluiniu? Ten ekstra domek właśnie zrezygnowal z powodu tego Pana:(

Jeśli zrezygnował, o znaczy, że wcale nie był taki extra.  A wiem, że zazwyczaj, gdy piesek długo czeka, to dostaje mu się super domek  :)

• Like 2
Posted
1 godzinę temu, elik napisał:

Jeśli zrezygnował, o znaczy, że wcale nie był taki extra.  A wiem, że zazwyczaj, gdy piesek długo czeka, to dostaje mu się super domek  :)

Tego sie trzymajmy:)

• Like 1
Posted

Opłaciłam pobyt Meli w hoteliku w lutym (280 zł)

A na koncie 2 wpłaty dla sunieczki, za które bardzo pięknie dziękujemy:)
Nesiowata wpłaciła 10 zł stałej
Mgog wpłaciła 20 zł stałej:)