elik Posted November 27, 2020 Posted November 27, 2020 3 godziny temu, mari23 napisał: ja jestem źle zbudowana, oczy mam w jakimś podmokłym miejscu... nr konta poproszę do wpłaty :) To masz budowę podobną do mojej :) Quote
elik Posted November 27, 2020 Posted November 27, 2020 12 minut temu, Havanka napisał: To dopiero wieści ! Bardzo się cieszę, że ta kruszynka też opuści schron. Już pędzę na nowy wątek ! Przybywaj Eluniu, czekamy :) Lajków jak zwykle o tej porze już brak :( Quote
elik Posted November 28, 2020 Posted November 28, 2020 18 i 27.11.2020 na konto Kacperka wpłynęło łącznie 276,00 zł z mojego bazarku. Po uregulowaniu należności wobec DT, na koncie Kacperka pozostało 250,00 zł. 27.11. przyjęłam pod opiekę 2 psiaczki Binga i Lemonka. Zamieszkały u Pani Kasi, tam, gdzie przebywał Kacperek do czasu adopcji, przy czym Bingo bez opłaty za DT, tylko oczywiście trzeba pokryć koszty weta i karmy. Dzisiaj Pani Kasia była z Bingiem u weta i niestety potwierdziło się nasze przypuszczenie odnośnie złego stanu fizycznego psiaka. Czeka go zapewne długotrwałe leczenie, potem kastracja i zalecana operacja usunięcia guzków. Koszt dzisiejszej wizyty wyniósł 245,00 zł, a już we wtorek ma mieć rozszerzone badanie krwi. Binguś nie ma deklaracji więc chciałabym pozostałe po Kacperku środki w kwocie 250,00 zł przekazać na jego potrzeby i bardzo Was proszę o akceptację tej propozycji. Link do wątku Binga Quote
Nesiowata Posted November 29, 2020 Posted November 29, 2020 10 godzin temu, elik napisał: Binguś nie ma deklaracji więc chciałabym pozostałe po Kacperku środki w kwocie 250,00 zł przekazać na jego potrzeby i bardzo Was proszę o akceptację tej propozycji. Link do wątku Binga To przynajmniej odbyta wizyta może być opłacona. Quote
b-b Posted November 29, 2020 Posted November 29, 2020 Ja już nie wiem gdzie byłam, co obiecałam ale chyba po Kacperku chciałam przenieś stałą na kolejnego psiaka? Jeśli tak to poproszę o nowe dane do wpłaty. Quote
elik Posted November 29, 2020 Posted November 29, 2020 5 godzin temu, Nesiowata napisał: To przynajmniej odbyta wizyta może być opłacona. 2 godziny temu, Livka napisał: Oczywiście jestem za :) Dziękuję Wam bardzo kochane Dziewczynki Quote
elik Posted November 29, 2020 Posted November 29, 2020 34 minuty temu, b-b napisał: Ja już nie wiem gdzie byłam, co obiecałam ale chyba po Kacperku chciałam przenieś stałą na kolejnego psiaka? Jeśli tak to poproszę o nowe dane do wpłaty. Boguniu, byłaś tu na wątku Kacperka i obiecałaś przenieść swoją deklarację na jego następcę, czyli Lemonka. Lemonek odziedziczył po Kacperku numer konta więc konta nie musisz zmieniać. Proszę tylko byś w tytule przelewu zmieniła imię psiaczka z Kacperka, na Lemonka :) Dziękuję serdecznie Quote
elik Posted November 29, 2020 Posted November 29, 2020 Basieńko bardzo Cię proszę o dopisanie w tytule, że Kacperek ma już DS :) Może: Kacperek już szczęśliwy w swoim DS. Mam króciutki filmik, na którym widać, jaki Kacperek jest radosny. Pamiętacie zapewne, że poruszał się bardzo powoli, i odpoczywał co trochu. Na tym filmiki jest odwrotność. Kaperek gna ile sił w jego krótkich łapeczkach i ląduje w górze piachu :) Jak znajdę wolną chwilkę, to wkleję. Jestem pewna, że uśmiechnięcie się, ja śmiałam się w głos z radości. Quote
Nesiowata Posted November 29, 2020 Posted November 29, 2020 7 minut temu, elik napisał: Basieńko bardzo Cię proszę o dopisanie w tytule, że Kacperek ma już DT :) Może: A nie DS? Quote
elik Posted November 29, 2020 Posted November 29, 2020 1 godzinę temu, Nesiowata napisał: A nie DS? Jasna sprawa :) Jak dobrze Nesiu, że czuwasz. Dzięki Quote
b-b Posted November 29, 2020 Posted November 29, 2020 1 godzinę temu, elik napisał: Boguniu, byłaś tu na wątku Kacperka i obiecałaś przenieść swoją deklarację na jego następcę, czyli Lemonka. Lemonek odziedziczył po Kacperku numer konta więc konta nie musisz zmieniać. Proszę tylko byś w tytule przelewu zmieniła imię psiaczka z Kacperka, na Lemonka :) Dziękuję serdecznie Ło ki :) Quote
elik Posted November 29, 2020 Posted November 29, 2020 2 minuty temu, b-b napisał: Ło ki :) Dzięki :) Tylko tyle mogę, bo lajki wyszli nic nie mówiąc kiedy wrócą :( Quote
ewu Posted November 29, 2020 Author Posted November 29, 2020 3 godziny temu, elik napisał: Basieńko bardzo Cię proszę o dopisanie w tytule, że Kacperek ma już DS :) Może: Kacperek już szczęśliwy w swoim DS. Mam króciutki filmik, na którym widać, jaki Kacperek jest radosny. Pamiętacie zapewne, że poruszał się bardzo powoli, i odpoczywał co trochu. Na tym filmiki jest odwrotność. Kaperek gna ile sił w jego krótkich łapeczkach i ląduje w górze piachu :) Jak znajdę wolną chwilkę, to wkleję. Jestem pewna, że uśmiechnięcie się, ja śmiałam się w głos z radości. Juz sie robi Elu:) Quote
mari23 Posted November 29, 2020 Posted November 29, 2020 7 godzin temu, elik napisał: Dzięki :) Tylko tyle mogę, bo lajki wyszli nic nie mówiąc kiedy wrócą :( a mnie lajków nie dali wcale ! :( zalogowałam się, klikam pierwszy a tu komunikat, że już wykorzystałam limit.... kiedy, Dogomanio?????? Quote
elik Posted November 29, 2020 Posted November 29, 2020 7 minut temu, mari23 napisał: a mnie lajków nie dali wcale ! :( zalogowałam się, klikam pierwszy a tu komunikat, że już wykorzystałam limit.... kiedy, Dogomanio?????? Podczas poprzedniego pobytu na gogo. Będą wracały kolejno, jak któremuś minie 24 godziny. Ja teraz też już nie mam, ale może któryś wróci przed nocą :) Quote
mari23 Posted November 29, 2020 Posted November 29, 2020 1 minutę temu, elik napisał: Podczas poprzedniego pobytu na gogo. Będą wracały kolejno, jak któremuś minie 24 godziny. Ja teraz też już nie mam, ale może któryś wróci przed nocą :) oszuści! Ja nie logowałam się od 2 albo i 3 dni :( :( Quote
elik Posted November 29, 2020 Posted November 29, 2020 1 minutę temu, mari23 napisał: oszuści! Ja nie logowałam się od 2 albo i 3 dni :( :( Aaaaa to faktycznie coś nie teges. Quote
mari23 Posted November 29, 2020 Posted November 29, 2020 Dnia 26.11.2020 o 19:25, mari23 napisał: siedzę i ryczę przy komputerze, ledwie widzę, co czytam, ale na taką cudowną wiadomość, że dwa psiaki opuszczą schronisko podwajam swoją deklarację na 20 zł skoro są dwa wątki i oddzielne finanse to po 10 zł dla każdego - 10 zł dla Lemonka i 10 zł dla Bingusia :) 2 Quote
elik Posted November 29, 2020 Posted November 29, 2020 2 minuty temu, mari23 napisał: skoro są dwa wątki i oddzielne finanse to po 10 zł dla każdego - 10 zł dla Lemonka i 10 zł dla Bingusia :) Dzięki wielkie mari :) Walnęłam w serduszko przy Twoim poście z nadzieją, że któryś lajk już wrócił, ale niestety płonne moje nadziej :( Już podeślę Ci konto Bingusia, bo Lemonka już masz? Quote
elik Posted November 29, 2020 Posted November 29, 2020 Przed chwilą, mari23 napisał: nie mam żadnego :) A to już posyłam oba :) Quote
Ewa Marta Posted November 29, 2020 Posted November 29, 2020 Elu kochana, masz wielkie serce:) Cudownie, że dwa psiaki opuszcza schron przed mrozami:) 2 Quote
elik Posted November 30, 2020 Posted November 30, 2020 12 godzin temu, elik napisał: Walnęłam w serduszko przy Twoim poście z nadzieją, że któryś lajk już wrócił, ale niestety płonne moje nadziej :( Już któryś wrócił więc walnęłam :) Quote
elik Posted November 30, 2020 Posted November 30, 2020 9 godzin temu, Ewa Marta napisał: Elu kochana, masz wielkie serce:) Cudownie, że dwa psiaki opuszcza schron przed mrozami:) Chciałoby się wszystkie biedactwa uwolnić, dać im super domki, ale niestety można tylko pomarzyć :( Dziękuję Ewuniu :) Ale tu na dogo, większe serce od rozumu, nie należy do rzadkości :) Choćby Twoje, żeby daleko nie szukać 1 Quote
Recommended Posts