Jump to content
Dogomania

Przytulisko Czermin. Malutka babinka na granicy życia i śmierci-pod opieka w PsiArek. A teraz ma nowy DOM pod Puławami <3 O KUBUSIU od strony 12.

Recommended Posts

Posted
14 minut temu, Poker napisał:

na jakie konto wpłacić?

Mówiłam , że dr Szczypka jest super.

możesz albo na moje a ja przeleje na pomagam.pl, albo od razu na pomagam.pl.

Tak- jest super, naprawde. Nawet dziś dał nam zniżke prawie 100 zł.....A niewiele brakowało byśmy szukały innego weta...

DZIĘKUJE

Posted
4 minuty temu, kiyoshi napisał:

możesz albo na moje a ja przeleje na pomagam.pl, albo od razu na pomagam.pl.

Tak- jest super, naprawde. Nawet dziś dał nam zniżke prawie 100 zł.....A niewiele brakowało byśmy szukały innego weta...

DZIĘKUJE

Iza, a te zbiórki, nie pobierają jakiegoś procentu od kwoty?

Posted
1 minutę temu, mar.gajko napisał:

Iza, a te zbiórki, nie pobierają jakiegoś procentu od kwoty?

NIE szczęśliwie zbiórki założone do 30 czerwca nie maja żadnych prowizji, wszystko idzie na psa :) :) jakas promocja...:)

Posted
Przed chwilą, kiyoshi napisał:

dziękuje Mariola, chyba ana zbiórce widze też pieniązki od Ciebie <3  <3  <3

rozesłałąm też linka, po koleżankach z pracy, wszak to braciszek mojego Reksia.

Posted
2 minuty temu, mar.gajko napisał:

rozesłałąm też linka, po koleżankach z pracy, wszak to braciszek mojego Reksia.

tak...ale wydaje mi się, że za czasów Reksia Kubusia jeszcze u nas nie  było (trafił do nas w czerwcu 2018) ...mieszkał na początku w kojcu obok tego gdzie był Reksio...ale wtedy była juz tam Dejzi i jej dzieci spod pnia....wyminęli się ;)

DZIEKUJE CI Z CAŁEGO SERCA <3

Posted
1 minutę temu, Poker napisał:

Nie chcę wpłacać na zbiórkę , bo szkoda każdego grosza.

pomagam pl nie pobiera obcnie ŻADNEJ PROWIZJI. Promocja do 30 czerwca ;)

Posted
1 minutę temu, kiyoshi napisał:

tak...ale wydaje mi się, że za czasów Reksia Kubusia jeszcze u nas nie  było (trafił do nas w czerwcu 2018) ...mieszkał na początku w kojcu obok tego gdzie był Reksio...ale wtedy była juz tam Dejzi i jej dzieci spod pnia....wyminęli się ;)

Z jednego przytuliska, to rodzina :)

• Like 1
Posted

Bunia była dziśiaj na RTG i od razu wet zrobił USG..babina na medal :) w sumie nie ma jakis drastycznych schorzeń, miała złamany ogonek ale to stara sprawa, ma lekki niedowład prawej łapki ale to jej nie sprawia bólu i chyba było że ma przesunięty jeden dysk? albo coś z tym dyskiem..ale ogólnie dostała tylko leki i powiedział wet, że jest w dobrej formie, nic więcej nie trzeba robić :) dostała tez leki na jelita bo na USG wyszło że jeszcze tak w pełni sprawnie nie pracują. Nie ma guzków, kontuzji, także...jest naprawde super jak na jej lata :)

Potem wstawie wszystko, tylko czekam na faktury i wypis od Anety :)

PS> DZIĘKUJE WAM Z CAŁEGO SERCA ZA WPŁATY NA KUBUSIA!!!!! Zbiórka idzie dobrze..nie sądziłam, że uda się uzbierać az 3300...DZIĘKUJE WAM <3

• Like 1
  • Upvote 2
Posted

stawiam karte informacyjną :) Anetka sfotografowała ją na pół, bo nic nie mogłam odczytac :) i rachunek z apteki za 1 lek= 40 zł (NA RAZIE GO NIE OPŁACE, CZEKAM NA FAKTURE OD WET I zapłace razem--- info dla mnie ;))))

104629017_272508800765898_7301683349283364868_n.jpg.b55ced7bf6484949a4cea608e5ea879a.jpg

104475796_588083465177289_8464810272935126729_n.jpg.819ac58d986d620a43f389f3c30c2b9c.jpg

104544198_730958417705257_4777564867563144100_n.jpg.a26e8224badde4d553806c88d9d74c58.jpg

Posted

Cieszę się, że Bunia ma się tak dobrze. Dzielne suczątko :) 

Zbiorka na Kubusia oby miała jeszcze większy wynik, żebyś mogła spokojnie planować wszystkie niezbędne zabiegi i nie martwić się o kasę. 

Posted
5 godzin temu, NikaEla napisał:

O poranku z bazarku puzzle/książki poszło 106zł dla Buni

Już są pieniązki na koncie :) DZIEKUJE SLICZNIE jeszcze raz <3  <3

• Upvote 1
Posted
Dnia 14.06.2020 o 22:37, Poker napisał:

Mam dla Buni , która odkryła  drogę na kanapę 112 zł z bazarku. Na jakie konto wpłacić?

Czy Kubuś ma już uzbierana kasę na operację?

dziękuje Poker- 112 zł z bazarku juz na koncie suni :)  <3

jest też 100 zł dla Kubusia- zaraz sprawdza od kogo mam wpisać i dorzucą do zbiórki...Szczęśliwie udało się uzbierać nawet więcej niż założyłyśmy, ale to się nie zmarnuje...pewnie jeszcze go czekają wizyty kontrolne po operacji...:(

A jeśli chodzi o Bunie, to kilka osób się nie interesowało. Nawet było jedno małżeństwo na zapoznaniu i mówili do Anety że sa na tak..jednak-- nie zadzwonili juz do mnie :( :(  nic konkretnego po prostu....

A Aneta jest Bunią zachwycona, mówi że to sunia śmieszna i pocieszna :) :)

nadal nie mam faktury za ostatnią wizyte u weta :(

Posted
Dnia 29.05.2020 o 20:48, Nadziejka napisał:

Bunieczka 

babunia kokana 

Izun juz nie bardzo mam co i zdjec na szybko nie zrobie 

ale ceramike wyczarowalalm jeszcze co mi siatlo

Rozliczony 73 zl!Johny Deep Album !Zaczarowany dla Buni z calej duszy zapraszam do 22.06.

Poslalam p chwilka 73 zl z zakonczonego dla babulinki 

bedzoesz miec jutro na koncie

stokroc tulam pozdrawiam malenka krusienke i za Kubunia

Posted
11 godzin temu, Nadziejka napisał:

Poslalam p chwilka 73 zl z zakonczonego dla babulinki 

bedzoesz miec jutro na koncie

stokroc tulam pozdrawiam malenka krusienke i za Kubunia

Już są Ewunia, bardzo Ci dziekuje :) zaraz wpisze w rozliczenie i potwierdze na bazarku :)

Kubuś czeka na termin operacji... będziemy ustalać w tym tygodniu.