elik Posted June 16, 2020 Author Posted June 16, 2020 35 minut temu, Poker napisał: Może być inpostem. Super :) 38 fanty + 13,99 InPost = 51,99 Proszę na PW: Imię i nazwisko adres e-mail nr telefonu miasto, ulicę kod pocztowy paczkomatu, do którego ma być dostarczona paczka. Quote
elik Posted June 16, 2020 Author Posted June 16, 2020 12 minut temu, Isabel napisał: Jeszcze podniosę :) Dzięki Isabel :) Ale chyba już wszyscy śpią :) Quote
Isiak Posted June 17, 2020 Posted June 17, 2020 2 godziny temu, elik napisał: Dzięki Isabel :) Ale chyba już wszyscy śpią :) Nie wszyscy :) Nocna zmiana czuwa :) 1 Quote
Nadziejka Posted June 17, 2020 Posted June 17, 2020 Napisano 9 minut temu https://www.ratujemyzwierzaki.pl/ratujemy-psy-ze-schroniska-w-radysach?fbclid=IwAR10CqLwI6eEV8wbGmQPCDmb0CTRtMP9SC8v-r-1tM88UjvEDphtxiKk29A trwa wielka interwencja w Radysach modlmy za wszystjie zwierzeta aby udalo sie jak najwiecej uratowac nizej transmisja na zywo https://www.facebook.com/fitmatkawariatka/videos/694043811417879/UzpfSTc5MjQ0MjI0NDE0NDU3ODpWSzo2OTQwNDM4MTE0MTc4Nzk/ Quote
elik Posted June 17, 2020 Author Posted June 17, 2020 7 godzin temu, Isabel napisał: Południowe HOP! 1 godzinę temu, Isabel napisał: A teraz popołudniowe HOP :) Isabel kochana bardzo dziękuję Dzisiaj jestem bardzo zajęta domowymi sprawami i pracami. Nawet jeszcze nie zaprosiłam nikogo, ani na reklamie bazarków nie pokazałam tego bazarku :( Jutro muszę to nadrobić. Quote
Havanka Posted June 17, 2020 Posted June 17, 2020 Przywitam się na jak zawsze wypasionym bazarku Eliczka i poproszę serduszka na kwotę 15 zł. 1 Quote
elik Posted June 17, 2020 Author Posted June 17, 2020 19 minut temu, Havanka napisał: Przywitam się na jak zawsze wypasionym bazarku Eliczka i poproszę serduszka na kwotę 15 zł. Eluniu kochana i bardzo się cieszę, że zaglądnęłaś, a w dodatku z prezentem :) Bardzo dziękuję Eluniu A przy okazji zapytam na co ten syrop Synomax? Quote
Malachit Posted June 17, 2020 Posted June 17, 2020 No kurczę miałam już nic nie kupować na razie, ale sukienka z kurami, no muszę ją mieć. Poproszę nr 80 KT :) A 83 to jaki mniej-więcej rozmiar i materiał? 1 Quote
jaguska Posted June 17, 2020 Posted June 17, 2020 Deszczowym wieczorkiem zaglądam na bazarek, proszę cegiełkę za 30zł i numer konta do wpłaty. 1 Quote
Havanka Posted June 18, 2020 Posted June 18, 2020 Ptasi koncert sie zaczął. Pora wstać i pokazać ludziom bazarek ! Elu, Synomax jest na bolace stawy i odbudowę chrzastki dla psow. Jeszcze do niedawna podawałam Misiaczkowi. Teraz z powodu duzych problemow z trzustka i watrobą, wymiotuje po nim. I tak zostało mi jedno, cale opakowanie. Quote
Havanka Posted June 18, 2020 Posted June 18, 2020 Minęła godzina 10.18. Czas podrzucić bazarek ! 1 Quote
elik Posted June 18, 2020 Author Posted June 18, 2020 14 godzin temu, Malachit napisał: No kurczę miałam już nic nie kupować na razie, ale sukienka z kurami, no muszę ją mieć. Poproszę nr 80 KT :) A 83 to jaki mniej-więcej rozmiar i materiał? Witaj :) No tak to z nami kobietami jest, że jak coś nam teges, to musimy mieć :) Tu na szczęście dla psiaków. Dziękuję ślicznie pędzę zanotować. 83 sporawdzę i odpowiem. Quote
elik Posted June 18, 2020 Author Posted June 18, 2020 15 godzin temu, jaguska napisał: Deszczowym wieczorkiem zaglądam na bazarek, proszę cegiełkę za 30zł i numer konta do wpłaty. Witam serdecznie :) Ja wczoraj padłam ze znużenia. O 21-szej byłam już w łóżku, a za chwilę spałam. Dzisiaj dzień zaczął mi się też pracami przymusowymi. Dopiero teraz mogłam usiąść do kompa i tu tylko na chwilkę. Dzi9ęki serdeczne Iwonko Quote
elik Posted June 18, 2020 Author Posted June 18, 2020 12 godzin temu, Isabel napisał: Nocna zmiana się melduje :) Isabel trwa na posterunku :) Wielkie dzięki Mi tak zupełnie wyjątkowo się złożyło, że nie mam czasu, gdy zrobię bazarek. Jeszcze może jutro i będę bardziej czasowa :) Quote
elik Posted June 18, 2020 Author Posted June 18, 2020 8 godzin temu, Havanka napisał: Ptasi koncert sie zaczął. Pora wstać i pokazać ludziom bazarek ! Elu, Synomax jest na bolace stawy i odbudowę chrzastki dla psow. Jeszcze do niedawna podawałam Misiaczkowi. Teraz z powodu duzych problemow z trzustka i watrobą, wymiotuje po nim. I tak zostało mi jedno, cale opakowanie. U mnie też rano piękny ptasi koncert słyszę. Dzisiaj przed bramą wjazdową leżał martwy ptaszeczek :( Nie wiem nawet jaki to ptaszek. Biedaczek :) Mąż go zakopał, żeby go koty nie poszarpały. Łezka w oku się zakręciła :( Może mojej Masi przydałoby się coś na stawy, bo odnoszę wrażenie, że chodzi jakby na sztywnych łapkach, ale ona w styczniu przeszła ostre zapalenie trzustki więc chyba dla niej też nie jest wskazane. Myślę, że z pewnością przyda się dla jakiegoś psiaczka, który nie ma takich problemów. Quote
elik Posted June 18, 2020 Author Posted June 18, 2020 3 godziny temu, wtatara napisał: poproszę nr.29 KT 20zł Witam serdecznie i bardzo dziękuję za pomoc psiaczkom. Biegnę zanotować Quote
elik Posted June 18, 2020 Author Posted June 18, 2020 2 godziny temu, Havanka napisał: Minęła godzina 10.18. Czas podrzucić bazarek ! Dzięki :) Quote
Recommended Posts