elik Posted June 23, 2020 Author Posted June 23, 2020 25 minut temu, martucha854 napisał: Raczej jasne jest czemu "były" a nie "obecny". Kamilka to tak raczej kabaretowo głosi, coby było z czego się pośmiać :) Quote
elik Posted June 23, 2020 Author Posted June 23, 2020 Dziewczynki nie narzekajmy :) Różnie to bywa. Z mężem, jak z szefem. Nie narzekaj na szefa swego, bo możesz mieć gorszego :) :) :) 1 Quote
Isiak Posted June 23, 2020 Posted June 23, 2020 Już jestem. Mój chłop też umarł, bo tak sobie wymyślił, ale zdania o nim nie zmieniłam. No cóż, najwidoczniej nie pasowaliśmy do siebie. Ja chyba do nikogo nie pasuję :)))) Quote
Kamila Proc Posted June 23, 2020 Posted June 23, 2020 w kazdym razie mam troche kompleksow po tym zwiazku Quote
Isiak Posted June 23, 2020 Posted June 23, 2020 2 minuty temu, Kamila Proc napisał: w kazdym razie mam troche kompleksow po tym zwiazku Ha ha :) Nie przejmuj się :) Ja jestem jednym wielkim kompleksem i jakoś daję radę z tym żyć. Jeżeli nie można czegoś zmienić, trzeba to zaakceptować, a nawet - jeśli się uda - polubić :) Ja mam traumę po tym małżeństwie - ale przetrwałam szantaże, psychiczne dręczenie, przesłuchania prokuratora, i spłaciłam trzy jego kredyty, z których nie widziałam ani złotówki. Quote
koja Posted June 23, 2020 Posted June 23, 2020 Dziękuję za zaproszenie. Poproszę serduszko za 15 zł. 1 Quote
Isiak Posted June 23, 2020 Posted June 23, 2020 11 minut temu, koja napisał: Dziękuję za zaproszenie. Poproszę serduszko za 15 zł. O ja ślepota serduszek nie widziałam! A jak byk napisane, i to jeszcze na czerwono! To ja też chcem :) 1 Quote
martucha854 Posted June 23, 2020 Posted June 23, 2020 35 minut temu, elik napisał: Kamilka to tak raczej kabaretowo głosi, coby było z czego się pośmiać :) Dobrze jest umieć się pośmiać z życiowych dołków i błędów. Wiem doskonale, że niektórzy mają na co narzekać. Mój były był naprawdę podłym człowiekiem, zeszło mu się z tego świata i już nikogo nie skrzywdzi. Za to mój małż, mimo wad które mamy wszyscy, jest dobrym człowiekiem i stara się być coraz lepszym. Różnie się w życiu trafia. Quote
elik Posted June 23, 2020 Author Posted June 23, 2020 19 minut temu, koja napisał: Dziękuję za zaproszenie. Poproszę serduszko za 15 zł. Za przybycie, serduszko i zmianę tematu Quote
elik Posted June 23, 2020 Author Posted June 23, 2020 10 minut temu, Isiak napisał: O ja ślepota serduszek nie widziałam! A jak byk napisane, i to jeszcze na czerwono! To ja też chcem :) serdecznie. Z wielką przyjemnością zapiszę serduszko od Ciebie, tylko powiedz proszę za ile :) Quote
elik Posted June 23, 2020 Author Posted June 23, 2020 Przed chwilą, Isiak napisał: Za 20 proszę :) i lecę zakonotować! 1 Quote
Kamila Proc Posted June 23, 2020 Posted June 23, 2020 54 minuty temu, Isiak napisał: Ha ha :) Nie przejmuj się :) Ja jestem jednym wielkim kompleksem i jakoś daję radę z tym żyć. Jeżeli nie można czegoś zmienić, trzeba to zaakceptować, a nawet - jeśli się uda - polubić :) Ja mam traumę po tym małżeństwie - ale przetrwałam szantaże, psychiczne dręczenie, przesłuchania prokuratora, i spłaciłam trzy jego kredyty, z których nie widziałam ani złotówki. to ja juz nie narzekam 1 Quote
elik Posted June 23, 2020 Author Posted June 23, 2020 17 minut temu, Kamila Proc napisał: to ja juz nie narzekam No i bardzo dobrze, bo tym narzekaniem wygoniłyśmy jedynego mężczyznę na tym wątku. Radeczkuuuu wróóóóóć! :) 1 Quote
Radek Posted June 23, 2020 Posted June 23, 2020 3 godziny temu, elik napisał: Jak jakiś troll nie zakłóci spokoju,. to zawsze może być wesoło :) Na szczęście nie dopisują zbytnio. 1 godzinę temu, elik napisał: Radeczkuuuu wróóóóóć! :) Już jestem:) 1 Quote
Radek Posted June 24, 2020 Posted June 24, 2020 9 minut temu, Nesiowata napisał: Mokrym porankiem zapraszam! I to mocno mokrym, a zaraz trzeba zwierzyniec wyprowadzić;) Quote
Nesiowata Posted June 24, 2020 Posted June 24, 2020 16 minut temu, Radek napisał: I to mocno mokrym, a zaraz trzeba zwierzyniec wyprowadzić;) Moim udało si e wyskoczyć bardzo rano na siusiu - jeszcze nie padało. Teraz pewnie kijem by ich nie wygonił. Ale za to mogą sobie spokojnie podsypiać nie myśląc o niczym. Quote
Kamila Proc Posted June 24, 2020 Posted June 24, 2020 9 godzin temu, elik napisał: No i bardzo dobrze, bo tym narzekaniem wygoniłyśmy jedynego mężczyznę na tym wątku. Radeczkuuuu wróóóóóć! :) no wlasnie, a przeciez nie taki mialam zamiar. zawsze odwrotnie wychodzi. moj byly to nawet twierdzil.... zreszta niewazne Quote
Tola Posted June 24, 2020 Posted June 24, 2020 Ja dopiero teraz tu dotarłam, pięknie dziękuję za uwzględnienie w bazarku zamojskich kotów i cieplutko pozdrawiam z mokrego Zamościa. Jestem z Wami myślami i sercem - bardziej nie mogę, bo mam remont w domu:(:( 1 Quote
themagda Posted June 24, 2020 Posted June 24, 2020 Moje psy w taka pgodę nie dają się nawet zapiąć w szelki juz były na balkonie i wiedzą ze leje Quote
Kamila Proc Posted June 24, 2020 Posted June 24, 2020 28 minut temu, themagda napisał: Moje psy w taka pgodę nie dają się nawet zapiąć w szelki juz były na balkonie i wiedzą ze leje cwaniaki Quote
Recommended Posts