Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
25 minut temu, martucha854 napisał:

Raczej jasne jest czemu "były" a nie "obecny". 

Kamilka to tak raczej kabaretowo głosi, coby było z czego się pośmiać  :)

Posted

Dziewczynki nie narzekajmy  :)  Różnie to bywa. Z mężem, jak z szefem. Nie narzekaj na szefa swego, bo możesz mieć gorszego :) :) :)

• Like 1
Posted

Już jestem.

Mój chłop  też umarł, bo tak sobie wymyślił, ale zdania o nim nie zmieniłam. No cóż, najwidoczniej nie pasowaliśmy do siebie. Ja chyba do nikogo nie pasuję :))))

Posted
2 minuty temu, Kamila Proc napisał:

w kazdym razie mam troche kompleksow po tym zwiazku

Ha ha :) Nie przejmuj się :) Ja jestem jednym wielkim kompleksem i jakoś daję radę z tym żyć. Jeżeli nie można czegoś zmienić, trzeba to zaakceptować, a nawet - jeśli się uda - polubić :)

Ja mam traumę po tym małżeństwie  - ale przetrwałam szantaże, psychiczne dręczenie, przesłuchania prokuratora, i spłaciłam trzy jego kredyty, z których nie widziałam ani złotówki.

Posted
11 minut temu, koja napisał:

Dziękuję za zaproszenie. Poproszę serduszko za 15 zł.

O ja ślepota serduszek nie widziałam! A jak byk napisane, i to jeszcze na czerwono!

To ja też chcem :)

• Like 1
Posted
35 minut temu, elik napisał:

Kamilka to tak raczej kabaretowo głosi, coby było z czego się pośmiać  :)

Dobrze jest umieć się pośmiać z życiowych dołków i błędów. Wiem doskonale, że niektórzy mają na co narzekać. Mój były był naprawdę podłym człowiekiem, zeszło mu się z tego świata i już nikogo nie skrzywdzi. Za to mój małż, mimo wad które mamy wszyscy, jest dobrym człowiekiem i stara się być coraz lepszym. Różnie się w życiu trafia. 

Posted
19 minut temu, koja napisał:

Dziękuję za zaproszenie. Poproszę serduszko za 15 zł.

Za przybycie, serduszko  i zmianę tematu   2108267609_dzikujlicznie.png.2e5cc412246911c07470ffe373bc6fe6.png     1195695701_dajekwiat.gif.12f8efcfc18c55fa7672176a9c8d49a5.gif

Posted
10 minut temu, Isiak napisał:

O ja ślepota serduszek nie widziałam! A jak byk napisane, i to jeszcze na czerwono!

To ja też chcem :)

125783563_dzikuj6.jpg.c14d36484b8b45c625c19cd817695ea3.jpg     serdecznie.  Z wielką przyjemnością  zapiszę serduszko od Ciebie, tylko powiedz proszę za ile  :)

Posted
54 minuty temu, Isiak napisał:

Ha ha :) Nie przejmuj się :) Ja jestem jednym wielkim kompleksem i jakoś daję radę z tym żyć. Jeżeli nie można czegoś zmienić, trzeba to zaakceptować, a nawet - jeśli się uda - polubić :)

Ja mam traumę po tym małżeństwie  - ale przetrwałam szantaże, psychiczne dręczenie, przesłuchania prokuratora, i spłaciłam trzy jego kredyty, z których nie widziałam ani złotówki.

to ja juz nie narzekam

• Like 1
Posted
17 minut temu, Kamila Proc napisał:

to ja juz nie narzekam

No i bardzo dobrze, bo tym narzekaniem wygoniłyśmy jedynego mężczyznę na tym wątku.

Radeczkuuuu   wróóóóóć!   :)

• Like 1
Posted
3 godziny temu, elik napisał:

Jak jakiś troll nie zakłóci spokoju,. to zawsze może być wesoło  :)

Na szczęście nie dopisują zbytnio. 

1 godzinę temu, elik napisał:

Już jestem:)

• Like 1
Posted
16 minut temu, Radek napisał:

I to mocno mokrym, a zaraz trzeba zwierzyniec wyprowadzić;)

Moim udało si e wyskoczyć bardzo rano na siusiu - jeszcze nie padało. Teraz pewnie kijem by ich nie wygonił. Ale za to mogą sobie spokojnie podsypiać nie myśląc o niczym.

Posted
9 godzin temu, elik napisał:

No i bardzo dobrze, bo tym narzekaniem wygoniłyśmy jedynego mężczyznę na tym wątku.

no wlasnie, a przeciez nie taki mialam zamiar. zawsze odwrotnie wychodzi. moj byly to nawet twierdzil.... zreszta niewazne

Posted

Ja dopiero teraz tu dotarłam, pięknie dziękuję za uwzględnienie w bazarku zamojskich kotów i cieplutko pozdrawiam z mokrego Zamościa. serce-ruchomy-obrazek-0824.gif 

Jestem z Wami myślami i sercem -  bardziej nie mogę, bo mam remont w domu:(:(

• Like 1