uxmal Posted May 3, 2020 Author Posted May 3, 2020 19 minut temu, Nesiowata napisał: Jaka fajna? Deszczu nie ma a buro od samego rana. Mam nadzieję że będzie bo jest pochmurno. Dlatego fajna pogoda. Quote
uxmal Posted May 3, 2020 Author Posted May 3, 2020 18 minut temu, Poker napisał: GENIALNE , uxmal , jesteś niesamowita. Twoja fantazja jest nie do przebicia. Pp prostu jesteś GENIUSZEM 6 minut temu, Aska7 napisał: Ja też jestem pod wrażeniem. Inteligencji, poczucia humoru, wyobraźni i błyskotliwości. I jeszcze paru przymiotów : ) Dziękuje :) Quote
Nesiowata Posted May 3, 2020 Posted May 3, 2020 Przed chwilą, uxmal napisał: Mam nadzieję że będzie bo jest pochmurno. Dlatego fajna pogoda. Wczoraj ranom też tak było, a po południu objawiło się słońce i tak to się skończyło. Warszawa o jej okolice to teraz pustynia. Quote
uxmal Posted May 3, 2020 Author Posted May 3, 2020 2 minuty temu, Kamila Proc napisał: brawo uxi Dzieki Kami. Quote
Kamila Proc Posted May 3, 2020 Posted May 3, 2020 Przed chwilą, uxmal napisał: Dzieki Kami. nie mam jusz lajkow kurna 2 Quote
elik Posted May 3, 2020 Posted May 3, 2020 1 godzinę temu, Aska7 napisał: Sprawdzam, Binio na razie bezpieczny : ) 1 godzinę temu, uxmal napisał: Tak, na razie :) I niech sie tak już ostanie :) Quote
elik Posted May 3, 2020 Posted May 3, 2020 31 minut temu, Poker napisał: GENIALNE , uxmal , jesteś niesamowita. Twoja fantazja jest nie do przebicia. Pp prostu jesteś GENIUSZEM 19 minut temu, Aska7 napisał: Ja też jestem pod wrażeniem. Inteligencji, poczucia humoru, wyobraźni i błyskotliwości. I jeszcze paru przymiotów : ) 10 minut temu, Kamila Proc napisał: brawo uxi Przyłączam się do głosów zachwytu nad niewątpliwym talentem uixmal. Quote
elik Posted May 3, 2020 Posted May 3, 2020 2 minuty temu, Kamila Proc napisał: dobre zalecenia, choc lekko spoznione Jak to? Jeszcze całe pół niedziela, wyjątkowo z resztą, przed nami :) Quote
agat21 Posted May 3, 2020 Posted May 3, 2020 To na rozruszanie i porzucenie wątku pogodowego dorzucam 5 głosów na Kazia 1 Quote
uxmal Posted May 3, 2020 Author Posted May 3, 2020 Mnie coś nosi, miało być spacerowanie po zakamarkach Warszawy ale nie wyszło, więc, sprzątam, przesadzam kwiatki, farbuje włosy, i teraz będę trymować psiaka. Quote
uxmal Posted May 3, 2020 Author Posted May 3, 2020 2 minuty temu, agat21 napisał: To na rozruszanie i porzucenie wątku pogodowego dorzucam 5 głosów na Kazia Za-rą-bi-ście :)* Dziękuje bardzo :) Quote
elik Posted May 3, 2020 Posted May 3, 2020 2 minuty temu, uxmal napisał: Mnie coś nosi, miało być spacerowanie po zakamarkach Warszawy ale nie wyszło, więc, sprzątam, przesadzam kwiatki, farbuje włosy, i teraz będę trymować psiaka. Było leżeć i nic nie robić?! Czemu pracowitka się wyłamywuje??? Quote
uxmal Posted May 3, 2020 Author Posted May 3, 2020 Przed chwilą, elik napisał: Było leżeć i nic nie robić?! Czemu pracowitka się wyłamywuje??? Hihihihi, nie wiem jak to jest ale mnie strasznie nosi do roboty :) Quote
Aska7 Posted May 3, 2020 Posted May 3, 2020 19 minut temu, uxmal napisał: Hihihihi, nie wiem jak to jest ale mnie strasznie nosi do roboty :) To poczekaj aż Ci przejdzie : ) 1 Quote
rozi Posted May 3, 2020 Posted May 3, 2020 1 minutę temu, Aska7 napisał: To poczekaj aż Ci przejdzie : ) Nie mam serduszków, to zacytuję :)))) Quote
elik Posted May 3, 2020 Posted May 3, 2020 2 minuty temu, uxmal napisał: Hihihihi, nie wiem jak to jest ale mnie strasznie nosi do roboty :) Ja jeszcze rabatek kwiatowych nie wyplewiłam, bo przy tych cotygodniowych przeprowadzkach ciągle mi czasu brakuje. Zapraszam Quote
Radek Posted May 3, 2020 Posted May 3, 2020 57 minut temu, uxmal napisał: Hihihihi, nie wiem jak to jest ale mnie strasznie nosi do roboty :) Na świecie musi być równowaga, u mnie dziś lenistwo absolutne:) Quote
Poker Posted May 3, 2020 Posted May 3, 2020 Żeby ktoś mógł leniuchować , ktoś musi pracować :) Ja też farbowałam włosy , znowu byłam nauczycielką polskiego i matematyki w 4 klasie. No i obiad przede mną. Nie mówiąc o noszeniu Tyci i ćwierkaniu do niej co zajmuje mi sporo czasu. U nas pada fajny deszcz. Nie za mocny , nie za słaby , a w sam raz. Roślinki zdążą się napić . Quote
Recommended Posts