elik Posted June 11, 2020 Author Posted June 11, 2020 3 godziny temu, Nesiowata napisał: Ślicznota - nie ma dwóch zdań. Ma sie rozumieć! :) Quote
Gabi79 Posted June 11, 2020 Posted June 11, 2020 Super wieści, super foty i super tytuł, najbardziej podoba mi się stwierdzenie, że Binio się zakanapował. Rodzino Binia, jesteście CUDOWNI. Pozdrawiam serdecznie 3 Quote
Havanka Posted June 11, 2020 Posted June 11, 2020 I ja przyszlam nacieszyć oko widokiem szczesliwego Binia. To już nie Binio - gąsienica, ktory czolga się ze strachu,ale radosny, pelen energii i urody pies. Fajne uczucie, kiedy widzi się taką metamorfozę ! 1 Quote
Binio Posted June 12, 2020 Posted June 12, 2020 Witam, gbyby ktoś miał ochotę to mój syn wstawia mini filmiki z Biniem na TikToka. Identyfikator syna to wojtas64 Przy okazji polubienie filmiku sprawi radość synkowi. Dziękuję 1 Quote
elik Posted June 12, 2020 Author Posted June 12, 2020 27 minut temu, Binio napisał: Witam, gbyby ktoś miał ochotę to mój syn wstawia mini filmiki z Biniem na TikToka. Identyfikator syna to wojtas64 Przy okazji polubienie filmiku sprawi radość synkowi. Dziękuję Witaj :)Jak można znaleźć ten portal? Quote
Binio Posted June 12, 2020 Posted June 12, 2020 Z Google sklep należy ściągnąć aplikację "tik tok", po uruchomieniu w lupce należy wpisać wojtas64 i pojawią się jego filmiki. Quote
Binio Posted June 12, 2020 Posted June 12, 2020 2 godziny temu, Poker napisał: Zdolny synek. A ile ma lat ? 10 Quote
elik Posted June 12, 2020 Author Posted June 12, 2020 4 minuty temu, Binio napisał: Z Google sklep należy ściągnąć aplikację "tik tok", po uruchomieniu w lupce należy wpisać wojtas64 i pojawią się jego filmiki. Jestem niekumata :( Zainstalowałam aplikację, ale nie widzę jej na monitorze :( Quote
Binio Posted June 12, 2020 Posted June 12, 2020 6 minut temu, elik napisał: Jestem niekumata :( Zainstalowałam aplikację, ale nie widzę jej na monitorze :( To jest aplikacja na urządzenia mobilne: telefon, ewentualnie tablet. Quote
Binio Posted June 12, 2020 Posted June 12, 2020 3 minuty temu, Binio napisał: To jest aplikacja na urządzenia mobilne: telefon, ewentualnie tablet. Elik wysłałem filmik przez WhatsAppa Quote
Gabi79 Posted June 12, 2020 Posted June 12, 2020 6 godzin temu, Binio napisał: Witam, gbyby ktoś miał ochotę to mój syn wstawia mini filmiki z Biniem na TikToka. Identyfikator syna to wojtas64 Przy okazji polubienie filmiku sprawi radość synkowi. Dziękuję Moc serdecznych pozdrowień dla Synka. Uwielbiam dzieci, które kochają zwierzęta. Quote
elik Posted June 12, 2020 Author Posted June 12, 2020 4 godziny temu, Binio napisał: To jest aplikacja na urządzenia mobilne: telefon, ewentualnie tablet. Nie zainstalowało mi się na telefonie, chociaż było napisane - zainstalowane. To dobrze, bo w telefonie mam już tak mało miejsca, że pewnie zablokowałoby mi wszystkie inne funkcje :) Quote
elik Posted June 12, 2020 Author Posted June 12, 2020 4 godziny temu, Binio napisał: Elik wysłałem filmik przez WhatsAppa Dzięki :) Fajny :) A może syn dałby radę wkleić kilka filmików na forum? Byłoby fajnie :) Quote
Binio Posted June 13, 2020 Posted June 13, 2020 Dnia 12.06.2020 o 18:33, elik napisał: Dzięki :) Fajny :) A może syn dałby radę wkleić kilka filmików na forum? Byłoby fajnie :) Binio ćwiczy na olimpiadę tylko nie wiem czy to tenis, piłka nożna czy siatkowka :) 3 2 Quote
Poker Posted June 13, 2020 Posted June 13, 2020 Ryczeć mi się chce z radości jak patrzę na szczęśliwego Binia. Mąż też się zachwyca. 1 Quote
Binio Posted June 13, 2020 Posted June 13, 2020 Jeszcze jeden filmik, trochę starszy bo sprzed tygodnia. 2 Quote
Poker Posted June 13, 2020 Posted June 13, 2020 Wspaniale , że synek ma przyjaciela i Binio ma przyjaciela. Jak Binio pięknie kroczy na smyczy i ta chorągiewka zadarta do góry świadczy o tym , że jest szczęśliwy. Quote
elik Posted June 13, 2020 Author Posted June 13, 2020 2 godziny temu, Binio napisał: Binio ćwiczy na olimpiadę tylko nie wiem czy to tenis, piłka nożna czy siatkowka :) Kochany Binio, bardzo radosny :) Widać, że już Wam zaufał i jest szczęśliwy. Rozbrykany, jak mały psiak :) Quote
elik Posted June 13, 2020 Author Posted June 13, 2020 1 godzinę temu, Binio napisał: Jeszcze jeden filmik, trochę starszy bo sprzed tygodnia. . Gdy zobaczyłam ten filmik pierwszy raz, to napisałam do Binio, że ma fajne dzieci. Myślałam, że to córka z synem. Okazało się, że to żona z synem :) Quote
Tyśka) Posted June 15, 2020 Posted June 15, 2020 Nie do wiary, że to ten sam piesek co w schronisku! :) Widac, że Binio zaczął właśnie rewelacyjne życie i czerpie z niego garściami :) Quote
elik Posted June 15, 2020 Author Posted June 15, 2020 6 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Nie do wiary, że to ten sam piesek co w schronisku! :) Widac, że Binio zaczął właśnie rewelacyjne życie i czerpie z niego garściami :) Bardzo szybko się otworzył, co świadczy o tym, że zaufał i dobrze się czuje. Quote
Havanka Posted June 15, 2020 Posted June 15, 2020 10 minut temu, elik napisał: Bardzo szybko się otworzył, co świadczy o tym, że zaufał i dobrze się czuje. Tak Eluś i na dodatek szczęście ma wypisane na pysiu ! Doczekał się wspaniałej rodziny. Quote
elik Posted June 15, 2020 Author Posted June 15, 2020 2 minuty temu, Havanka napisał: Tak Eluś i na dodatek szczęście ma wypisane na pysiu ! Doczekał się wspaniałej rodziny. Tak go szczęśliwie ogłosiłaś kochana Elu. Wielgachne dziękuję Quote
Havanka Posted June 15, 2020 Posted June 15, 2020 1 minutę temu, elik napisał: Tak go szczęśliwie ogłosiłaś kochana Elu. Wielgachne dziękuję Obiecałam, że znajdę mu najlepszy domek pod słońcem i dotrzymałam słowa ! 1 Quote
Recommended Posts