Jump to content
Dogomania

Binio, dumny pies w swoim super Domu :) Binio - pies, a ze strachu porusza się jak gąsienica, pełza. Pomóżmy mu. Bez naszej pomocy ten strach go zabije :(

Recommended Posts

Posted

Super wieści, super foty i super tytuł, najbardziej podoba mi się stwierdzenie, że Binio się zakanapował. Rodzino Binia, jesteście CUDOWNI. Pozdrawiam serdecznie 

• Like 3
Posted

I ja przyszlam nacieszyć oko widokiem szczesliwego Binia. To już nie Binio - gąsienica, ktory czolga się ze strachu,ale radosny, pelen energii i urody pies. Fajne uczucie, kiedy widzi się taką metamorfozę !

• Like 1
Posted

Witam, gbyby ktoś miał ochotę to mój syn wstawia mini filmiki z Biniem na TikToka. Identyfikator syna to wojtas64

Przy okazji polubienie filmiku sprawi radość synkowi.

Dziękuję 

• Like 1
Posted
27 minut temu, Binio napisał:

Witam, gbyby ktoś miał ochotę to mój syn wstawia mini filmiki z Biniem na TikToka. Identyfikator syna to wojtas64

Dziękuję 

Witaj  :)Jak można znaleźć ten portal?

Posted

Z Google sklep należy ściągnąć aplikację "tik tok", po uruchomieniu w lupce należy wpisać wojtas64 i pojawią się jego filmiki. 

Posted
4 minuty temu, Binio napisał:

Z Google sklep należy ściągnąć aplikację "tik tok", po uruchomieniu w lupce należy wpisać wojtas64 i pojawią się jego filmiki. 

Jestem niekumata  :(  Zainstalowałam aplikację, ale nie widzę jej na monitorze  :(

Posted
6 minut temu, elik napisał:

Jestem niekumata  :(  Zainstalowałam aplikację, ale nie widzę jej na monitorze  :(

To jest aplikacja na urządzenia mobilne: telefon, ewentualnie tablet. 

Posted
3 minuty temu, Binio napisał:

Elik wysłałem filmik przez WhatsAppa

Posted
6 godzin temu, Binio napisał:

Dziękuję 

Moc serdecznych pozdrowień dla Synka. Uwielbiam dzieci, które kochają zwierzęta. 

Posted
4 godziny temu, Binio napisał:

Nie zainstalowało mi się na telefonie, chociaż było napisane - zainstalowane. To dobrze, bo w telefonie mam już tak mało miejsca, że pewnie zablokowałoby mi wszystkie inne funkcje  :)

Posted
4 godziny temu, Binio napisał:

Elik wysłałem filmik przez WhatsAppa

Dzięki  :)  Fajny  :)  A może syn dałby radę wkleić kilka filmików na forum?  Byłoby fajnie  :)

Posted
Dnia 12.06.2020 o 18:33, elik napisał:

Dzięki  :)  Fajny  :)  A może syn dałby radę wkleić kilka filmików na forum?  Byłoby fajnie  :)

Binio ćwiczy na olimpiadę tylko nie wiem czy to tenis, piłka nożna czy siatkowka :) 

• Like 3
  • Upvote 2
Posted

Wspaniale , że synek ma przyjaciela i Binio ma przyjaciela. Jak Binio pięknie kroczy na smyczy i ta chorągiewka zadarta do góry świadczy o tym , że jest szczęśliwy.

Posted
2 godziny temu, Binio napisał:

Binio ćwiczy na olimpiadę tylko nie wiem czy to tenis, piłka nożna czy siatkowka :) 

Kochany Binio, bardzo radosny  :)   Widać, że już Wam zaufał i jest szczęśliwy.  Rozbrykany, jak mały psiak  :)

Posted
1 godzinę temu, Binio napisał:

Jeszcze jeden filmik, trochę starszy bo sprzed tygodnia. 

. Gdy zobaczyłam ten filmik pierwszy raz, to napisałam do Binio, że ma fajne dzieci. Myślałam, że to córka z synem. Okazało się, że to żona z synem  :)

Posted
6 godzin temu, Tyś(ka) napisał:

Nie do wiary, że to ten sam piesek co w schronisku! :) Widac, że Binio zaczął właśnie rewelacyjne życie i czerpie z niego garściami :)

Bardzo szybko się otworzył, co świadczy o tym,  że zaufał i dobrze się czuje.

Posted
10 minut temu, elik napisał:

Bardzo szybko się otworzył, co świadczy o tym,  że zaufał i dobrze się czuje.

Tak Eluś i na dodatek szczęście ma wypisane na pysiu ! Doczekał się wspaniałej rodziny.

Posted
2 minuty temu, Havanka napisał:

Tak Eluś i na dodatek szczęście ma wypisane na pysiu ! Doczekał się wspaniałej rodziny.

Tak go szczęśliwie ogłosiłaś kochana  Elu. Wielgachne dziękuję    kocham.jpg.bb95e3b88a3723cb158d284bbae83d33.jpg

Posted
1 minutę temu, elik napisał:

Tak go szczęśliwie ogłosiłaś kochana  Elu. Wielgachne dziękuję    kocham.jpg.bb95e3b88a3723cb158d284bbae83d33.jpg

Obiecałam, że znajdę mu najlepszy domek pod słońcem i dotrzymałam słowa !

• Like 1