Marinka Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 [quote name='sleepingbyday']dzięki!!!! mysza, to 10miesięczny szczeniak, gdzie on dla starszej osoby, jak on będzie szlaeć jeszcze kilka lat. jak dla starszej to nie tylko mały, ale i spokojny, np mój tymczasowy kajko. idealny dla emeryta. marinka, wczesniej z psem cały czas ktos był. zawsze. a teraz nie ma nikogo, przez 12 godzin i ta sytuacja jest świeżą, może 2 tygodnie. spokojnie pies się przyzwyczai, przeciez to dziecko, wszystkiego się nauczy, tylko czas mu tzreba poświęcic. nie tylko na wykorzenianie złych przyzwyczajeń, ale i na zabawę. Rozumiem, tylko, ze ten czas nie może być zbyt długi. Takie żywe srebro:multi: nie nadaje się dla starszej osoby - on musi się wylatać. Dobrze byłoby, gdyby znalazł się w rodzinie z dziećmi (tak 10-11 lat) Oby szybko znalazł się odpowiedni domek dla tego ślicznego psiaka (w oczach ma zawadiactwo- to słodkie:eviltong:) Quote
sleepingbyday Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 irenaka przedstawiała kajka jakims ludziom, co chcieli mikrusa, ale kajko nietypowy i sie przestraszyli. kajko waży 4,5 a jaki jest w stosunku do niego maksik, to na fotce widac. on jest masywny dość, choc niski, moim zdaniem ok 10 waży... raczej mniej niż więcej, ale nie brałam go na ręce. Quote
agata51 Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 A to nie jest przypadkiem jego mamusia? ;) http://www.dogomania.pl/forum/f28/mala-mix-terier-suczka-porzucona-w-lodzi-odwieziona-do-schroniska-134477/#post12038205 Spojrzenia podobne. Quote
sleepingbyday Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 nie mam telefonu. ale on waży ponad 5 kg, bankowo. popatrz na fotki. kajko waży 4,5 Quote
sonikowa Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 To dzwoncie zaraz do Irenki, to byl bardzo dobry dom, z tego co pamietam. Malzenstwo z ogrodem. Jesli ten kudlacz wazy ok. 5 kg to moze im pasowac. Macie na pewno telefon? Quote
Selenga Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 robić mu już allegro czy poczekać na rozmowę z Irenką? Quote
sonikowa Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Domek od Irenki nieaktualny, państwo wzięli już pieska za schronu. Czyli ogłoszenia jak najbardziej potrzebne. Quote
mru Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 sleepin, to może dajesz w tytuł, że mamy tydzień :p kurde taki fajny maluch jestem pewna, że te jego problemy to betka i kwestia poświęcenia mu kilku chwil no Quote
EVA2406 Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Mru, obyś się nie myliła. Moja Nuka ma już ponad 10 lat i bardzo źle znosi zostawanie w domu. A jak na dodatek gdzieś coś strzeli albo pada deszcz lub grzmi to już koniec. Sioo i koo to mały pikuś. Pogryzione drzwi, meble, pozrywana tapicerka, no koniec świata. I nic niestety nie pomogło, taka już jest. Quote
mru Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 młody jest, szanse ma żeby się oduczyć :) moj jag Gacek ile mi zjadł rzeczy! włącznie z aparatem foto i w ogóle w razie co mówię - można pisać, że porada (a na terenie Wwy nawet wizyta) behawiorystyczno-szkoleniowa (jak kto woli to nazywać) gratis! Quote
sleepingbyday Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 mru napisał(a):sleepin, to może dajesz w tytuł, że mamy tydzień :p kurde taki fajny maluch jestem pewna, że te jego problemy to betka i kwestia poświęcenia mu kilku chwil no moim zdaniem to jest betka. zresztą wszytsko na to wskazuje. w noym domu koniecznie od poczatku musi zostawać sam. zmienię tytuł zaraz. Selenga rób allegro, dzięki ci wielkie. aha, wpisz to o poradzie gratis. mru, możesz to jeszcze w cafeanimal dopisać? dodajcie tam może info, ze on umiał zachowywac czystość (bo umiał), a aktualne problemy sa wynikiem stresu. Quote
mru Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 sleepingbyday napisał(a): Selenga rób allegro, dzięki ci wielkie. aha, wpisz to o poradzie gratis. mru, możesz to jeszcze w cafeanimal dopisać? dodajcie tam może info, ze on umiał zachowywac czystość (bo umiał), a aktualne problemy sa wynikiem stresu. w Cafe o poradzie dodałam dodam juz zaraz o tej czystości Quote
Selenga Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 allegro Maksia, porządnie wyróżnione Uratował czyjeś życie, teraz jest niepotrzebny (601457382) - Aukcje internetowe Allegro Quote
sleepingbyday Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 Selenga - bardzo dobry tekst :-).. dziekuję za allegro. juz wyświetlenia były. Quote
__Lara Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Kolejna "super" historia, ehhh, kiedy to się wreszcie skończy :( biegnij po domek maleńki! Quote
zuzlikowa Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Śliczne ma te uszole streczące. Dokładnie tak bym powiedziała! Tu ...na dogo,dwa psy wzbudziły mój natychmiastowy śmiech...Alfik i ...Maksik! Nie można obok niego przejść i nie zaśmiać się! I to chyba było to lekarstwo,które uleczyło już...Maksik wywołuje radość!...szkoda,że już nie w swoim ukochanym panu! Maksiku...znajdziesz swój domek...najlepszy i najszczęśliwszy...taki,który zawsze będzie się uśmiechał na Twój widok! Zawsze!:loveu: Quote
sleepingbyday Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 zuzlikowa, wiem, co masz na myśli z alfikiem :evil_lol: mam propozycje domu - kontakt od anett, pani z n-k, ponoć się nadaje, tylko tzreba szybko zrobic wizyte przedadopcyjną. będe z nią ustalać szczegóły. chcę maksika jak najszybciej zabrać od faceta, ale dom musi byc sprawdzony, a ja jutro w warce na łapance jestem. dziś za to nie mogę, no chyba, zeby okazało się, ze pani mieszka rzut beretem ode mnie. kto sprawdzi dom jutro, pliss!!!! oczywiście jeśli pani będzie mogła. wtedy w niedzielę byśmy jej maksika zawieźli.. Quote
mru Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 nie wydrukowali :motz::onfire: :watpliwy: no nic, będziemy próbować... Quote
Asior Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 alez zjawisko :crazyeye::crazyeye: CUDO NIE PIES.. nie wierze, zę nikt go nie chce?????? Quote
sleepingbyday Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 Asior, a czytałas mój ostatni post :cool3:? Quote
Asior Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 sleepingbyday napisał(a):Asior, a czytałas mój ostatni post :cool3:? przyznaje się bez bicia, zę mi umknął, :oops: ale naprawde przeczytałam cały wątek :roll: OK, bo ja już robiłam banerki dla niego :oops: Quote
sleepingbyday Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 Asior, mam nadzieję, ze się nie przydadzą... nie mogę się dodzwonić do tej pani, no ale na razie nie panikuję. Quote
Recommended Posts