mru Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 brzmi fajnie :) pojedziemy z behapomocą - niech tylko dzwonią Quote
sleepingbyday Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 jak nie zadzwonią przez najbliższe klika dni, to mi napisz, będę monitorować. Quote
mru Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 sleepingbyday napisał(a):jak nie zadzwonią przez najbliższe klika dni, to mi napisz, będę monitorować. yesssssir! Quote
mru Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 byliśmy u Maksia :) osobiście uważam, że ma bardzo fajnie ;) to młodziutki kochany psiak, bardzo fajny z charakteru ważne, że lubi dzieci, że nie gania kota, że jest no właściwie bezproblemowy i na żywo o wiele wiele ładniejszy niż na fotach :roll::evil_lol: śliczny i mięciutki co tam jeszcze? aha... nie mam zdjęć :( bo wczoraj straciłam kartę pamięci z aparatu nagle przymusowo musiałam zostawić u fotografa... :roll::oops: wstyd... Quote
sleepingbyday Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 składam niniejszym oficjalne podziękowanie tezetowi mru i mru - za wizytę u maksika, diagnozę społeczną :evil_lol: i wogóle za oferowanie pomocy z maksem. cieszę się, ze domek ok. muszą teraz wtkastrować chłopaka, szukamy jakiejś taniej opcji, na razie znalazłam za 200zł, jak ktoś zna tańszą, byłoby super. mam dostać zdjęcia od rodziny maksika, więc wstawię. fajnie chłopakowi sie udało :multi: Quote
sleepingbyday Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 dostałam mejla od maksika - będzie dziabany wlipcu, znaleźli opcję za 150 zł (spytałam oczywiście, gdzie :cool3:), jest zaczipowany i, cytuję: "ogólnie wszystko jest dobrze Maksik juz sie przyzwyczail,zaczyna juz ladnie chodzic na smyczy,ladnie sie bawi z dziecmi,i pieszczocha jest nadal taka kochana jak byla." a teraz fotencje: Quote
Abrakadabra Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Maksik w statycznych pozach ???:crazyeye: Bez powiewajacych uszu??? :crazyeye: Quote
__Lara Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Cioteczki, pomóżcie... Verterek potrzebuje pieniążków na hotelik... siedzi bardzo przestraszony w schronie, tam nie ma szans na adopcję :( http://www.dogomania.pl/forum/f28/choc-bardzo-wystraszony-wciaz-ufa-czlowiekowi-nie-zawiedzmy-jego-zaufania-136842/index26.html Quote
Madallena Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 to zajrzyjcie też tutaj i wspomóżcie małego niewidomego Puszka::loveu: http://www.dogomania.pl/forum/f99/najlepszy-na-dogo-dla-pieska-dla-dzieci-dla-mamy-do-1-07-a-140620/ Quote
Recommended Posts