Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 309
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja to w ogóle chciałabym, żeby wszystkie psy w piernatach leżały.

Decyzje podejmuje fundacja przytulpsa, pod której opieką jest maksik. wyobrażam sobie to tak, że przed wizytą będzie rozmowa, co fundacja (oprócz wrażeń z tej wizyty) chce wiedzieć, jakie ma priorytety, etc.

ale najważniejsze: KTO SPRAWDZI DOM W MIECHOWIE - W TRYBIE PILNYM!

Posted

Witam.
Z racji tego, że jestem niepełnoletnia, spróbuję wyciągnąć kogoś z rodziny, aby poszedł razem ze mną. Brat dziś pojechał do Krk, bo akurat pracuje, ale za pół godziny powinien wrócić...A jak nie to tatunia poproszę, nie ma to jak być wielką, małą córunią tatusia...:diabloti:
Jeszcze nigdy nie byłam na tego typu wizycie, możecie mi podać przykłady jakiś sensownych i przydatnych pytań?
Piesek śliczny :loveu:

PS:Podajcie na wszelki wypadek teraz adres, bo mam problemy z dogo...:razz:

Posted

Bewarka, a z twojej rodziny ktoś się zna na wizytach? a może znasz osobę z najbliższej okolicy, która wizytowała przedadopcyjnie? chodzi o osobę, która ma doświadczenie w tym. nawet, jeśli jest niepełnoletnia (bo może takiej osobie towarzyszyć ktoś dorosły), ale musi mieć doświadczenie. idealnie byłoby, gdyby znalazła się osoba z doświadczeniem -wtedy mogłabyś jej potowarzyszyć, to byś zaczęła nabierać wprawy.
Bardzo ci dziękuję za deklarację pomocy - ale muszę szukać osoby z choć minimalnym doświadczeniem - mówi mi to doświadczenie :cool1:.
możemy zrobić tak, ze - jakby co - będziemy w kontakcie?

Posted

Słuchajcie, a pisałyście do CAMARY ? Podobno ona mieszka gdzieś w pobliżu Słomnik, a to tylko 16 km od Miechowa. Nie dam głowy i piszę podobno, odnośnie miejsca zamieszkania Camary, bo dostałam tą informację od dogomaniaczki, której się tak kojarzy ;)

Posted

słuchajcie, sytuacja przed chwilka się zmieniła - fundacja jedzie z pewnym psem do krakau wniedziele. postanowilismy, ze wezmą ze soba maksika i wykonają wizyte adopcyjną sami, najwyżej maksik przejedzie sie na wycieczkę. w ten sposób nie czekamy na możliwość wizyty, fundacja na wlasne oczy sprawdzi dom i być może maksik juz zostanie.
trzeba go w sobote wyciagnąć z tłuszcza, bo w niedziele rano jadą. ostatecznie może sie przekimac u madalleny, a może i w samej fundacji. to jeszcze nie ustalone. na razie próbuje się dodzwonic do miechowa, czy ta pani w niedzielę może.

Posted

nie njalepiej. do p.eli z fundacji zadzowniła babka z miechowa mówiąc, ze to nieaktualne, bo... wzięli bokserka.
bokser do budy? frotka będzie trzymac oko i ucho na pulsie, zwł. w ziemie - skoro tam bywa.

a maksik został.. może i dobrze?

maksik potrzebuje 1 noclegu z czwartku na piątek - w warszawie i - jeśli jakaś studentka/student w piatek przed południem ma czas - trzeba zawieźć maksika na spotkanie. to bardzo ważne - kto może pomóc? pomyślcie! to może być wszystko oddzielnie, nocleg i wycieczka po warszawie!

Posted

chyba na wiertniczą, ale dokładnie będzie wiedziała Madallena. no i na którą. ja miałam wziąć wolne i sie tym zająć, ale zapomniałam, ze mam jakąś konferencję - co prawda o 13.00 ale nie można brac urlopu na połowe dnia. niestety pracuje państwowo, wszystko musi być czyste.
marcik, mogłabyś napisac do madalleny, ona wszytsko ci powie, wtedy będziesz wiedziała, czy dasz radę.

dzięki za chęci!!!

Posted

Maksik MUSI być ok 10 w centrum (Hoża/Marszałkowska). Musi byc piękny! Wyczesany, wykąpany z kokardką i piękna chustką z napisem szukam domu (mam takową). Będzie wolny ok. 11 i znowu trzeba coś z nim zrobić.

Posted

i znów - czy ktoś może go przekimać? i wykąpać oczywiście? ja ostatecznie bym mogła, ale do pracy ide na 8.00. środek nocy :placz:

i w piątek musiałby posiedzieć gdzies do czasu, aż będzie go mozna odwieźć do tłuszcza - choc bogiem a prawdą to powinien móc posiedzieć (może byc ogródek) w wawie, bo jeśli będą chętni, to żeby go nie taskać w te i nazad po woj. mazowieckim....
kurde balans, nawet nie wiadomo, czy przypadkiem abrakadabra nie ma szkolenia w czwartek (abra, wiesz już????), bo jak ma, to nie wiem, jak go do wawy przywieziemy. a ja w czwartek mam w-f na 19.30 i to jest jedyny dzień, kiedy moge cos dla siebie i swojego zdrowia zrbić, a ostatnio juz przez chorobe 2 tyg przegapiłam. naprawdę, potzrebuje tych cwiczeń....
help!!!!!!!
plis, help.....

Posted

Sorry, a możecie powiedzieć mi, na jakiej ulicy owi państwo mieszkają? Bo znajoma sprawiła sobie niedawno małą boksie...:cool1:

Posted

słuchajcie, bardzo rposze o pomoc. nie moge zerwac się w czwartek po południu z domu i z wf i w piatek z pracy i z konferencji. nie dam rady.
jak nic nie wymyslimy, maksik przegapi okazję :-(:-(.

kto może, plis? macie znajomych studentów może?