Jump to content
Dogomania

['] ***** OGÓREK *** czyste złoto piesek ***** JUŻ w Domu Stałym *** DZIĘKUJĘ!!! ***

Recommended Posts

Posted

Myślałam że coś się zmieniło a tu dalej lipa :(  - od kilku dni próbuje wkleić ostatnie zdjęcia Ogóra w kołnierzu - ma chłopak zdjęte szwy i generalnie wszystko jest w najlepszym porządku  .

Rozi , Ogórek od kilku nocy śpi na legowisku w korytarzu  :)

Dobry, kochany , przytulaśny pies z tego naszego Ogórka :)

Posted
6 minut temu, katakka napisał:

Myślałam że coś się zmieniło a tu dalej lipa :(  - od kilku dni próbuje wkleić ostatnie zdjęcia Ogóra w kołnierzu - ma chłopak zdjęte szwy i generalnie wszystko jest w najlepszym porządku  .

Rozi , Ogórek od kilku nocy śpi na legowisku w korytarzu  :)

Dobry, kochany , przytulaśny pies z tego naszego Ogórka :)

Przekonał się do legowisk, cudo moje  :)

No niestety, chyba nieprędko zobaczymy zdjęcia  :(

Posted
18 minut temu, Dusia-Duszka napisał:

rozi!!! wróciło wstawianie zdjęć. Dawaj ogóra :)))

Dziękuję za info! Dzwonię do Kasi, ale nie odbiera, a teraz tylko Ona ma zdjęcia nowe.

Posted
4 godziny temu, rozi napisał:

Dziękuję za info! Dzwonię do Kasi, ale nie odbiera, a teraz tylko Ona ma zdjęcia nowe.

Oj, my całe popołudnie na dworzu a telefon porzucony w mieszkaniu , potem różniaste zajęcia i dopiero niedawno ustrojstwo do ręki wzięłam i próbuje Ogóra pokazać - Ostatnie zdjęcia w kołnierzu

91068842ef22fffbgen.jpg

137516b362d0076dgen.jpg

5d534b5e12ce5937gen.jpg

660d27f41705ad42gen.jpg

Posted
5 godzin temu, Aska7 napisał:

Odjajczony 9.04. i jeszcze w kloszu ?

Szwy miał zdjęte 20 go - potwierdzone wpisem w książeczkę i zdjęciem wysłanym rozi mmsem :) ,  od tego czasu nie można było wstawić zdjęć na dogo a chciałam wstawić  jedne z ostatnich  przed zdjęciem szwów, możliwosci wróciły- wstawiłam z kilkudniowym opóźnieniem, obecnie Ogóras  kołnierza już nie nosi.

Posted

Takie zapytanie na olx dostałam:

Cytat

Dzień dobry Szukam nowego członka naszej rodziny. Jestem aktywny, regularnie biegam (okolo 10 km)i jeżdżę na rowerze i szukam kompana. Mieszkam w domu pod Gdanskiem wraz z żona i 3 dzieci (15, 13 i 2 lata) i młodą suczką chihuahua Czy Ogôrek będzie odpowiedni do nas? Gdzie można się z nim zapoznać? Będę wdzięczny za info Pozdrawiam Przemek

(: 

Posted
8 godzin temu, Tyś(ka) napisał:

Takie zapytanie na olx dostałam:

(: 

Tysiu, ja nie jestem w stanie ocenić, czy Ogórek będzie chętny na takie aktywne wycieczki, trzeba podać telefon do Kasi bezpośrednio, dam Ci na PW. Odpisz Panu, proszę, że Ogórek jest kochanym, mądrym psem, odpowiednim dla każdego BARDZO DOBREGO opiekuna, że mieszka w okolicach Słupska teraz, a w kwestii biegania i roweru najlepszych informacji udzielić może telefonicznie Opiekunka Tymczasowa i prosimy o ten kontakt.

Edit.: Dostałam sms tej samej treści, co u Ciebie na olx. Zadzwoniłam, Pan nie odebrał i napisał, że oddzwoni później.

Posted
6 godzin temu, rozi napisał:

Dostałam sms tej samej treści, co u Ciebie na olx. Zadzwoniłam, Pan nie odebrał i napisał, że oddzwoni później.

Nie oddzwonił, nadal nie odbiera, zostawiam temat.

Posted

Muszę powiedzieć, że od pewnego czasu mam (niejako dogomaniacką) propozycję DS dla Ogórka.

Dom z ogrodem, na obrzeżach niewielkiego miasta, wspaniała Opiekunka. Powstrzymują mnie dwie rzeczy - odległość (okolice Częstochowy) i to, że Ogórek byłby czwartym pieskiem. Dlatego czekam jeszcze na odzew z ogłoszeń, może trafi się ktoś fantastyczny, ale gdyby Ogórek miał się zasiedzieć u Kasi, to będziemy działać. Potencjalny DS rozumie i spokojnie czeka.

Posted

Też sądzę, że jest przyzwyczajony do grupy i dobrze się czuje wśród. No nic, poczekajmy jeszcze troszkę. Będę się po drodze dowiadywać o możliwość transportu.

Posted
9 minut temu, teresaa118 napisał:

z transportem mozna sie dogadac, jest duzo fajnych ludzi, ktorzy za pare groszy przetransportuja psa pod adres

Najlepiej byłoby, gdyby Patrycja, Ogóś ją zna. Muszę się jeszcze dowiedzieć o formalności.