Poker Posted April 21, 2020 Posted April 21, 2020 zaglądam do ulubionego przez wnuka warzywka. 1 Quote
katakka Posted April 23, 2020 Posted April 23, 2020 Myślałam że coś się zmieniło a tu dalej lipa :( - od kilku dni próbuje wkleić ostatnie zdjęcia Ogóra w kołnierzu - ma chłopak zdjęte szwy i generalnie wszystko jest w najlepszym porządku . Rozi , Ogórek od kilku nocy śpi na legowisku w korytarzu :) Dobry, kochany , przytulaśny pies z tego naszego Ogórka :) Quote
rozi Posted April 23, 2020 Author Posted April 23, 2020 6 minut temu, katakka napisał: Myślałam że coś się zmieniło a tu dalej lipa :( - od kilku dni próbuje wkleić ostatnie zdjęcia Ogóra w kołnierzu - ma chłopak zdjęte szwy i generalnie wszystko jest w najlepszym porządku . Rozi , Ogórek od kilku nocy śpi na legowisku w korytarzu :) Dobry, kochany , przytulaśny pies z tego naszego Ogórka :) Przekonał się do legowisk, cudo moje :) No niestety, chyba nieprędko zobaczymy zdjęcia :( Quote
Poker Posted April 23, 2020 Posted April 23, 2020 Zaglądam do tego wspaniałego zielonego złota. 1 Quote
Dusia-Duszka Posted April 23, 2020 Posted April 23, 2020 6 godzin temu, rozi napisał: Przekonał się do legowisk, cudo moje :) No niestety, chyba nieprędko zobaczymy zdjęcia :( rozi!!! wróciło wstawianie zdjęć. Dawaj ogóra :))) 1 Quote
rozi Posted April 23, 2020 Author Posted April 23, 2020 18 minut temu, Dusia-Duszka napisał: rozi!!! wróciło wstawianie zdjęć. Dawaj ogóra :))) Dziękuję za info! Dzwonię do Kasi, ale nie odbiera, a teraz tylko Ona ma zdjęcia nowe. Quote
katakka Posted April 23, 2020 Posted April 23, 2020 4 godziny temu, rozi napisał: Dziękuję za info! Dzwonię do Kasi, ale nie odbiera, a teraz tylko Ona ma zdjęcia nowe. Oj, my całe popołudnie na dworzu a telefon porzucony w mieszkaniu , potem różniaste zajęcia i dopiero niedawno ustrojstwo do ręki wzięłam i próbuje Ogóra pokazać - Ostatnie zdjęcia w kołnierzu Quote
Poker Posted April 23, 2020 Posted April 23, 2020 ładna żaróweczka w tym kloszu tylko dlaczego nie jest zielona? :) 1 Quote
katakka Posted April 24, 2020 Posted April 24, 2020 5 godzin temu, Aska7 napisał: Odjajczony 9.04. i jeszcze w kloszu ? Szwy miał zdjęte 20 go - potwierdzone wpisem w książeczkę i zdjęciem wysłanym rozi mmsem :) , od tego czasu nie można było wstawić zdjęć na dogo a chciałam wstawić jedne z ostatnich przed zdjęciem szwów, możliwosci wróciły- wstawiłam z kilkudniowym opóźnieniem, obecnie Ogóras kołnierza już nie nosi. Quote
Tyśka) Posted April 24, 2020 Posted April 24, 2020 Takie zapytanie na olx dostałam: Cytat Dzień dobry Szukam nowego członka naszej rodziny. Jestem aktywny, regularnie biegam (okolo 10 km)i jeżdżę na rowerze i szukam kompana. Mieszkam w domu pod Gdanskiem wraz z żona i 3 dzieci (15, 13 i 2 lata) i młodą suczką chihuahua Czy Ogôrek będzie odpowiedni do nas? Gdzie można się z nim zapoznać? Będę wdzięczny za info Pozdrawiam Przemek (: Quote
rozi Posted April 25, 2020 Author Posted April 25, 2020 8 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Takie zapytanie na olx dostałam: (: Tysiu, ja nie jestem w stanie ocenić, czy Ogórek będzie chętny na takie aktywne wycieczki, trzeba podać telefon do Kasi bezpośrednio, dam Ci na PW. Odpisz Panu, proszę, że Ogórek jest kochanym, mądrym psem, odpowiednim dla każdego BARDZO DOBREGO opiekuna, że mieszka w okolicach Słupska teraz, a w kwestii biegania i roweru najlepszych informacji udzielić może telefonicznie Opiekunka Tymczasowa i prosimy o ten kontakt. Edit.: Dostałam sms tej samej treści, co u Ciebie na olx. Zadzwoniłam, Pan nie odebrał i napisał, że oddzwoni później. Quote
rozi Posted April 25, 2020 Author Posted April 25, 2020 6 godzin temu, rozi napisał: Dostałam sms tej samej treści, co u Ciebie na olx. Zadzwoniłam, Pan nie odebrał i napisał, że oddzwoni później. Nie oddzwonił, nadal nie odbiera, zostawiam temat. Quote
b-b Posted April 25, 2020 Posted April 25, 2020 7 godzin temu, rozi napisał: Nie oddzwonił, nadal nie odbiera, zostawiam temat. Szkoda...Brzmiał dobrze. Quote
rozi Posted April 25, 2020 Author Posted April 25, 2020 6 minut temu, b-b napisał: Szkoda...Brzmiał dobrze. Rozmawiałam, ma zadzwonić do Kasi po łykendzie. Quote
Poker Posted April 25, 2020 Posted April 25, 2020 44 minuty temu, rozi napisał: Rozmawiałam, ma zadzwonić do Kasi po łykendzie. No to przez łykend czeka nas nieróbstwo. Quote
rozi Posted April 26, 2020 Author Posted April 26, 2020 Pytałam Kasię, czy kupiła Essentiale. Nie kupiła, bo zostały pastylki po Ząbku ['] i Ogórek dostaje. Quote
rozi Posted April 28, 2020 Author Posted April 28, 2020 Muszę powiedzieć, że od pewnego czasu mam (niejako dogomaniacką) propozycję DS dla Ogórka. Dom z ogrodem, na obrzeżach niewielkiego miasta, wspaniała Opiekunka. Powstrzymują mnie dwie rzeczy - odległość (okolice Częstochowy) i to, że Ogórek byłby czwartym pieskiem. Dlatego czekam jeszcze na odzew z ogłoszeń, może trafi się ktoś fantastyczny, ale gdyby Ogórek miał się zasiedzieć u Kasi, to będziemy działać. Potencjalny DS rozumie i spokojnie czeka. Quote
Aska7 Posted April 28, 2020 Posted April 28, 2020 Nie wydaje mi się, żeby Ogórek chciał być jedynakiem Quote
rozi Posted April 28, 2020 Author Posted April 28, 2020 Też sądzę, że jest przyzwyczajony do grupy i dobrze się czuje wśród. No nic, poczekajmy jeszcze troszkę. Będę się po drodze dowiadywać o możliwość transportu. Quote
teresaa118 Posted April 28, 2020 Posted April 28, 2020 z transportem mozna sie dogadac, jest duzo fajnych ludzi, ktorzy za pare groszy przetransportuja psa pod adres Quote
rozi Posted April 28, 2020 Author Posted April 28, 2020 9 minut temu, teresaa118 napisał: z transportem mozna sie dogadac, jest duzo fajnych ludzi, ktorzy za pare groszy przetransportuja psa pod adres Najlepiej byłoby, gdyby Patrycja, Ogóś ją zna. Muszę się jeszcze dowiedzieć o formalności. Quote
Recommended Posts