Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
49 minut temu, Tyś(ka) napisał:

Wiadomo co u szczęściary słychać?

Pytasz i masz ,)

info z ostatniej chwili ,) ... nie można nic wstawić bo wyrzuca z dogo

Posted
Przed chwilą, Tyś(ka) napisał:

Dobrze, że już nieco śmielsza :) Jej ogłoszenia również usuwam, bo chyba Państwo są w niej zakochani skoro suczka łóżkowa :)

Chyba tak :) i zamawiają w hurtowni jedzonko ,)

Posted

Stan konta :       164,86

Tyle zostało na koncie Rudzi. Proszę o info komu przekazać pieniądze czy jeszcze chwilę z tym poczekamy ? 

Posted
12 godzin temu, mdk8 napisał:

Tyle zostało na koncie Rudzi. Proszę o info komu przekazać pieniądze czy jeszcze chwilę z tym poczekamy ? 

Jako jeden z deklarowiczów proponuję przekazać te pieniądze, a przynajmniej ich część, na konto Balbinki, która jest na minusie prawie 1000 zł.

• Upvote 1
Posted
7 godzin temu, elik napisał:

Jako jeden z deklarowiczów proponuję przekazać te pieniądze, a przynajmniej ich część, na konto Balbinki, która jest na minusie prawie 1000 zł.

Jestem całkowicie za :) Ja wprawdzie pokrywałam weta i nie wiem czy mam coś w tej sprawie do gadania, ale przekazałabym całość Balbince. Zakochałam się w tej suni, tym bardziej przykro mi, że tak długo nie ma domu :(  Fifi  jest już prawie 2 tygodnie u siebie i nic nie wskazuje,żeby miała wrócić do Moli@ więc myślę, że czas wyzerować jej konto,  niech ten etap jej życia zostanie zamknięty. 

Posted
Dnia 2.07.2020 o 20:04, mdk8 napisał:

Ponieważ nikt poza mną i elik nie wypowiedział się co do tego komu przekazać pieniądze po Rudzi/Fifi proszę przekaż te środki na konto suni Balbinki, niech zasilą jej mocno zadłużoną sakiewkę. 

• Like 1
Posted
Dnia 3.07.2020 o 08:19, elik napisał:

1 godzinę temu, seramarias napisał:

Ponieważ nikt poza mną i elik nie wypowiedział się co do tego komu przekazać pieniądze po Rudzi/Fifi proszę przekaż te środki na konto suni Balbinki, niech zasilą jej mocno zadłużoną sakiewkę. 

Bardzo Wam dziękuję i jako skarbnik Balbinki potwierdzam wpływ pieniędzy w wysokości 164,86 na konto suni . 

Posted
2 godziny temu, mdk8 napisał:

Bardzo Wam dziękuję i jako skarbnik Balbinki potwierdzam wpływ pieniędzy w wysokości 164,86 na konto suni . 

Choć trochu zmniejszy się dług Balbinki. Pomyślę o niej przy którymś bazarku.

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...
Posted
25 minut temu, elik napisał:

Co się stało, jaki podają powód?

Dobrze, że miała gdzie wrócić.  Ciepłe powitanie.

24fe0e7eaa6d2ad8med.jpg

Raz uciekła (wyrwała się ze smyczą) ale wróciła pod klatkę...., zaczęła sikać w mieszkaniu, atakowała psy na spacerach, wpadła w depresję - była na lekach antydepresyjnych, przyjechała z hydroksyzyną.

trochę widać małpę ,)

bfecdcfe1e27d714med.jpg

16906c24524c65ebmed.jpg

Posted
29 minut temu, Moli@ napisał:

Raz uciekła (wyrwała się ze smyczą) ale wróciła pod klatkę...., zaczęła sikać w mieszkaniu, atakowała psy na spacerach, wpadła w depresję - była na lekach antydepresyjnych

Takie zachowanie chyba nie było bez powodu. Biedactwo  :(

Posted

Na noc zostawiłam w pokoju z Misiem i Agunią, spała grzecznie. Około 6 już dreptała (słyszałam pazurki na panelach). Sprawdziłam podłogę na czterech - sucho..., niestety nim się ubrałam już była kałuża na podłodze :( Misiula jeszcze spał (śpioch.

Wyprowadziłam z Kają do ogrodu..., były dwie kopy, Kaja wysiusiała się i Fifi przysiadła do sikania. Do domu leci jak strzała, jak po sznurku na legowisko

Z Agusią 

310b2ee7dabadefdmed.jpg

pierwszy kontakt z Kają

609a4fd9f860fe13med.jpg

Po porannym wyjściu do ogrodu

6ef24a473b5a8774med.jpg

po wieczornym wyjściu na siusiu..., przed snem (pierwsze godziny po przyjeździe )

e2da9b8ceafcb425med.jpg

Posted
10 godzin temu, elik napisał:

Takie zachowanie chyba nie było bez powodu. Biedactwo  :(

Też tak sądzę. Musiala tam przeżyć jakąś traumę. Tego już się nigdy nie dowiemy. 

Posted

Poranne wyjście w grupie sierściuchów, bez problemów....,było  kolejne siusiu. Śniadanie wciągnęła błyskawicznie :)

W tygodniu zawiozę kontrolnie do badania mocz Fifi i Roxi.

Zapomniałam napisać - w podróży grzecznie siedziała w kontenerku, było jedno wyjście na siusiu. Nie wymiotowała w samochodzie.

Posted
10 godzin temu, elik napisał:

Znacznie przytyła, czy może tylko tak się ułożyła i wygląda, jakby przytyła?

Przytyła, niezły z niej teraz pulpet :(