Moli@ Posted June 26, 2020 Posted June 26, 2020 49 minut temu, Tyś(ka) napisał: Wiadomo co u szczęściary słychać? Pytasz i masz ,) info z ostatniej chwili ,) ... nie można nic wstawić bo wyrzuca z dogo Quote
Moli@ Posted June 26, 2020 Posted June 26, 2020 Sunia kanapowa :) , już podgryza palce rano i macha ogonkiem i chyba trochę pewniejsza :) Mamy kontakt na fb 1 Quote
Tyśka) Posted June 26, 2020 Posted June 26, 2020 Dobrze, że już nieco śmielsza :) Jej ogłoszenia również usuwam, bo chyba Państwo są w niej zakochani skoro suczka łóżkowa :) Quote
Moli@ Posted June 26, 2020 Posted June 26, 2020 Przed chwilą, Tyś(ka) napisał: Dobrze, że już nieco śmielsza :) Jej ogłoszenia również usuwam, bo chyba Państwo są w niej zakochani skoro suczka łóżkowa :) Chyba tak :) i zamawiają w hurtowni jedzonko ,) Quote
mdk8 Posted July 2, 2020 Posted July 2, 2020 Stan konta : 164,86 Tyle zostało na koncie Rudzi. Proszę o info komu przekazać pieniądze czy jeszcze chwilę z tym poczekamy ? Quote
elik Posted July 3, 2020 Posted July 3, 2020 12 godzin temu, mdk8 napisał: Stan konta : 164,86 Tyle zostało na koncie Rudzi. Proszę o info komu przekazać pieniądze czy jeszcze chwilę z tym poczekamy ? Jako jeden z deklarowiczów proponuję przekazać te pieniądze, a przynajmniej ich część, na konto Balbinki, która jest na minusie prawie 1000 zł. 1 Quote
seramarias Posted July 3, 2020 Author Posted July 3, 2020 7 godzin temu, elik napisał: Jako jeden z deklarowiczów proponuję przekazać te pieniądze, a przynajmniej ich część, na konto Balbinki, która jest na minusie prawie 1000 zł. Jestem całkowicie za :) Ja wprawdzie pokrywałam weta i nie wiem czy mam coś w tej sprawie do gadania, ale przekazałabym całość Balbince. Zakochałam się w tej suni, tym bardziej przykro mi, że tak długo nie ma domu :( Fifi jest już prawie 2 tygodnie u siebie i nic nie wskazuje,żeby miała wrócić do Moli@ więc myślę, że czas wyzerować jej konto, niech ten etap jej życia zostanie zamknięty. Quote
seramarias Posted July 7, 2020 Author Posted July 7, 2020 Dnia 2.07.2020 o 20:04, mdk8 napisał: Stan konta : 164,86 Tyle zostało na koncie Rudzi. Proszę o info komu przekazać pieniądze czy jeszcze chwilę z tym poczekamy ? Ponieważ nikt poza mną i elik nie wypowiedział się co do tego komu przekazać pieniądze po Rudzi/Fifi proszę przekaż te środki na konto suni Balbinki, niech zasilą jej mocno zadłużoną sakiewkę. 1 Quote
mdk8 Posted July 7, 2020 Posted July 7, 2020 Dnia 3.07.2020 o 08:19, elik napisał: Jako jeden z deklarowiczów proponuję przekazać te pieniądze, a przynajmniej ich część, na konto Balbinki, która jest na minusie prawie 1000 zł. 1 godzinę temu, seramarias napisał: Ponieważ nikt poza mną i elik nie wypowiedział się co do tego komu przekazać pieniądze po Rudzi/Fifi proszę przekaż te środki na konto suni Balbinki, niech zasilą jej mocno zadłużoną sakiewkę. Bardzo Wam dziękuję i jako skarbnik Balbinki potwierdzam wpływ pieniędzy w wysokości 164,86 na konto suni . Quote
elik Posted July 7, 2020 Posted July 7, 2020 2 godziny temu, mdk8 napisał: Bardzo Wam dziękuję i jako skarbnik Balbinki potwierdzam wpływ pieniędzy w wysokości 164,86 na konto suni . Choć trochu zmniejszy się dług Balbinki. Pomyślę o niej przy którymś bazarku. Quote
Moli@ Posted July 20, 2020 Posted July 20, 2020 Na rodzinnym spacerku w upalny dzień... :) gorąco i nóżki bolą ,) ,) Fifi pozdrawia :) 4 Quote
Moli@ Posted August 15, 2020 Posted August 15, 2020 29 minut temu, mdk8 napisał: Są jakieś wiadomości o suni ? Czekam na jakieś dobre wiadomości o małej rudej... Quote
Tyśka) Posted August 17, 2020 Posted August 17, 2020 Mam nadzieję, że wszystko u niej dobrze... Quote
Moli@ Posted October 3, 2020 Posted October 3, 2020 Fifi wróciła z adopcji. joi jeździła dziś po małą do Puław...., rodzina pokryje koszt przejazdu. Quote
elik Posted October 3, 2020 Posted October 3, 2020 Co się stało, jaki podają powód? Dobrze, że miała gdzie wrócić. Ciepłe powitanie. Quote
Moli@ Posted October 3, 2020 Posted October 3, 2020 25 minut temu, elik napisał: Co się stało, jaki podają powód? Dobrze, że miała gdzie wrócić. Ciepłe powitanie. Raz uciekła (wyrwała się ze smyczą) ale wróciła pod klatkę...., zaczęła sikać w mieszkaniu, atakowała psy na spacerach, wpadła w depresję - była na lekach antydepresyjnych, przyjechała z hydroksyzyną. trochę widać małpę ,) Quote
elik Posted October 3, 2020 Posted October 3, 2020 Znacznie przytyła, czy może tylko tak się ułożyła i wygląda, jakby przytyła? Quote
elik Posted October 3, 2020 Posted October 3, 2020 29 minut temu, Moli@ napisał: Raz uciekła (wyrwała się ze smyczą) ale wróciła pod klatkę...., zaczęła sikać w mieszkaniu, atakowała psy na spacerach, wpadła w depresję - była na lekach antydepresyjnych Takie zachowanie chyba nie było bez powodu. Biedactwo :( Quote
Moli@ Posted October 4, 2020 Posted October 4, 2020 Na noc zostawiłam w pokoju z Misiem i Agunią, spała grzecznie. Około 6 już dreptała (słyszałam pazurki na panelach). Sprawdziłam podłogę na czterech - sucho..., niestety nim się ubrałam już była kałuża na podłodze :( Misiula jeszcze spał (śpioch. Wyprowadziłam z Kają do ogrodu..., były dwie kopy, Kaja wysiusiała się i Fifi przysiadła do sikania. Do domu leci jak strzała, jak po sznurku na legowisko Z Agusią pierwszy kontakt z Kają Po porannym wyjściu do ogrodu po wieczornym wyjściu na siusiu..., przed snem (pierwsze godziny po przyjeździe ) Quote
Gabi79 Posted October 4, 2020 Posted October 4, 2020 10 godzin temu, elik napisał: Takie zachowanie chyba nie było bez powodu. Biedactwo :( Też tak sądzę. Musiala tam przeżyć jakąś traumę. Tego już się nigdy nie dowiemy. Quote
Moli@ Posted October 4, 2020 Posted October 4, 2020 Poranne wyjście w grupie sierściuchów, bez problemów....,było kolejne siusiu. Śniadanie wciągnęła błyskawicznie :) W tygodniu zawiozę kontrolnie do badania mocz Fifi i Roxi. Zapomniałam napisać - w podróży grzecznie siedziała w kontenerku, było jedno wyjście na siusiu. Nie wymiotowała w samochodzie. Quote
Moli@ Posted October 4, 2020 Posted October 4, 2020 10 godzin temu, elik napisał: Znacznie przytyła, czy może tylko tak się ułożyła i wygląda, jakby przytyła? Przytyła, niezły z niej teraz pulpet :( Quote
Recommended Posts