Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
13 minut temu, mdk8 napisał:

Na dzień dzisiejszy Fifi ma  23,-. Do rozliczenia będzie jeszcze 18 dni grudnia  DT.

W takim razie wpłacę także za grudzień.

Posted

Właśnie przeczytałam, że Roxi chora, ciężko cieszyć się szczęściem jednego psiaka, kiedy drugi cierpi :(

Fifi dobrze przyjęła swoją nową rodzinę to dobrze wróży. Bądź szczęśliwa i kochana w swoim nowym domku maleńka.

Posted

Wczoraj dzwoniła Pani..., dojechali bez problemu, Fifi nie wymiotowała (podałam jej 1/2 tab Aviomarinu pół godziny przed wyjazdem)

Nieśmiało zwiedza dom..., w kuchni fajnie - bo wpada coś pysznego do mordki ,), W trakcie naszej rozmowy odsypiała stres na kanapie ,). Na smyczy nie ciągnie..., wychodzili na siusiu do ogrodu. Niepewna ale nie chowa się po kątach. w domu

Zdjęcia chyba zaklęło..., są problemy - miele , miele nie otwiera :( ioj ma na telefonie  i jest w kontakcie z Panią......, dziś na spokojnie będą kombinować ,)

Posted

W podróży i z domu :)

Rodzina przyjechała pociągiem, (nie pisałam żeby nie stresować Was). Spotkaliśmy się w Białym..., spędziliśmy ponad dwie godziny. Zapakowałam w przedziale..., pomachałam łapką.

Fifi w mieście bezproblemowa..., wchodziliśmy do dużego sklepu zoologicznego, byliśmy na dworcu PKP - po bilety (zero reakcji na ludzi, na odgłosy z megafonu). Nie boi się ruchu ulicznego. Przejechaliśmy się samochodem - siedziała grzecznie na kolanach u Pani.

Kaganiec był...w torbie ,), nie zakładaliśmy i nikt się nie przyczepił (konduktor też nie)

Na Rodzinę zareagowała bardzo dobrze... Trzymamy kciuki!!!

dde6150a3bcb2bf9med.jpg

Fifi która bała się mężczyzn ,)

db64ba8443ee53bemed.jpg

a6650701b6f64d77med.jpg

0d71758c6179b90amed.jpg

• Like 3
  • Upvote 1
Posted

Przepraszam, czy dopiero teraz się odzywam - dojechał mnie kryzys covidowy, i musiałem wstrzymać się z wpłatą. Ile jeszcze brakuje za grudzień na Fifi? Z chęcią się dorzucę.

Posted
28 minut temu, Tyśka) napisał:

Zaciskam kciuki za Fifi cały czas, ale... pozwoliłam sobie zdjąć jej ogłoszenia.

Tyś(ka), bardzo dziękuję za ogłoszenia dla  Fifi :)

Posted
Dnia 19.12.2020 o 21:04, MFB napisał:

Przepraszam, czy dopiero teraz się odzywam - dojechał mnie kryzys covidowy, i musiałem wstrzymać się z wpłatą. Ile jeszcze brakuje za grudzień na Fifi? Z chęcią się dorzucę.

Dziękujemy bardzo. Jak rozliczymy wszystko dam znać .

Posted

Moli@ rozlicz proszę Fifi  . Ile mam przelać .

Mam nadzieję , że tym razem jest to już ostatni ten  prawdziwy dom sunieczki i będzie tam szczęśliwa . :)

Na koncie mam wpłatę  od  znajomej elik - Agnieszki  30,- .

Dziękuję .

Posted
47 minut temu, mdk8 napisał:

Moli@ rozlicz proszę Fifi  . Ile mam przelać .

Mam nadzieję , że tym razem jest to już ostatni ten  prawdziwy dom sunieczki i będzie tam szczęśliwa . :)

Na koncie mam wpłatę  od  znajomej elik - Agnieszki  30,- .

Dziękuję .

Okres rozliczeniowy zaczynał się 3 każdego miesiąca - to od 3.12 do 18.12

Posted

Otrzymałam dziś taki sms... :)

" Zdrowych wesołych i spokojnych świąt Bożego Narodzenie życzy Katarzyna z zadowoloną sunią"

Trzymamy kciuki, trzymamy za Fifi :)

• Like 1
  • seramarias changed the title to Okolice Tarczyna - Fifi w DS :)
Posted

Moli@ czy masz jakieś nowe wieści z domku Fifi?

Czy dobrze wyliczyłam, że za pobyt Fifi od 3 do 18 wychodzi 129 zł? Czas już zamknąć 2020 rok i chciałabym, uregulować wszystkie zobowiązania :)

Posted
6 godzin temu, seramarias napisał:

Moli@ czy masz jakieś nowe wieści z domku Fifi?

Czy dobrze wyliczyłam, że za pobyt Fifi od 3 do 18 wychodzi 129 zł? Czas już zamknąć 2020 rok i chciałabym, uregulować wszystkie zobowiązania :)

poczekaj chwilkę - Aldrumka rozlicza bazarek częściowo dla Fifi i wtedy zobaczymy ile brakuje .

Posted
4 godziny temu, mdk8 napisał:

poczekaj chwilkę - Aldrumka rozlicza bazarek częściowo dla Fifi i wtedy zobaczymy ile brakuje .

A już myślałam, że nikt tu bazarku nie zauważył :)

jeszcze jedna wpłata, pewnie jutro będzie

• Like 1