iwa77 Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Przepraszam najmocniej za opóźnienie:oops: , fotki miały być w poniedziałek :roll:ale są dopiero dzisiaj : Quote
majqa Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Dziękuję Iwo! :loveu: Dodałam sunię na strony: ale.gratka.pl zoonet.pl bono-polska.pl pajeczyna.pl przygarnijzwierzaka.pl kokosy.pl pineska.pl neeon.pl dwukropek.pl telezoo animalia.pl vegie.pl petsy.pl eoferty.com.pl gumtree.pl petworld.pl adopcjapsa.pl ojoj.pl zwierzeta.i-bazar.pl kupiepsa.pl aleokazja.pl rozglos.net oglosze.pl anonseogloszenia.pl wa.stacja.biz fistak.pl najpewniej.pl ogloszenia.jard.pl oglosili.pl darmobranie.pl afisze.pl mamoferte.pl Quote
xmartix Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 o Majga, ale duuuużo ogłoszeń, Gdyby Księżniczka wiedziała co tu ciotki dla niej robią z pewnością machałaby do nas wszystkich ogonkiem :loveu: Quote
kikou Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 Isadora7 napisał(a):Się melduję na wąteczku. Kasiu allegro tez mogę jej zrobić jak tylko zdjątka sie pojawią. no to się przypominamy...... foteczki już są.... już widze oczyma wyobraźni jakieś śliczne dziewczęce tło w stokroteczki albo różowe wstążeczki..... już Dorotka wyczaruje jej coś ślicznego.... Quote
kikou Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 strasznie dziękuje Wam za pomoc Dziewczyny dla naszej niuni!!!! jak ona tu smutniutko patrzy..... oby podbiła czyjeś serce... Quote
kikou Posted April 26, 2009 Author Posted April 26, 2009 nie mistrzowskie...ale zawsze... Tak bardzo marzy o ludzkim cieple...mała Lili (620886158) - Aukcje internetowe Allegro może jest tu ktoś kto mógły Niunie gdzieś na naszej klasie jeszcze rozreklamowac....... Quote
kikou Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 ani jednego telefonu w sprawie księżniczki... a wygląda dziewusia coraz gorzej... a tak bardzo zasługuje na rodzine, jest taka urocza jak naprawde mało który psiak.... taka wyjątkowa z duszą.... Quote
Isadora7 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 [quote name='kikou']nie mistrzowskie...ale zawsze... Tak bardzo marzy o ludzkim cieple...mała Lili (620886158) - Aukcje internetowe Allegro może jest tu ktoś kto mógły Niunie gdzieś na naszej klasie jeszcze rozreklamowac....... Ja i tak jej zrobie u siebie all jutro, tylko zainstaluje sie na nowym kompie. Quote
majqa Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Niech ten czas przestanie grać na Twoją niekorzyść maleńka...:-( Quote
Isadora7 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 majqa napisał(a):Niech ten czas przestanie grać na Twoją niekorzyść maleńka...:-( Ja się jutro dołoże ze swoim allegro. Na nowej maszynie, cały dzień dzisiaj siedzę i instaluje, ustawiam, rozmawiam z panami z BOK mojego dostawcy netu. I tu jest fajnie bo na pytanie: "nie mam połaczenia z netem bo komputer nie mozę znaleźć sterownikó do modemu" mam odpowiedź.... "można ściągnąć z netu|" No ale generalnie już z górki, ale co się naklełam dzisiaj to moje. Jestem programistą, a nie sprzętowcem. Ale ąmiga mi to teraz cuuuudnie. Quote
kikou Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 uwaga!!! jest domek dla Lili szukamy kogoś na wizyte przedadopcyjną w Bydgoszczy oraz transportu - Pani nie ma samochodu!!! proszę o pomoc!!! Quote
Poker Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Poszukaj na mapie dogo osób z Bydgoszczy do wizyty. Quote
Estera Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Już jestem, Mogę sprawdzić domek, ale dopiero po 15 maja. Co do transportu to 25 maja będę wracała z Bielska Białej mogę pojechać trochę naokoło przez Wrocław. Ale ktoś musiałby mi ją podrzucić na dworzec. Ale nie chcę nic obiecywać, bo różnie może być. Na dzień dzisiejszy tyle mogę zaproponować. Quote
xmartix Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 ja ewentualnie mogę ją wyczesać i wykąpać przed wyjazdem i w miarę możliwości dowieźć na dworzec, jeżeli to się stanie do 23.05, potem wyjeżdżam.. ale najpierw wizyta.. Quote
majqa Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Albo mi się coś popitoliło ale stamtąd kojarzę Izmir. Quote
Estera Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Z Bielska będę wracała 25 maja dopiero. majga ale o co chodzi? Napisałam wyżej, że po 15stym mogę przeprowadzić wizytę :roll: Co do transportu to moja propozycja to ostateczność, dużo drogi nadkładam i w pociągu różnie może być z obcym psem. Więc proszę szukajcie czegoś. Jeśli nic nie będzie, a mi plany się nie zmienią, to wtedy psicę wezmę. Quote
majqa Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Estera napisał(a):(...) majga ale o co chodzi? Napisałam wyżej, że po 14stym mogę przeprowadzić wizytę :roll: Wiem, wiem, tylko sądziłam, że Kasia potrzebuje kogoś na cito, na już, stąd podpowiedziałam Izmir. Quote
kikou Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 majqa napisał(a):Wiem, wiem, tylko sądziłam, że Kasia potrzebuje kogoś na cito, na już, stąd podpowiedziałam Izmir. chyba nie mamy co się strasznie spieszyc z wizytą skoro i tak nie ma jeszcze transportu... :shake: szukamy... ale Bydgoszcz jest ciutke daleko....marnie idzie na razie, ta sunia jest bardzo grzeczna, wiec nie powinna sprawic kłopotu ewentualnie w podróży, a skoro Xmartix obiecała, że nawet by ją wykąpała ...to nawet nie byłoby problemu ze schroniskowym zapaszkiem.... Quote
Recommended Posts