Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 186
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kiedyś ,wracałam już z Lilunią do domu,chciałam tylko wyrzucić jeszcze śmieci do kosza, a ta łobuzica kątem oka zobaczyła psa, wilczura mojej znajomej! Jednym przekrętem ciała wokół swojej osi wysupłała mi się z obroży, pognała na oślep do tego psa, dopadła do niego i ugryzła w łapę ogłupiałego z zaskoczenia wilczura!:crazyeye::evil_lol:Ja zaskoczona również, ale krzyknęłam na nią ,Lili natychmiast się położyła na ziemi i mogłam ją upiąć. Właścicielka psa nie miała do mnie żalu bo już wcześniej opowiedziałam jej jak reaguje Lili na inne psy.Wszystko dobrze się skończyło.Ale zauważyłam że po tych przeżyciach u weta ,gdy musiała tam być po operacji tyle czasu, zamiast w swoim domku, jest jeszcze bardziej zaciekła do innych psów. Mam nadzieję, że po jakimś czasie będzie trochę lepiej. No, to na razie tyle.Pozdrawiam serdecznie, do miłego!

Posted

Latem , na podwórku była dwa razy konfrontacja z amstafka:shake: ,krew sie polała. Ale nie grożnie. Lili, jak tylko na podwórku pojawia się jakiś pies to jest takie szczekanie i bieganie od drzwi do okien, i nie ważne jaka jest pora dnia i nocy.

Posted

Dopiero teraz przeczytałam o tych perypetiach z Lili.Szkoda, bo od razu bym wspomogła finansowo.
Lili tak się zachowuje, bo przypuszczalnie broni swojej pańci, poczuła się zbyt odpowiedzialną.
cieszę,że sunia ma taki wspaniały, kochający dom, dziękuję .

Posted

naprawdę bardzo ją pokochaliśmy. Już czuje się chyba coraz lepiej z nami, bo jak tylko się na nią ktoś popatrz to już merda ogonkiem. jest bardzo radosna!