kikou Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Na ocalenie czeka we wrocławskim Schronisku ok. 6-8 letnia sunia - "Księżniczka Lili". Jest ciepłą, miłą sunią, zapatrzoną w człowieka jak w obraz. Księżniczka jest niewielka. Boi się gwałtownych ruchów - napewno wiele w życiu przeszła. Ona wie, ze nie ma szans konkurowac z mlodszymi i ladniejszymi od siebie.. ona juz nie wierzy.. ale my pragniemy wierzyć.... jej numer schroniskowy to: 26/09 Sunia trafiła do schroniska sczenna...jej dzieciątka musiały odejść...:-(:-(:-( Ocalmy tą słodką istotke, to psie istnienie! tak opisuje Sunieczke Agnieszka Visenna: "Bylysmy dzisiaj z ta sunieczka na spacerku. Jest wspaniala,milutka, ciepla, w glowie jej tylko przytulanko i mizianko. Nie interesowala sie wcale dworem i spacerem, cala uwage skupiala na mnie, skakala na mnie i wgramalala sie na kolanka. Jest cudownym zwierzeciem i zasluguje na druga szanse..." Ciemna noc, duszy krzyk oczy płaczą choć nie ronią łez nie mam szans, wiary brak oto czeka na miłość psi wrak starsze nóżki - mało sił.. gwałtowny ruch - zapadnę się.. Błagam - nie bij mnie! Pragnę kochać, chodź nikt nie pokocha mnie dobrze to wiem Ty również przecież nie chcesz mnie Umrę tu - tu moje serce pęknie.. zabije mnie żal,ból i tęsknota.. kontakt: 608 082 308 - po godzinie 18 lub 792 333 938 [email protected] PROSIMY O JAK NAJWIĘCEJ OGŁOSZEŃ, O ALLEGRO!! Quote
kikou Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 ogłoszenia: 05.03.09 Serduszko tej niewiekiej suni ponad wszystko łaknie miłości! 23.04.09 ale.gratka.pl zoonet.pl bono-polska.pl pajeczyna.pl przygarnijzwierzaka.pl kokosy.pl pineska.pl neeon.pl dwukropek.pl telezoo animalia.pl vegie.pl petsy.pl eoferty.com.pl gumtree.pl petworld.pl adopcjapsa.pl ojoj.pl zwierzeta.i-bazar.pl kupiepsa.pl aleokazja.pl rozglos.net oglosze.pl anonseogloszenia.pl wa.stacja.biz fistak.pl najpewniej.pl ogloszenia.jard.pl oglosili.pl darmobranie.pl afisze.pl mamoferte.pl 26.04.09 Tak bardzo marzy o ludzkim cieple...mała Lili (620886158) - Aukcje internetowe Allegro Quote
kikou Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 sunieczka miała też allegro od Xmartix...ale chyba juz sie skończyło i nikt nie dzwonił..... a to taka słodka mała dziewczynka..... Quote
Poker Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 biedna suńka :-( a tekst taki sierceszczypatielnyj:placz: jest literówka, chyba ma być choć, zamiast chodź. Quote
kikou Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 Poker napisał(a):biedna suńka :-( a tekst taki sierceszczypatielnyj:placz: jest literówka, chyba ma być choć, zamiast chodź. już poprawione... Quote
GoskaGoska Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 zapisuje sobie watek - wiem ze troche o dziwnej porze (u mnie 05.01 )a ja od godzimy spac nie moge :roll: to o pieskach poczytam Quote
xmartix Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 od jakiegoś czasu ma ode mnie allegro: Księżniczka pragnie DOMU! (590394821) - Aukcje internetowe Allegro Quote
kikou Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 zdaje mi się że na jakims wątku Agniesia nie pisała że chwilowo ma wyłączony telefon.....a w allegro chyba jest numer do Niej.... Quote
xmartix Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 kikou napisał(a):zdaje mi się że na jakims wątku Agniesia nie pisała że chwilowo ma wyłączony telefon.....a w allegro chyba jest numer do Niej.... dałam więc namiary takie jak są na początku wątku Quote
Agnieszka(Visenna) Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 obecnie przez jakis czas bede dostepna pod nr 608-082-308 ;) Quote
majqa Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Jestem Kasiu. Najpóźniej jutro postaram się podziałać. Quote
kikou Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 cudownie! z Twoja pomoca na pewno uda sie pomoc malenkiej....:loveu: Kochane Dziewczyny do porzadnych ogloszen Ksiezniczki konieczne sa lepsze i wiecej zdiecia... ja niestety nie mam ani jednej jej fotki:shake: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 postaram sie w weekend przyatakowac Korenie, żeby wpadła w Schroniska i zrobiła zdjęcia ;) Quote
majqa Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Wobec tego jestem zdania (chyba, że go nie podzielacie to piszcie) żeby chwilkę się wstrzymać z ogłaszaniem, póki nie będziemy dysponować ciut większym wyborem fotek? Quote
majqa Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Tak bardzo marzy o ludzkim cieple. Księżniczka Lili. Nazwano ją Księżniczką. Czy ma urodę ślicznotek rodem z bajek? To rzecz względna, ponoć o gustach się nie dyskutuje. Prawdziwe piękno tkwi w jej wnętrzu. Ona rzeczywiście ma to "coś", co przesądza o fakcie, że nie sposób przejść obok obojętnie. Magnetyzującym spojrzeniem brązu swych oczu przykuwa uwagę. Dostojna, pełna promieniejącego ciepła, wpatrzona w człowieka jak w bóstwo, około 7 letnia, smuklutka Lili. Wiszący u jej szyjki numer schroniskowy winien zostać zamieniony na połyskującą obróżkę z danymi adresowymi człowieka, jej człowieka... Ta chwila jeszcze nie nastąpiła. Tym, co dotąd jej zaoferowano, była obojętność, odrzucenie, ból samotności i zdrady. Strach suni przed gwałtownymi ruchami również ma swoją przyczynę. To chyba lepiej, że nie została poznana. Na przeszłość, złą przeszłość Księżniczki, nie sposób wpłynąć. W ludzkich rękach jest tylko jej przyszłość. Być może jakimś zrządzeniem losu pojawi się ktoś, kto wyleje ostatnią kroplę goryczy z przepełnionej nią czary biedactwa, a powstałą pustkę napełni nektarem miłości i ambrozją współczucia. Lili trafiła do schroniska szczenna. Nie dane jej było, niestety, ucieszyć się magią matczynych uczuć. Pozbawiono ją dzieci ale nie pozbawiono wiary w lepsze jutro, choć ta wiara słabnie z każdym dniem. Niech podła rzeczywistość biedactwa nie stanie się chlebem powszednim po kres jego dni. Ten uroczy drobiażdżek czeka na swego wybawiciela. Oby ten się nie spóźnił... Osoby zainteresowane losem sunieczki proszone są o kontakt, dzwoniąc na numer 0-792333938 lub pisząc na adres mailowy [email protected] Quote
kikou Posted April 10, 2009 Author Posted April 10, 2009 dziękuje Majeczqo.... tak mi szkoda tej suni....że chociaż zakrawa to na absurd boje sie zajrzec sama na zalozony watek....szczegolenie dlatego ze nawet nie mam jednego jej zdiecia....a teraz jestem znowu poza domem i dośc dlugo nie mam szansy wpasc do schroniska....... jak tylko pojawi sie jakaś fotka zrobie jej allegro..... błagam potem dziewczyny o milion ogłoszeń... te smutne oczka nie dają mi spokoju.... a wczoraj we wrocławskim schronisku akurat zagryziono inną taką przestraszoną sunieczke.... Quote
Isadora7 Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Się melduję na wąteczku. Kasiu allegro tez mogę jej zrobić jak tylko zdjątka sie pojawią. Quote
majqa Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Kasiu porozmawiaj z innymi dziewczynami, poproś (choćby przez PW) o zrobienie suni zdjątek, przy okazji ich bycia w schronie. Ty sama wiesz najlepiej, do której z nich uderzyć. Quote
kikou Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 strasznie mi przykro... ale chyba zadna z dziewczyn nie byla ostatnio w schronisku..ciagle nie mamy nowych zdiec maszej malutkiej dziewusi... Quote
iwa77 Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Jeszcze odrobina cierpliwości i będą Kasiu obiecane zdjęcia . Mała ma się dobrze - byłam u niej dzisiaj. Wyciągałyśmy z Justynką suczki z trzech boksów do zdjęć , zaczęłyśmy od 36 potem 37 - no i przyszła kolej na boks 38 czyli na Księzniczkę i cholera jasna:angryy: padła bateria w aparacie ... myślałam ,że mnie szlag trafi ! Ale jutro będa fotki ! Quote
majqa Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Czekamy z niecierpliwością Iwo i dziękujemy! :lol: Quote
Recommended Posts