Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
6 minut temu, Aska7 napisał:

Ja używam tylko półzaciskowych. Rogzy są niezniszczalne.

Używamy okazjonalnie (od humoru) półzaciskówki dla bassetki Flapi i Julki.

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
1 godzinę temu, Moli@ napisał:

Obroża do szybkiego zatrzymania / opanowania suni nawet w domu...., Pikusia to nieobyte chamidełko hhi, szybka, zwinna, ciekawska, wszędzie jej pełno. Nie bardzo umie zachować się w domu i czasami trzeba przytrzymać. Przyda się też na krótki spacer w nosidełku.

Na dłuższe spacery - wózek i tu też można prowadzić na obroży - trzeba sprawdzić jak sunia zareaguje na wózek i w jakim tempie będzie się poruszała. Wyjdzie w praniu czy wystarczy obroża czy potrzebne będą szelki.

12 minut temu, Aska7 napisał:

Ja używam tylko półzaciskowych. Rogzy są niezniszczalne.

Rozmawiałam z Iwoną, wyśle tego Rogza.

• Upvote 1
Posted
36 minut temu, Moli@ napisał:

Wózeczek już na poczcie w Gródku..., w poniedziałek Pikusia będzie  śmigać na popołudniowym spacerku :)

Cudna wiadomość i jaka ekspresowa wysyłka.Jestem pełna podziwu.

Posted
20 minut temu, Anula napisał:

Cudna wiadomość i jaka ekspresowa wysyłka.Jestem pełna podziwu.

Jak mu trzy baby (rozi, ioj i ja) pluły w słuchawkę i zawracały głowę to gościu nie miał wyjścia ,) a tak naprawdę to chyba bardzo porządny facet

• Like 1
  • Upvote 2
Posted
2 godziny temu, Moli@ napisał:

Jak mu trzy baby (rozi, ioj i ja) pluły w słuchawkę i zawracały głowę to gościu nie miał wyjścia ,) a tak naprawdę to chyba bardzo porządny facet

Porządny gościu, jak wózek będzie OK, to trzeba będzie dawać punkty, gdzie tylko :)

• Upvote 1
Posted

Chcę jeszcze powiedzieć, że po tej całej jeździe z wyborem wózka (to nie było łatwe) i decyzji ostatecznej i mierzeniu psa, Molly była dosłownie roztrzęsiona. Zrobiła wszystko, żeby najlepiej dla psa, dla darczyńców. Medal.

• Like 1
  • Upvote 1
Posted
10 godzin temu, rozi napisał:

Chcę jeszcze powiedzieć, że po tej całej jeździe z wyborem wózka (to nie było łatwe) i decyzji ostatecznej i mierzeniu psa, Molly była dosłownie roztrzęsiona. Zrobiła wszystko, żeby najlepiej dla psa, dla darczyńców. Medal.

Wydało się ,)

• Like 1
Posted
14 godzin temu, Moli@ napisał:

Wózeczek już na poczcie w Gródku..., w poniedziałek Pikusia będzie  śmigać na popołudniowym spacerku :)

Biedny, zrobił wszystko, żeby te babsztyle się odwaliły

Posted

ALE, ale.... ponieważ od 4 mcy zapieprzam w ortezie ze złamaną nogą (nie chce się zrastać) to muszę pochwalić współludzi. Większość jest pomocna albo ulega presji widząc jak się szarpię z drzwiami lub jak ginie mi stopka od kuli, choć zdarzają się tacy, którzy omijają mnie niewidzącym wzrokiem : ) , ale rzadziej. CHWD: )

Posted
17 godzin temu, Moli@ napisał:

Wspaniałe wieści :))

Posted

Moli zasługuje na kilka medali, a może nawet cały wór! Tylko nosząc wiele medali nie wolno być roztrzęsionym, bo za bardzo będą dzwonić ;D A tak serio, to nieustające wyrazy podziwu dla Ciebie Moli :))

• Upvote 2
Posted
29 minut temu, agat21 napisał:

Moli zasługuje na kilka medali, a może nawet cały wór! Tylko nosząc wiele medali nie wolno być roztrzęsionym, bo za bardzo będą dzwonić ;D

Jak radziecki bohater wojenny : )