Jump to content
Dogomania

Zakończony, rozliczony. 6 psich szczęściarzy, zaczyna nowe życie ! Pomóż im dojechać do Szafirki ! Do 15.01.20r, godz. 20.00

Recommended Posts

Posted

To poproszę jeszcze miseczkę najpyszniejszej karmy pod słońcem.

Takiej schrupanej poza schroniskowym boksem, na wolności.

Jako że Dredzik największy z gromadki szczęśliwców, poproszę taką za 10 zł :)

• Upvote 1
Posted
1 godzinę temu, Livka napisał:

To poproszę jeszcze miseczkę najpyszniejszej karmy pod słońcem.

Takiej schrupanej poza schroniskowym boksem, na wolności.

Jako że Dredzik największy z gromadki szczęśliwców, poproszę taką za 10 zł :)

Livko kochana, zapewniam, że Dredzik będzie zachwycony a karma zyska na smaku jeszcze bardziej, kiedy będzie ją pałaszował w hoteliku bez krat i z własnej miski. Piękne dzięki ! Dredzik jest cudny !!!

34 minuty temu, Tola napisał:

Jutro tym wspólnym transportem zamojskie schronisko opuszcza jeszcze ta wilczakowata  sunia:)

4ff2c226c03fa1c9med.jpg

Fantastyczne wieści !!! Tylko na nasz odcinek drogi ta piękna sunia już się nie załapie, bo wysiądzie u Anecik.

Posted
1 minutę temu, Havanka napisał:

Livko kochana, zapewniam, że Dredzik będzie zachwycony a karma zyska na smaku jeszcze bardziej, kiedy będzie ją pałaszował w hoteliku bez krat i z własnej miski. Piękne dzięki ! Dredzik jest cudny !!!

Fantastyczne wieści !!! Tylko na nasz odcinek drogi ta piękna sunia już się nie załapie, bo wysiądzie u Anecik.

Tak, ona wyjedzie ze wszystkimi psiakami ze schroniska.

Posted

Dziewpsinki i chłopsiaki ,jutro szybkiego zapakowania się w psiwóz i w drogę ,niech Wam się szczęści.

Eluniu zapisz,proszę jeszcze ode mnie i Mikuśki 3 dyszki na chrupeczki dla szczęściarzy,dziękuję.

Dużo zdrówka dla Ciebie,miziaki dla Misia,pozdrawiamy.

• Upvote 2
Posted
13 godzin temu, MikAga napisał:

Dziewpsinki i chłopsiaki ,jutro szybkiego zapakowania się w psiwóz i w drogę ,niech Wam się szczęści.

Eluniu zapisz,proszę jeszcze ode mnie i Mikuśki 3 dyszki na chrupeczki dla szczęściarzy,dziękuję.

Dużo zdrówka dla Ciebie,miziaki dla Misia,pozdrawiamy.

Ale cudna niespodzianka i to z samego ranka ! Aguś, Mikusia, dziękuję w swoim imieniu i naszych psiaczków ! Wprawdzie nie jadam takich chrupek, ale ucieszyłam się z nich, tak jak każdy ogonek !

Dziękuję za życzenia. Tobie i Mikusi też życzę zdrówka i wszelkiej pomyślności !

Posted
37 minut temu, malti napisał:

2 żółte karnistry poproszę

Witaj Malti !!! Cieszę się, ze przyszłaś ! Niestety kanisterki wszystkie już sprzedane, ale z przyjemnością zamienię je na 2 miseczki karmy po 5 zł, ok?

Posted
13 minut temu, Poker napisał:

Ile już udało sie zebrać kasy ?

Mamy juz cala kwotę na transport -490 zl. Dopóki bazarek bedzie trwał to kolejne wplaty będą na pierwsze potrzeby psiaków. Na ten cel mamy juz 40 zł.

Posted
2 godziny temu, Havanka napisał:

Witaj Malti !!! Cieszę się, ze przyszłaś ! Niestety kanisterki wszystkie już sprzedane, ale z przyjemnością zamienię je na 2 miseczki karmy po 5 zł, ok?

oCZYWIŚCIE :)

Posted
1 godzinę temu, Nesiowata napisał:

To dalej zapraszamy. Karmy do zakupu nie zabraknie, towar na miejscu!

Dokladnie ! Mamy każdą ilość w ciągłej sprzedaży !

57 minut temu, kado napisał:

Kaska w drodze, tak jak szczesciarze. 

Powodzenia:) 

Dzięki Kado ! 

56 minut temu, malti napisał:

oCZYWIŚCIE :)

Super !

Posted
Dnia 10.01.2020 o 16:43, Havanka napisał:

Olenko, ja też się cieszę, ze możemy pomóc. Dobrze sie złożyło, że można było skomunikować wyjazd Jogusia i psiaczków. Udało się ! Niech Jogi jedzie szczęśliwie do domu ! Serdecznie dziękuję za zakup naszego magicznego paliwa. Przyda się bardzo !!! Pozdrawiam Cie serdecznie !

Ja również bardzo się cieszę i dziękuję raz jeszcze

• Upvote 1
Posted
4 godziny temu, Livka napisał:

Hop na pierwszą :)

1 godzinę temu, Bogusik napisał:

Podnoszę bazareczek :)

49 minut temu, Livka napisał:

Hop w górę :)

10 minut temu, Olena84 napisał:

Ja również bardzo się cieszę i dziękuję raz jeszcze

Witam i pięknie dziękuję za odwiedziny ! Miejmy nadzieję, ze wpadnie jeszcze jakiś grosik dla naszych szczęściarzy !

Chcę Wam napisać, że wyłoniła się nowa właścicielka pisanki ! Jest nią Mikusia ze swoją Panią Agą !

Czy pisanka powędruje do Mikusi i jej Pani? Zobaczymy w ostatnim dniu bazarku .

• Like 1