ewu Posted February 2, 2020 Author Posted February 2, 2020 Zdjęcia to klucz do sukcesu. Tylko jak to wszystko ogarnąć... Quote
kiyoshi Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 4 godziny temu, Jaaga napisał: A te zdjęcia, które sa w moim ogłoszeniu nie mogaą też być? Na razie nie dam rady zająć się zdjeciami. Za kilka dni. pisałam wyżej, że NIE MOGE pobrać tych zdjęc z olx :((( nie wiem dlaczego Quote
kiyoshi Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 4 godziny temu, ewu napisał: Strasznie się boję:( czego się boisz? co się stało? Quote
jola&tina Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 7 godzin temu, ewu napisał: Strasznie się boję:( Też zapytam z trwogą czego? Jak się czuje Bajka? Jak wyniki badań? Quote
b-b Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 6 godzin temu, kiyoshi napisał: pisałam wyżej, że NIE MOGE pobrać tych zdjęc z olx :((( nie wiem dlaczego Z OLX chyba się nie da. Quote
Jaaga Posted February 3, 2020 Posted February 3, 2020 17 godzin temu, kiyoshi napisał: pisałam wyżej, że NIE MOGE pobrać tych zdjęc z olx :((( nie wiem dlaczego Rzeczywiście, byłam pewna ze Ci je już wysłalam. Zaraz to zrobię. Bajka czuje się bardzo dobrze, z nią nic sie nie dzieje. Quote
kiyoshi Posted February 3, 2020 Posted February 3, 2020 1 godzinę temu, Jaaga napisał: Rzeczywiście, byłam pewna ze Ci je już wysłalam. Zaraz to zrobię. Bajka czuje się bardzo dobrze, z nią nic sie nie dzieje. Ok już mam Quote
kropka73 Posted February 3, 2020 Posted February 3, 2020 Dnia 1.02.2020 o 16:29, kiyoshi napisał: https://www.olx.pl/oferta/mlodziutka-kochana-sunia-bajka-adoptuj-CID103-IDDtrtS.html Wyróżnione 2 1 Quote
Poker Posted February 3, 2020 Posted February 3, 2020 58 minut temu, kropka73 napisał: Wyróżnione Widzę , że Kropka to taki dobry duszek. To tu , to tam wpada i wyróżnia ogłoszenia. 1 Quote
kropka73 Posted February 4, 2020 Posted February 4, 2020 Oj tam, oj tam - zaraz dobry duszek - stara Hogata :) 1 Quote
ewu Posted February 4, 2020 Author Posted February 4, 2020 Dnia 3.02.2020 o 19:23, kropka73 napisał: Wyróżnione Dziękuję:) Quote
ewu Posted February 4, 2020 Author Posted February 4, 2020 b-b zasiliła konto suczek o 260 zł Dziękuję:):) Quote
ewu Posted February 4, 2020 Author Posted February 4, 2020 Jutro wieczorem dopiszę do rozliczeń bo rano wyjeżdżam a teraz jeszcze muszę obiad na jutro ugotować i mam synogarlicę , którą karmię bo sama nie chce jeść. Znalazłam ją z wielką raną klatki piersiowej, chyba jakiś ptak to zrobił. Miała już drgawki... Weterynarz założył jej klamry, dostaje leki, karmię ją i poję. Na razie jest dobrze. Jest u nas już tydzień. W piątek znowu wizyta kontrolna i być może zdjęcie klamer.Jak będzie ok, to w przyszłym tygodniu pofrunie. 2 Quote
ewu Posted February 6, 2020 Author Posted February 6, 2020 Chodziło mi o to ,że nikt nie dzwonił. Zero telefonów... Ale..... wczoraj wieczorem zadzwonił ten telefon i dzisiaj rano pojechałam na wizytę. Bajka ma dom:):):) 4 3 Quote
ewu Posted February 6, 2020 Author Posted February 6, 2020 Bajka zamieszkała w domu z ogrodem u przemiłej Rodziny . W domu mieszka cudny shih tzu:) 1 Quote
Tyśka) Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 Cudownie!!! :) Oby to był Bajkowy happy end :) Quote
b-b Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 1 godzinę temu, ewu napisał: Chodziło mi o to ,że nikt nie dzwonił. Zero telefonów... Ale..... wczoraj wieczorem zadzwonił ten telefon i dzisiaj rano pojechałam na wizytę. Bajka ma dom:):):) WSPANIAŁE .NAPRAWDĘ WSPANIAŁE WIEŚCI|! :D Quote
kiyoshi Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 Wow!! Basiu może w niedzielę podmienić jej wyróżnione ogłoszenia na Martę. Ok? Quote
ewu Posted February 7, 2020 Author Posted February 7, 2020 1 godzinę temu, kiyoshi napisał: Wow!! Basiu może w niedzielę podmienić jej wyróżnione ogłoszenia na Martę. Ok? Mam jeszcze dwie malutkie sunie w innym hoteliku. Też były tam ze szczeniaczkami. Bardzo potrzebują ogłoszeń. Czy mogę wysłać zdjęcia na WhatsAppa Quote
kiyoshi Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 11 minut temu, ewu napisał: Mam jeszcze dwie malutkie sunie w innym hoteliku. Też były tam ze szczeniaczkami. Bardzo potrzebują ogłoszeń. Czy mogę wysłać zdjęcia na WhatsAppa Tzn mam podmienić te wyróżnienia na inne sunie? Nie Martę? Basiu ja mam teraz nowe psy u siebie w schronisku i trochę mniej czasu:( ale postaram się pomoc Quote
ewu Posted February 7, 2020 Author Posted February 7, 2020 Przed chwilą, kiyoshi napisał: Tzn mam podmienić te wyróżnienia na inne sunie? Nie Martę? Basiu ja mam teraz nowe psy u siebie w schronisku i trochę mniej czasu:( ale postaram się pomoc Podmień na Martę:) Dziękuję:) Quote
Jaaga Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 Basiu, daj znac, co z karmą Bajki? Marta ma swój intestinal, więc Bosch od Bajki jest do Ciebie do zwrotu. W tygodniu Andrzej powinien jechać do mamy do Katowic, to może tam zabrać, jesli byłoby bliżej odebrać. Quote
Jaaga Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 3 godziny temu, ewu napisał: Podmień na Martę:) U mnie też jest wyróżnione. Jesli przeslesz mi mailem fotki i tekst, to zmienię na którąś z pozostałych suczek. Quote
Recommended Posts