Jump to content
Dogomania

Zakończony, rozliczany. Już otwarte. Góra fantówe czeka na właścicieli :) 18-31.12.2019 r.

Recommended Posts

Posted

mam od dawna sposób na święta, Po prostu nie jadam wcale chleba ani ciast , jedyne jak jet babka zrodzynkami bez chleba za to dużo sałatki jarzynowej  i inntch warzywek to nawet jak sie dużo opchniesz sledzi czy mięsa do tego a bez chleba to nie czuje się jakos przrejedzona.  Bawcie sie dobrze.

Posted
1 godzinę temu, themagda napisał:

mam od dawna sposób na święta, Po prostu nie jadam wcale chleba 

Trudno mi sobie wyobrazić panierowane pieczarki, czy rybę po grecku bez małej kromki chleba. 

Posted

Witam w pierwszym dniu Świąt i dziękuję serdecznie za to, że pomimo obowiązków rodzinnych dbacie o bazarek

kwiatki-15.gif

Jak na tą porę roku, trochu za mało śniegu, a za dużo deszczu  :) Wczoraj we wrocku prawie cały dzień padał deszcz, a dzisiaj było niewiele lepiej. Nasze spacerowe plany okazały się niestety nierealne.

Objadłam się nieprzytomnie i zastanawiam się teraz, czy obżarstwo to grzech, czy już pokuta.

W laptopie padła przeglądarka firefox i trzeba było ją odinstalować i zainstalować na nowo. Przy okazji robiło się defragmentację dysku więc trwało to całe wieki, ale się udało i nareszcie stary laptop będzie nieco szybszy.

Mam nadzieję, że jutro będzie szturm na fanty  :)  OBY!

dobranoc6.jpg

Posted
1 godzinę temu, agusiazet napisał:

Witam, dziękuję za zaproszenie i poproszę nr 106 za 5 zł, nr 190 za 7 zł i nr 196 za 25 zł:)

Witam Cię bardzo serdecznie   kwiatki-10.gif

Bardzo dziękuję za przybycie. Uratowałaś bazarek  :) Jesteś dzisiaj jego jedyną klientką klientką    dzie%C5%84_dobry.jpg

Mój poprzedni post pisałam około godziny  :)  To znaczy tyle czasu upłynęło pomiędzy tym momentem, w którym zaczęłam go pisać, a tym, w którym wysłałam go na wątek. W międzyczasie wykonałam kilka różnych mniej i bardziej potrzebnych rzeczy. Ja często tam mam  :)

Pędzę zanotować  biegnie-Kopia.jpg

Posted
10 godzin temu, elik napisał:

Jak na tą porę roku, trochu za mało śniegu

Nawet bardzo za mało;) 

2 godziny temu, Aska7 napisał:

Monty Pythona.

Jak ja dawno Monty Pythona nie oglądałem:/

• Like 1
Posted
4 godziny temu, UlaFeta napisał:

Poprosze o zmierzenie  butow 189 po podeszwie.

Witam serdecznie  i bardzo dziękuję za przybycie  kwiatki-2-Kopia.gif

Jestem daleko od domu  :)  Jak tylko dotrę z powrotem, to zmierzę i podam. Na razie mogę zarezerwować, jeśli chcesz :)