elik Posted November 15, 2019 Author Posted November 15, 2019 9 minut temu, ona03 napisał: Byłabym wdzięczna za instrukcję :))) tuniczka cudna :)) Tak, pamiętam ją :) Była tak delikatna, że bałam się, żeby jej nie uszkodzić. Jest śliczna. W realu o wiele lepiej wygląda niż na zdjęciu. Instrukcja będzie na pewno :) Quote
andegawenka Posted November 16, 2019 Posted November 16, 2019 Dzień dobry :) Poproszę fant nr 8 i 129 :) Quote
anica Posted November 16, 2019 Posted November 16, 2019 Eliczku, ta młodzieżówka to wtorek-środa? może tak być?? Quote
themagda Posted November 16, 2019 Posted November 16, 2019 Tuniczkę jedwabną w zimnej wodzie i płynem do wełny nie można proszkiem zwykłym bo tam jest filc i moze się od zwykłego proszku i gorącej wody jeszcze zfilcować i zmniejszyć. Quote
Radek Posted November 16, 2019 Posted November 16, 2019 1 godzinę temu, themagda napisał: Tuniczkę jedwabną w zimnej wodzie i płynem do wełny nie można proszkiem zwykłym Dobrze, że noszę ubrania, które tylko wrzuca się do pralki;) Quote
Tyśka) Posted November 16, 2019 Posted November 16, 2019 19 godzin temu, elik napisał: Jesteś miła, klientką też jesteś, potencjalną, a poza tym każdy może tu przyjść Ojeeej, jaka Ty miła jesteś, aż sie zawstydziłam, dziękuję:D Quote
themagda Posted November 16, 2019 Posted November 16, 2019 podrzucę filmikiem podrzucam filmikiem , jak ktoś mi powie że psy nie kochaja nie tęsknią tak jak człowiek to wydrapie oczy . Psy bardzo kochają tesknią i potrzebują być kochane i mieć dom i kogos do kochania . Czyli do góry Quote
themagda Posted November 16, 2019 Posted November 16, 2019 Nie wiem co jest jak edytuję to jest jeden film a jak wrzucam to dwa a ma być jeden nie umiem tego zmienić Quote
elik Posted November 16, 2019 Author Posted November 16, 2019 Ogromnie Was przepraszam za moja dzisiejsza nieobecność, ale obowiązki domowe tego wymagały :( Już jestem i będę pełnić obowiązki na dogo :) Quote
elik Posted November 16, 2019 Author Posted November 16, 2019 14 godzin temu, andegawenka napisał: Dzień dobry :) Poproszę fant nr 8 i 129 :) Witaj andegawenko ponownie :) Miałam parę minut czasu więc na chwilkę wpadłam na dogo i zaznaczyłam Twoją licytację, ale nie miałam już czasu, żeby Ciebie o tym powiadomić, co niniejszym czynię :) Fant nr 126 nie miał ustalonej ceny i licytowałaś "w ciemno" :) Dziękuję za zaufanie :) Ustaliłam cenę taką, jaką mają podobne spodenki 3/4, czyli 5,00 zł Dziękuję Quote
elik Posted November 16, 2019 Author Posted November 16, 2019 21 godzin temu, ona03 napisał: Piękne bardzo, potwierdzam :) Nabyłam piękną tunikę z jedwabiu jakiegoś tam......, i mam zapytanie..., jak to prać ??? 21 godzin temu, ona03 napisał: Byłabym wdzięczna za instrukcję :))) tuniczka cudna :)) Mówisz, masz :) 7 godzin temu, themagda napisał: Tuniczkę jedwabną w zimnej wodzie i płynem do wełny. Nie można proszkiem zwykłym, bo tam jest filc i może się od zwykłego proszku i gorącej wody jeszcze sfilcować i zmniejszyć. Quote
elik Posted November 16, 2019 Author Posted November 16, 2019 20 godzin temu, Radek napisał: Sympatycznie tutaj. Aż żal iść spać. Radeczku ta miła atmosfera to właśnie WY :) Quote
elik Posted November 16, 2019 Author Posted November 16, 2019 13 godzin temu, Aska7 napisał: Dzień dobry : ) 12 godzin temu, Radek napisał: Dzień dobry:) 8 godzin temu, Nesiowata napisał: Znów wrócamy na górę! 4 godziny temu, Radek napisał: A co tutaj taka cisza? 2 godziny temu, Aska7 napisał: Hop Dzięki, że jesteście i jak dobre wróżki czarujecie, żeby coś się działo :) Quote
ona03 Posted November 16, 2019 Posted November 16, 2019 25 minut temu, elik napisał: Mówisz, masz :) Dzięki :)))) A wymiary szternastego numeru można ??? I czy bardzo gryzie ??? 8 godzin temu, themagda napisał: Tuniczkę jedwabną w zimnej wodzie i płynem do wełny nie można proszkiem zwykłym bo tam jest filc i moze się od zwykłego proszku i gorącej wody jeszcze zfilcować i zmniejszyć. Będę się stosować do wskazówek :)))) 1 Quote
elik Posted November 16, 2019 Author Posted November 16, 2019 2 godziny temu, themagda napisał: jak ktoś mi powie że psy nie kochaja nie tęsknią tak jak człowiek to wydrapie oczy Powiem więcej - psy potrafią kochać i tęsknić bardziej, niż niejeden człowiek. Musieliśmy kiedyś zostawić na 9 dni naszego nie żyjącego już Bingusia u córki i zięcia, za którym przepadał. Zawsze zabieraliśmy go z sobą, ale wtedy lecieliśmy samolotem i nie mogłam skazać go na luk bagażowy. Niestety zwierzaków nie można zabierać na pokład samolotu. Po powrocie witał nas tak, że bałam się, że odejdzie na serce. Głośnym piskom i skowytom nie było końca. Już na oko widać było, że schudł. Po zważeniu okazało się, że przez te 9 dni schudł 3 kilogramy. Już nigdy więcej nie wybieraliśmy się w podróż samolotem. Jeździliśmy tylko tam, gdzie można było dostać samochodem i zawsze jeździł z nami. 1 Quote
elik Posted November 16, 2019 Author Posted November 16, 2019 1 godzinę temu, ona03 napisał: A wymiary szternastego numeru można ??? Rozumiem, że chodzi o 14. Ciepła, wełniana spódnica na podszewce, nowoczesne skórzane wstawki i wyszczuplający krój. szer.pas. - 43 cm szer. dołem - 84 cm długość - 61 cm. C.W. – 10,00 zł Wełenka jest mięciutka, milutka :) Spódniczka jest na podszewce. Quote
ona03 Posted November 16, 2019 Posted November 16, 2019 1 godzinę temu, elik napisał: Rozumiem, że chodzi o 14. Ciepła, wełniana spódnica na podszewce, nowoczesne skórzane wstawki i wyszczuplający krój. szer.pas. - 43 cm szer. dołem - 84 cm długość - 61 cm. C.W. – 10,00 zł Wełenka jest mięciutka, milutka :) Spódniczka jest na podszewce. Pięknie dziękuję, za szeroka....... Quote
elik Posted November 16, 2019 Author Posted November 16, 2019 2 minuty temu, ona03 napisał: Pięknie dziękuję, za szeroka....... A ja żałuję, że dla mnie jest za wąska bo to super extra fason i materiał. Leży w pudle pomiędzy innymi fantami i nie ma śladu pogniecenia. Quote
Recommended Posts