Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Starsze psy są najbardziej bezbronne. I najbardziej skrzywdzone. Już na wątek psinki, którą ratujecie, poszłam. Strasznie żałuję, że zmieniła mi się trochę sytuacja życiowa i nie mogę wyciągać kolejnych psów. Każdy z tych pokazanych tutaj to wielkie wołanie o pomoc 😔

• Like 1
Posted
Dnia 14.07.2024 o 13:23, agat21 napisał:

.... Już na wątek psinki, którą ratujecie, poszłam. ...😔

Gdzie jest link do tego wątku?

Posted
Dnia 14.07.2024 o 13:23, agat21 napisał:

Starsze psy są najbardziej bezbronne. I najbardziej skrzywdzone. Już na wątek psinki, którą ratujecie, poszłam. Strasznie żałuję, że zmieniła mi się trochę sytuacja życiowa i nie mogę wyciągać kolejnych psów. Każdy z tych pokazanych tutaj to wielkie wołanie o pomoc 😔

człowiek zabiera  jednego, a obok 10 innych umiera w samotności 😞 i nigdy nie wiadomo, kto jest najbardziej potrzebujący z najbardziej potrzebujących, a kto da radę poczekać jeszcze trochę 😞

Gdybym miała taką moc, to wszystkie które wkleiłam, jechałyby razem z Nuką, a z nimi kolejne, które patrzą na mnie z pootwieranych kart na laptopie 😞

• Like 2
  • Upvote 1
  • 3 weeks later...
Posted
Dnia 1.08.2024 o 15:18, katakka napisał:

Od teresaaa118 , na wsparcie staruszków wpłynęło 250zł - Dziękujemy ❤️❤️❤️ 

teresaaa118 - bardzo bardzo dziękujemy💗💗💗

Wsparcie przydało się ogromnie, wspomogło wydatki z ostatnich 4 dni 

Pierwsze zdjęcie : Sterydy Burtona i Matyldy + antybiotyki Dalacin Burtona  - wykupione recepty wczoraj i dziś.

Stan Burtona sie pogarszał od jakiegos czasu, Burton wymiotował po cyklosporynie, która jest konieczną koniecznością przy pęcherzycy 😞 , ale że wymiotował a na pysku zaczęło się robić bardzo niedobrze, "leci" na razie na antybiotykach i sterydach.

Drugie zdjęcie: Czwartkowa wizyta Matyldy u weterynarza - Matylda ostatnio b.źle oddycha - pogorszyło jej się bardzo, musieliśmy sprawdzić czy nie dzieje sie nic zagrażającego życiu - zrobiliśmy usg, bo chciałam miec pewność że nie zbiera się woda/nie ma obrzęków. Matylda dostała antybiotyki Kasium/amoksycykline, furosemid, recepta na sterydy wykupiona pół na pół z Burtonem 
Widoczne zastrzyki, to zastrzyki przeciwbólowe Nuki - o Nuce i zastrzykach pisałam na wątku Nuki

513553939f5a3.jpg

3b31b4715e554.jpg

af68132d4a8bb.jpg

• Like 1
  • 1 month later...
Posted
Dnia 9.10.2024 o 15:19, teresaa118 napisał:

Kwota 250 zl chcialam sie pozegnac z psiaczkami Kasi, musze ogarnac moja nowa sytuacje rodzinna

Bardzo dziękujemy za towarzyszenie naszym psiakom o tyłu lat.

Życie ciągle nas stawia przed niespodziewanym .

Bardzo współczuję 😞

Posted

Kwota 250 zl chcialam sie pozegnac z psiaczkami Kasi, musze ogarnac moja nowa sytuacje rodzinna

Trzymaj się, mam nadzieję, że poukłada się wszystko. 

• Like 1
  • 2 weeks later...
Posted

Z całego ❤️ dziękujemy za wsparcie.

Przeznaczyłam te pieniądze na zakup leków - 14 października zapłaciłam  za leki przeciwbólowe dla Nuki , leki na serce dla Misi + wykupiłam receptę Nuki - tramal

50c1368ed8b3c.jpg

Serdecznie za wszystko dziękuję ❤️🐶❤️

Życzymy wszystkiego dobrego ....

• Like 1
  • 2 months later...
  • 2 weeks later...