kiyoshi Posted December 4, 2019 Author Posted December 4, 2019 12 godzin temu, Gabi79 napisał: Iza, ja Ci się nie dziwię, ja też zawsze mam schizy, jak DS milczy, lub nie wysyła zdjęć. Oby nasze nerwy były bezpodstawne zobaczymy co wyjdzie na wizycie, mam nadzieje, że Kasi uda się pojechac w czwartek, wtedy pewnie już wszystko będzie jasne. Na koncie Rolki pojawiło się 20 zł od Ainana, dziękuje ślicznie:) Quote
Tyśka) Posted December 5, 2019 Posted December 5, 2019 Mimo wszystko jestem dobrej myśli... czekamy na wieści od Kasi. Quote
kiyoshi Posted December 5, 2019 Author Posted December 5, 2019 Kasia była dziś w domu Rolki na wizycie poadopcyjnej połączonej z podpisaniem umowy:) Ufff Szczęsliwie wszysto jest OK. Kasia zobaczyła szczęsliw Rolke, a teraz KULKE, która śpi na kanapie lub w łóżku, na wypasione legowisko, piękne nowe szelki, dwie adresówki, jest kochana...a do tego nauczyła się wędrówek po meblach!! i wskakiwania na parapet, żeby z okna obserwowac świat. Pani Kulkowa od razu po wizycie Kasi wysłała mi kilka zdjęć:) no...ciesze sie... 4 1 Quote
Tyśka) Posted December 5, 2019 Posted December 5, 2019 Hurra :) Chociaż jeden plaster na serce na ostatnie wydarzenia. Bądź szczęśliwa, psinko! Quote
kiyoshi Posted December 6, 2019 Author Posted December 6, 2019 Rolka takie ma widoki na spacerkach:) Kochani, chciałam bardzo podziękować deklarowiczom, miejmy nadzieje, że malizna znalazła swoje miejsce na zawsze, że wszystko bedzie coraz lepiej :) Pomyślałam, że może na miejsce Rolki zabierzemy jeszcze jakąs bide przed zimą...ale to za jakiś czas....bądźcie w gotowości ;) Quote
agat21 Posted December 6, 2019 Posted December 6, 2019 OOO, jak świetnie! :)) Takich wieści poadopcyjnych coś łaknę ostatnio jak kania dżdżu :D .... Ciekawe czemu? Niech Roleczka będzie bardzo bardzo szczęśliwa, fajnie, że tak się jej trafiło :)) Quote
kiyoshi Posted December 8, 2019 Author Posted December 8, 2019 Kulka dziś była w górach :) :) :) 1 Quote
Sara2011 Posted December 8, 2019 Posted December 8, 2019 Ale fajnie, czasem odnoszę wrażenie że niektóre psy mają lepiej niz my :) Quote
kiyoshi Posted December 8, 2019 Author Posted December 8, 2019 1 godzinę temu, Sara2011 napisał: Ale fajnie, czasem odnoszę wrażenie że niektóre psy mają lepiej niz my :) to prawda, też tak pomyślałam patrząc na te zdjęcia. To dopiero tydzień od adopcji...mam nadzieje, że cały czas będzie juz dobrze.... Kochani...chciałabym na miejsce Rolki zabrać taką sunie..Kasia się zgodziła... Quote
Tyśka) Posted December 8, 2019 Posted December 8, 2019 Widziałam, że w Radysach wysyp szczeniaków... :( Kilkanaście maluchów :( Malutka przecudna. Quote
kiyoshi Posted December 8, 2019 Author Posted December 8, 2019 14 minut temu, Tyś(ka) napisał: Widziałam, że w Radysach wysyp szczeniaków... :( Kilkanaście maluchów :( Malutka przecudna. ta malutk była przyjęta w pażdziernikach...więc nie jest z tej "partii" przyjętej teraz :( 17 maluchów...masakra :( Quote
Gabi79 Posted December 8, 2019 Posted December 8, 2019 35 minut temu, kiyoshi napisał: to prawda, też tak pomyślałam patrząc na te zdjęcia. To dopiero tydzień od adopcji...mam nadzieje, że cały czas będzie juz dobrze.... Kochani...chciałabym na miejsce Rolki zabrać taką sunie..Kasia się zgodziła... O rany, ile ta maleńka ma? Wygląda na psiego dzieciaczka Quote
kiyoshi Posted December 8, 2019 Author Posted December 8, 2019 39 minut temu, Gabi79 napisał: O rany, ile ta maleńka ma? Wygląda na psiego dzieciaczka teraz ma jakies 5-6 m-cy Quote
Gabi79 Posted December 8, 2019 Posted December 8, 2019 2 minuty temu, kiyoshi napisał: teraz ma jakies 5-6 m-cy Czyli dzieciaczek, czy już są jakieś ustalenia kiedy mogłaby pojechać do Kasi? Quote
kiyoshi Posted December 8, 2019 Author Posted December 8, 2019 4 minuty temu, Gabi79 napisał: Czyli dzieciaczek, czy już są jakieś ustalenia kiedy mogłaby pojechać do Kasi? nie Gabrysiu, na razie poczekam co się u Marioli suniek podzieje...może zrobimy wspólny transport Quote
kiyoshi Posted December 9, 2019 Author Posted December 9, 2019 Chciałabym ta malutką zabrać 16tego. czyli za niecały tydzień...założe jej nowy watek i pewnie bazarek transportowy na dniach zrobie. Nawet nie ma malutka imienia. Quote
Livka Posted December 10, 2019 Posted December 10, 2019 Dnia 8.12.2019 o 17:49, kiyoshi napisał: Kochani...chciałabym na miejsce Rolki zabrać taką sunie..Kasia się zgodziła... Cudna maleńka :) Quote
kiyoshi Posted December 12, 2019 Author Posted December 12, 2019 Dnia 10.12.2019 o 17:56, Livka napisał: Cudna maleńka :) Prawdopodobnie wczoraj ta malutka wyjechała razem z 2 siostrami z którymi była w kojcu. Przynajmniej taki był zamiar żeby wyjechały wszystkie 3 sunie razem i taka też informacje podało schronisko Ja nadal podtrzymuje że zabiorę jakąś mali ne przed zimą ale niestety nie wiem jeszcze jaka :) Quote
Patmol Posted December 12, 2019 Posted December 12, 2019 1 godzinę temu, kiyoshi napisał: Ja nadal podtrzymuje że zabiorę jakąś mali ne przed zimą ale niestety nie wiem jeszcze jaka :) ta jest fajna, ale raczej nie jest mała i jest bardzo ładna -pewnie by szybko znalazła dom z DT Quote
kiyoshi Posted December 12, 2019 Author Posted December 12, 2019 2 godziny temu, Patmol napisał: ta jest fajna, ale raczej nie jest mała i jest bardzo ładna -pewnie by szybko znalazła dom z DT Tak, myślę o niej i jeśli będzie wolna to ja zabiore 2 Quote
Livka Posted December 12, 2019 Posted December 12, 2019 Super. Widziałam ją i zapadła mi w serce :) Chyba Beza ... ? Quote
kiyoshi Posted December 12, 2019 Author Posted December 12, 2019 1 godzinę temu, Livka napisał: Super. Widziałam ją i zapadła mi w serce :) Chyba Beza ... ? Ktoś już ZAREZERWOWAŁ Beze. Mam tylko nadzieję że nie będzie długo czekać na ten wyjazd Na razie szukam nowej kandydatki bo bardzo chciałabym przed zimą jeszcze zabrać chociaż jedno psiatko- to może być dla niej życie lub smierc U nas w wlkp dopiero - 1, - 2 stopnie w nocy a już małe krótkowłose psiątka telepia się jak osiki. Codzienne dokładnie słomy do bud i ciepły posiłek niewiele daje. Trudno wyobrazić sobie co dzieje się w Radysach... Quote
Patmol Posted December 12, 2019 Posted December 12, 2019 26 minut temu, kiyoshi napisał: Ktoś już ZAREZERWOWAŁ Beze. Mam tylko nadzieję że nie będzie długo czekać na ten wyjazd Na razie szukam nowej kandydatki bo bardzo chciałabym przed zimą jeszcze zabrać chociaż jedno psiatko- to może być dla niej życie lub smierc U nas w wlkp dopiero - 1, - 2 stopnie w nocy a już małe krótkowłose psiątka telepia się jak osiki. Codzienne dokładnie słomy do bud i ciepły posiłek niewiele daje. Trudno wyobrazić sobie co dzieje się w Radysach... ciekawe kto ją zabiera no właśnie - budy czy kojce to nie dla krótkowłosych piesków Quote
kiyoshi Posted December 13, 2019 Author Posted December 13, 2019 23 godziny temu, Patmol napisał: ciekawe kto ją zabiera no właśnie - budy czy kojce to nie dla krótkowłosych piesków Nie wiem niestety kto ją zarezerwował ale takie ładne pieski maja w mig chetnych Wybrałam inna sunie spoza albumu która podesłała mi Kinga (która robi w Radysach zdjęcia) założę jej wątek może dziś jeszcze. Bida zablocona z podkulonym ogonkiem. Szpulka 1 Quote
Livka Posted December 14, 2019 Posted December 14, 2019 18 godzin temu, kiyoshi napisał: Nie wiem niestety kto ją zarezerwował ale takie ładne pieski maja w mig chetnych Wybrałam inna sunie spoza albumu która podesłała mi Kinga (która robi w Radysach zdjęcia) założę jej wątek może dziś jeszcze. Bida zablocona z podkulonym ogonkiem. Szpulka To czekamy na wątek. Znowu takie śliczne imię nadałaś :) Quote
Recommended Posts