j3nny Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 zeby sie to zakazeniem nie skonczylo :-( meczy mnie ta Pirunia, trzeba bylo ja zabierac od razu :-( Quote
marysia55 Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 REJA napisał(a):Podniosę skrzacika. ja tez go podrzucę , może ktos sie ulituje i da takiej kruszynce kawałek podusi :loveu::loveu: Quote
wellington Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Jak lapka Skrzatka ? Czy wet obejrzal te lapke ? Quote
Asior Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 będe w sobotę to się wszystkiego dowiem.... Quote
ulvhedinn Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 No nie, to jakieś niepodobieństwo, zeby taki maluś siedział i siedział w schronie :placz: On powinien wylądować w DT i byc mocno ogłaszany i nie wierze że by sie domek nie znalazł.... Quote
j3nny Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 :angryy:odswiezylam mu wczoraj ogloszenia ale jak na zlosc metro dzis nic nie wydrukowalo Quote
marysia55 Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 :crazyeye::crazyeye: oj Skrzacik , cioteczki zapomniały o tobie bidulo :loveu::loveu: przypomnimy im się :lol::lol: Quote
wellington Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Asior napisał(a):będe w sobotę to się wszystkiego dowiem.... Asior, jak lapka malego ? Quote
Ank@ Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Skrzacik dalej w schronie. Był na spacerku. Nikt pewnie nie wie, że w schronie jest jeszcze mniejsza malizna niż Skrzacik. :p Quote
marysia55 Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 a na dogo spotkałam się z opinią, że małe pieski szybciej znajdują domek, a Skrzacik czeka i czeka :shake::shake: Quote
wellington Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Ank@2 napisał(a):Skrzacik dalej w schronie. Był na spacerku. Nikt pewnie nie wie, że w schronie jest jeszcze mniejsza malizna niż Skrzacik. :p J e s z c z e mniejsza :-o :-o :-o ? Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Ank@2 napisał(a):Skrzacik dalej w schronie. Był na spacerku. Nikt pewnie nie wie, że w schronie jest jeszcze mniejsza malizna niż Skrzacik. :p tak ,jest 1,5 kg ważacy psiak po zmarlej wlascicielce i chyba wogole nie chodzil na pole lub ostatnie lata ,tak patrzyl ciekawie na swiat i inne psiaki ze serce sie krajalo ze musi wrocic na magazynik sam:shake:.Psiak ma okolo 10 lat ,jest strasznie wylenialy i ma jedno oczko mniejsze ale dlatego tez jest taki uroczy. Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Bella1 napisał(a):Czy łapka już ok Tak lapka okej i bardzo chetnie wczoraj spacerowal ,nawet sam sie dobijal o ten spacerek.A wczesniej raczej bal sie ludzi. Quote
wellington Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Foksia i Dżekuś napisał(a):tak ,jest 1,5 kg ważacy psiak po zmarlej wlascicielce i chyba wogole nie chodzil na pole lub ostatnie lata ,tak patrzyl ciekawie na swiat i inne psiaki ze serce sie krajalo ze musi wrocic na magazynik sam:shake:.Psiak ma okolo 10 lat ,jest strasznie wylenialy i ma jedno oczko mniejsze ale dlatego tez jest taki uroczy. Foksiu, ma jakies imie ten mikrus 1,5 kgramowy ? I fotke ? Quote
Ank@ Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 maluszek to Pako (szkoda, że nie Killer :diabloti:) Quote
wellington Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Foksia i Dżekuś napisał(a):mam fotki ale czy moge wyslac do ciebie wellington bo ja nie umiem wstawiac ,a Ania ma zepsuty komp i nie wstawia na watki:loveu: Oczywiscie - czekam ;) Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 wellington napisał(a):Foksiu, ma jakies imie ten mikrus 1,5 kgramowy ? I fotke ? mam fotki ale czy moge wyslac do ciebie wellington bo ja nie umiem wstawiac ,a Ania ma zepsuty komp i nie wstawia na watki:loveu: Quote
Ank@ Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 wątek giganta: http://www.dogomania.pl/forum/f28/krakow-1-5-kg-nieszczescie-po-smierci-wlascicielki-skazane-na-schronisko-139441/#post12418641 Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 wellington napisał(a):Jak tam Skrzat sie dzis ma ? Dzisjaj nikt do skrzacika nie zgladnal ,i jutro raczej nikt tez nie zgladnie bo wiekszosc z nas idzie na aukcje pod Dżoka;) Quote
Recommended Posts