Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oto Skrzat, dziadeczek z Krakowskiego schroniska :loveu:
Skrzat ma ok 8 lat i jest przecudnej urody kruszynką, jest w typie ratlerka/chiwawy.
Wydaje mi się, ze ma zaćme czy jak to się tam zwie na jednym oczku (takie lekko zamglone jest)
Malutki, kochany, poprostu ideał, tylko go kochać.... Takie maleństwo nie zajmie duzo miejsca w mieszkaniu :shake:
Skrzacik siedzi z innymi dziadeczkami. Jego nr to 91/07/08, jak widać siedzi od lipca 2008 r :(

Proszę o pomoc w ogłaszaniu...

• Replies 130
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W sumie to rzeczywiście wygląda i zachowuje się starzej niż niby ma... Mam info od P Beaty, ze ma ok 8 lat, ale wiadomo jak to z nadawaniem wieku w schronisku bywa... :roll:

Posted

Yyyy Asior 8 lat, to nie taki staruszek... toć to malizna, a one chyba później się starzeją.
Ale na staruszka na zdjęciach wygląda, może on starszy jednak?
Mam nadzieję, że zrozumiesz moje przesłanie, bo się zamotałam troszke.

Posted

Asiorku ale tak naprawde to go odmlodzilam ale on ma grubo ponad 10 lat.
Przynajmniej w tym boksie sie poluznilo bo zabralysmy zbiega i bona ,tego szorstkowlosego wiec mam nadzije ze bedzie im tam lzej.Prosilam pania prezes zeby tam nie dokladali psow bo jest ich strasznie duzo , i wiem ze bono jest starsznie chudy wiec napewno nie dojadal juz nie mowiac o tym ze jest pogryziony wiec ktores tam daja w kosc .

Posted

taką ma buziunię smutną... serce peka

Posted

Wiedziałam, że taki mini piesek jest u nas w schronie. :cool1:
Taki byłby dobry dla starszej pani na spacery, ale w domu spokojnej jesieni, niedaleko mnie, zabraniają posiadania zwierząt. :shake:

• 2 weeks later...
Posted

Dzisiaj Skrzacik byl na spacerku ,zreszta dzieki Majeczce wsztskie z jego boksu byly dzisiaj na spacerku. Skrzacik jest naprawde malym ,przytulasnym pieskiem ,widac ze bardzo potrzebuje ludzkiej reki do glaskania . Tak bardzo sie dzisiaj wtulal ale ta chwilka nigdy w schronisku nie trfa dlugo:shake:

Posted

marysia55 napisał(a):
albo mi dogo chwilowo nawala bo u mnie nie widać żadnego zdjęcia staruszka :cool1: a przecież pamietam że były

U mnie też nie widać, a były...

Posted

Asior napisał(a):
no wywaliło, ten sam co wtedy, ale nie zdążyłam na wszystkie wątki zdjęć poprzeklejać.... postaram się pouzupełniać

zdjęcia juz sa ,baaardzo dziekujemy :loveu::loveu:

Posted

[quote name='marysia55']zdjęcia juz sa

zdjęcia są, ale domku nie ma :-(

Można wrzucić też Skrzacika na stronę ze starszymi pieskami.

Żeby to zrobić trzeba te dane:
Wielkość:
Województwo:
Szuka domu: ( 1. stały albo 2. tymczasowy lub stały)
Stan zdrowia:
Kastracja:
Stosunek do zwierząt:
Stosunek do dzieci:
Dla kogo:
Gdzie przebywa:
Kontakt:
Link: (do wątku na dogo)
Uwagi: (czyli np. cały opis psa)

wraz ze zdjęciami umieścić w tym temacie.

Posted

no wiem włąśnie o tej stronce ale nie wiem wielu rzeczy o nim w tym np jaki stosunek do innych zwierzaków, dzieci, stan zdrowia.. wszystko będe się msuiała wywiedzieć w schronie

• 2 weeks later...