Asior Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Oto Skrzat, dziadeczek z Krakowskiego schroniska :loveu: Skrzat ma ok 8 lat i jest przecudnej urody kruszynką, jest w typie ratlerka/chiwawy. Wydaje mi się, ze ma zaćme czy jak to się tam zwie na jednym oczku (takie lekko zamglone jest) Malutki, kochany, poprostu ideał, tylko go kochać.... Takie maleństwo nie zajmie duzo miejsca w mieszkaniu :shake: Skrzacik siedzi z innymi dziadeczkami. Jego nr to 91/07/08, jak widać siedzi od lipca 2008 r :( Proszę o pomoc w ogłaszaniu... Quote
Asior Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 W sumie to rzeczywiście wygląda i zachowuje się starzej niż niby ma... Mam info od P Beaty, ze ma ok 8 lat, ale wiadomo jak to z nadawaniem wieku w schronisku bywa... :roll: Quote
j3nny Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 biedula chwila moment i bedziesz podbijac internet Quote
Jagienka Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Yyyy Asior 8 lat, to nie taki staruszek... toć to malizna, a one chyba później się starzeją. Ale na staruszka na zdjęciach wygląda, może on starszy jednak? Mam nadzieję, że zrozumiesz moje przesłanie, bo się zamotałam troszke. Quote
j3nny Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 masz od cioci: Maleńki ratlerkowaty Skrzat wciąż w schronisku. - Zwierzaki Psy Koty Konie Papużki i Inne - Gumtree Kraków Skrzat - Zwierzaki - cafeanimal.pl alegratka Quote
Foksia i Dżekuś Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Asiorku ale tak naprawde to go odmlodzilam ale on ma grubo ponad 10 lat. Przynajmniej w tym boksie sie poluznilo bo zabralysmy zbiega i bona ,tego szorstkowlosego wiec mam nadzije ze bedzie im tam lzej.Prosilam pania prezes zeby tam nie dokladali psow bo jest ich strasznie duzo , i wiem ze bono jest starsznie chudy wiec napewno nie dojadal juz nie mowiac o tym ze jest pogryziony wiec ktores tam daja w kosc . Quote
Asior Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 Będe chciała go wziąć na aukcję 19-tego do TOZ-u, tak jak i dondla Quote
marysia55 Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 [quote name='Asior'] [SIZE="3"]faktycznie straszna bida z niego, ale może przez to że taki malutki znajdzie szybciej domek:loveu::loveu: Quote
Ank@ Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Wiedziałam, że taki mini piesek jest u nas w schronie. :cool1: Taki byłby dobry dla starszej pani na spacery, ale w domu spokojnej jesieni, niedaleko mnie, zabraniają posiadania zwierząt. :shake: Quote
marysia55 Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 ale oprócz "domu spokojnej jesieni" ( wiem o którym mowisz) sa jeszcze te normalne domki , może sie jakis ulituje i przyjmie taka małą kruszynkę :loveu: Quote
Foksia i Dżekuś Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Dzisiaj Skrzacik byl na spacerku ,zreszta dzieki Majeczce wsztskie z jego boksu byly dzisiaj na spacerku. Skrzacik jest naprawde malym ,przytulasnym pieskiem ,widac ze bardzo potrzebuje ludzkiej reki do glaskania . Tak bardzo sie dzisiaj wtulal ale ta chwilka nigdy w schronisku nie trfa dlugo:shake: Quote
zdwrdwd Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 czemu taki psiak nie może znaleźć domu?! Przecież to taki kurdupelek, da się zapomnieć że ma się go w domu!! :placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Asior Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 ale on nie ma wiele ogłoszeń.. tylko te co j3nny mu zrobiła :( Quote
marysia55 Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 albo mi dogo chwilowo nawala bo u mnie nie widać żadnego zdjęcia staruszka :cool1: a przecież pamietam że były Quote
zdwrdwd Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 marysia55 napisał(a):albo mi dogo chwilowo nawala bo u mnie nie widać żadnego zdjęcia staruszka :cool1: a przecież pamietam że były U mnie też nie widać, a były... Quote
marysia55 Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 jak Asior wejdzie na wątek to może wkli jeszcze raz te zdjęcia :lol: bo pewnie znowu jakis serwer wywaliło :shake: Quote
Asior Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 no wywaliło, ten sam co wtedy, ale nie zdążyłam na wszystkie wątki zdjęć poprzeklejać.... postaram się pouzupełniać Quote
marysia55 Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Asior napisał(a):no wywaliło, ten sam co wtedy, ale nie zdążyłam na wszystkie wątki zdjęć poprzeklejać.... postaram się pouzupełniać zdjęcia juz sa ,baaardzo dziekujemy :loveu::loveu: Quote
zdwrdwd Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 [quote name='marysia55']zdjęcia juz sa zdjęcia są, ale domku nie ma :-( Można wrzucić też Skrzacika na stronę ze starszymi pieskami. Żeby to zrobić trzeba te dane: Wiek: Płeć: Wielkość: Województwo: Szuka domu: ( 1. stały albo 2. tymczasowy lub stały) Stan zdrowia: Kastracja: Stosunek do zwierząt: Stosunek do dzieci: Dla kogo: Gdzie przebywa: Kontakt: Link: (do wątku na dogo) Uwagi: (czyli np. cały opis psa) wraz ze zdjęciami umieścić w tym temacie. Quote
Asior Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 no wiem włąśnie o tej stronce ale nie wiem wielu rzeczy o nim w tym np jaki stosunek do innych zwierzaków, dzieci, stan zdrowia.. wszystko będe się msuiała wywiedzieć w schronie Quote
Recommended Posts