Foksia i Dżekuś Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Jagienka napisał(a):Pan Alfred? Ten od Żabci? A co z Żabą? Nie od Zabci od Saruni tej co byla 7 lat w schronisku i wydala ja Agag z programu 2,5 roku temu ,niestety w czerwcu miala wylew ,pan Alfred z tego powodu musial isc do szpitala i dlatego dopiero w lipcu zdecydowal ze chce przygarnac nastepna suczke ,mial oczywiscie byc mlodsza bo nawet nie chce myslec co bedzie jak by niedajboze Krecia odeszla ale coz stalo sie:shake: ,najwzniejsze ze Krecia ma dom bo by umarla samotnie i bez pomocy bo od dwoch lat nikt nie podjal sie jej zoperowac .:shake: Quote
arinalilu Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Tak ,to ten CUD z p.Alfredem.!!! Jako ,ze jestem od dosłownie paru chwil wolontariuszem ,podziwiam Was za prace która tam wykonujecie.A nie jest łatwo.I te strony z prezentacja zwierzatek, sa bezcenne.Ja niestety nie umie,ale będę próbować ,obiecuje. Teraz mam cel i będe pomagać ,napewno Quote
Foksia i Dżekuś Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 arinalilu napisał(a):Tak ,to ten CUD z p.Alfredem.!!! Jako ,ze jestem od dosłownie paru chwil wolontariuszem ,podziwiam Was za prace która tam wykonujecie.A nie jest łatwo.I te strony z prezentacja zwierzatek, sa bezcenne.Ja niestety nie umie,ale będę próbować ,obiecuje. Teraz mam cel i będe pomagać ,napewno Arinalilu zaprezentowc psiaka jest latwo ,gorzej wypytac ludzi co za jedni bo trzeba czsem byc czujnym zeby nie dac w zle rece. Ale jezeli chodzi o tego Gucia to jestem spokojna , ludzi wypytalam i wiem ze bedzie mial dobrze u ojca tych panstwa ,sami zreszta maja psa ,a tatus mial psiaka ktorego stracil i jest mu samemu zle wiec bedzie z Guciem chodzil na spacerki.:lol: Quote
Foksia i Dżekuś Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Foksia i Dżekuś napisał(a):Nie od Zabci od Saruni tej co byla 7 lat w schronisku i wydala ja Agag z programu 2,5 roku temu ,niestety w czerwcu miala wylew ,pan Alfred z tego powodu musial isc do szpitala i dlatego dopiero w lipcu zdecydowal ze chce przygarnac nastepna suczke ,mial oczywiscie byc mlodsza bo nawet nie chce myslec co bedzie jak by niedajboze Krecia odeszla ale coz stalo sie:shake: ,najwzniejsze ze Krecia ma dom bo by umarla samotnie i bez pomocy bo od dwoch lat nikt nie podjal sie jej zoperowac .:shake: wczoraj z becia odwiedzilismy na prośbe pana Krecie -teraz Misie , jest po operacji ,miala tez zafundowanego fryziera i dostaje karme lajta na odchudzanie i wogole nie ten sam pies ,smialam sie ze pan alfred podmienila psa i teraz nas zaprasza ,wszyscy Misie kochaja ,acznie z sasiadami ,a pan Alfred jest szczesliwy ze wybrana zostala wlasnie cudowna Krecia.:lol: Quote
Foksia i Dżekuś Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 a wogole okazalo sie ,ze Becia zna nowych panstwa skrzata i tez ma cudnie:lol: Quote
Recommended Posts