Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Dodatek lokalny do Gazety Wyborczej, dział "Człowiek czeka na zwierzaka, zwierzak czeka na człowieka"

Wyjątkowo skuteczne ogłoszeniowo miejsce (przetestowane od wielu lat)
Zreszta nie powiem- Metro i Anonse również sa niezłe.

Posted

[quote name='AgaiTheta']widzisz Pachcio, znowu zostałeś na naszej łasce, "tych którzy doprowadzili Cie do takiego stanu" ...[/QUOTE]

Cokolwiek mialas na mysli- nie martw sie, jestem jeszcze ja ;) :P

Posted

[quote name='kapucynka']Cokolwiek mialas na mysli- nie martw sie, jestem jeszcze ja ;) :P

No jakoś za Tobą, się nie stęskniłam :P

Pachyder mimo karmy RC chudnie, nie chce tego jeść. Dzisiaj wrócił na gotowane, zobaczymy.

Prof Lechowski mówił, że Pachcio ma jeść to co lubi. Może ktoś ma ochotę zająć się dobieraniem smaków do jego podniebienia, bo ja już nie mam pomysłów.

Posted

[quote name='gameta']Zdaje się, że pies Charli mógł jeść tylko królika - macie możliwość zakupu króliczyzny ? Pachcio wygląda dramatycznie szczerze mówiąc ...[/QUOTE]
Nie mamy takiej możliwości.

Posted

Super, bardzo dziękuję! Mam tylko uwagę, że może trzeba jednak napisać, że się szuka domu - choćby tymczasowego, bo dla kogoś, kto nie zna całej historii z tego ogłoszenia nie wynika jasno, że chcecie psiaka umieścić w domu, a jedynie, że prosicie o pomoc.
Kurczę, niedobrze, że on nie ma apetytu. Nasza Tośka nie tyła, choć apetyt miała wilczy... Właśnie dopiero na karmie Hills'a zaczęła przybierać na wadze.
Nadal twierdzę, że w domu, gdzie miałby większy spokój i człowieka niemal na wyłączność, byłyby większe szanse na poprawę jego stanu. Tylko skąd ten dom wziąć?... No nic - nie można się poddawać, trzeba ogłaszać, rozgłaszać i nie tracić nadziei!

Posted

Oj strasznie on wyglada , a może jakies surowe mięsko ??? Wiem dziewczyny ze robicie wszystko co możecie , ale on wyglada tragicznie . Moje psy uwielbiają takie mięsko w kostkach , nie jedzą tego codziennie ale jedza . Próbowałyście mu tez to dawać ??

Posted

Pachyder zjadł całą miskę gotowanego indyka z ryżem i włoszczyzną!
Wiecie co mu nie pasowało w poprzednim jedzeniu? Seler!!!
Dzisiaj zapomniałam kupić, ugotowałam bez selera i jadł, aż mu się uszy trzęsły!
Ot wybredziol! Ja idę na urlop do 12 lipca, ale dziewczyny będą gotować Eli i Pachciowi.
Zobaczymy jakie będą efekty.