basia0607 Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 AgaiTheta napisał(a):jaka lokalna gazeta? Filipinka ! Quote
kapucynka Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 AgaiTheta, pytasz powaznie, czy odpowiedz inspektora otozu basia0607 Ci wystarczy? ;) Quote
AgaiTheta Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 kapucynka napisał(a):AgaiTheta, pytasz powaznie, czy odpowiedz inspektora otozu basia0607 Ci wystarczy? ;) Pytam poważnie. Quote
kapucynka Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Dodatek lokalny do Gazety Wyborczej, dział "Człowiek czeka na zwierzaka, zwierzak czeka na człowieka" Wyjątkowo skuteczne ogłoszeniowo miejsce (przetestowane od wielu lat) Zreszta nie powiem- Metro i Anonse również sa niezłe. Quote
AgaiTheta Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 widzisz Pachcio, znowu zostałeś na naszej łasce, "tych którzy doprowadzili Cie do takiego stanu" ... Quote
Asiaczek Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 A jest szansa na jakies nowe fotki Pachydera? pzdr. Quote
Aga3006 Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Mogę zrobić mu jakieś zdjęcia ze spacerku, ale to dopiero na poniedziałek ;). Quote
kapucynka Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 [quote name='AgaiTheta']widzisz Pachcio, znowu zostałeś na naszej łasce, "tych którzy doprowadzili Cie do takiego stanu" ...[/QUOTE] Cokolwiek mialas na mysli- nie martw sie, jestem jeszcze ja ;) :P Quote
AgaiTheta Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 [quote name='kapucynka']Cokolwiek mialas na mysli- nie martw sie, jestem jeszcze ja ;) :P No jakoś za Tobą, się nie stęskniłam :P Pachyder mimo karmy RC chudnie, nie chce tego jeść. Dzisiaj wrócił na gotowane, zobaczymy. Prof Lechowski mówił, że Pachcio ma jeść to co lubi. Może ktoś ma ochotę zająć się dobieraniem smaków do jego podniebienia, bo ja już nie mam pomysłów. Quote
gameta Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Zdaje się, że pies Charli mógł jeść tylko królika - macie możliwość zakupu króliczyzny ? Pachcio wygląda dramatycznie szczerze mówiąc ... Quote
AgaiTheta Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Pachyder dzisiaj dostał gotowanego indyka i też średnio jadł. To nie to, że on nie przyswaja, on nie chce jeść! Quote
AgaiTheta Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 [quote name='gameta']Zdaje się, że pies Charli mógł jeść tylko królika - macie możliwość zakupu króliczyzny ? Pachcio wygląda dramatycznie szczerze mówiąc ...[/QUOTE] Nie mamy takiej możliwości. Quote
Nutusia Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Czy Pachcio jest ogłaszany, celem znalezienia DT?... Quote
gameta Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='AgaiTheta']Nie mamy takiej możliwości.[/QUOTE] A coś na pobudzenia apetytu? Tran? Witaminy? Quote
wasabi81 Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='Nutusia']Czy Pachcio jest ogłaszany, celem znalezienia DT?... Pachcio ma allegro: http://www.allegro.pl/item1088797909_schronisko_w_elblagu_pachyder_szuka_domu.html Quote
Nutusia Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Super, bardzo dziękuję! Mam tylko uwagę, że może trzeba jednak napisać, że się szuka domu - choćby tymczasowego, bo dla kogoś, kto nie zna całej historii z tego ogłoszenia nie wynika jasno, że chcecie psiaka umieścić w domu, a jedynie, że prosicie o pomoc. Kurczę, niedobrze, że on nie ma apetytu. Nasza Tośka nie tyła, choć apetyt miała wilczy... Właśnie dopiero na karmie Hills'a zaczęła przybierać na wadze. Nadal twierdzę, że w domu, gdzie miałby większy spokój i człowieka niemal na wyłączność, byłyby większe szanse na poprawę jego stanu. Tylko skąd ten dom wziąć?... No nic - nie można się poddawać, trzeba ogłaszać, rozgłaszać i nie tracić nadziei! Quote
AgaiTheta Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Pachyder zjadł dwa worki Hillsa i nic. Teraz jest na RC i też nic... Włączymy mu dzisiaj coś na apetyt i zobaczymy. Quote
Nutusia Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Teraz w dodatku zrobiło się gorąco, co niezbyt dobrze wpływa na apetyt, szczególnie psim niejadkom (bo moim dwóm pannicom nic a nic nie przeszkadza :)) Quote
marlenka Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Oj strasznie on wyglada , a może jakies surowe mięsko ??? Wiem dziewczyny ze robicie wszystko co możecie , ale on wyglada tragicznie . Moje psy uwielbiają takie mięsko w kostkach , nie jedzą tego codziennie ale jedza . Próbowałyście mu tez to dawać ?? Quote
AgaiTheta Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Pachyder zjadł całą miskę gotowanego indyka z ryżem i włoszczyzną! Wiecie co mu nie pasowało w poprzednim jedzeniu? Seler!!! Dzisiaj zapomniałam kupić, ugotowałam bez selera i jadł, aż mu się uszy trzęsły! Ot wybredziol! Ja idę na urlop do 12 lipca, ale dziewczyny będą gotować Eli i Pachciowi. Zobaczymy jakie będą efekty. Quote
marlenka Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Kto by pomyślał :) czasami skleroza wychodzi nam na dobre co ????? Quote
Recommended Posts