Jump to content
Dogomania

Znowu bazarek PYSZNY - tym razem bezcukrowe pyszne zdrowe trufle - "kulki mocy" oraz świetny pasztet z grochu - dla Trevora na operację stawu biodrowego - do 26 lipca - serdecznie zapraszam :))

Recommended Posts

Posted
Dnia 29.06.2019 o 22:11, agat21 napisał:

LICYTACJA

Jo37 - zestaw 6 trufli - kulek i 1 porcja pasztetu :)) - do zapłaty 20 zł

Olena84 - zestaw 10 trufli i 2 porcje pasztetu :)) (smsowo zmienia liczbę kulek na 20 :)) oraz 3 buteleczki nalewki - do zapłaty 81 zł - wpłacone 81 zł - odbiór 7 VII :)

Agacia7 - zestaw 40 trufli - kulek i 2 porcje pasztetu :)) - do zapłaty 70 zł wpłacone 70 zł + 30 zł nadpłaty <3 - odbiór 8 VII :)

gosia7 - zestaw 10 trufli i 1 porcja pasztetu :)) - wpłacone 25 zł + 5 zł nadpłaty <3

UlaFeta - zestaw 10 trufli i 2 porcje pasztetu :)) - do zapłaty 35 zł - wpłacone 35 zł

wawer - zestaw 20 trufli i 2 porcje pasztetu :)) - do zapłaty 45 zł - wpłacone 45 zł - odbiór 7 VII :)

Mazowszanka - zestaw 20 trufli - do zapłaty 25 zł

Aldrumka - zestaw 6 trufli - kulek i 1 porcja pasztetu :)) - do zapłaty 20 zł

Posted
7 godzin temu, Olena84 napisał:

jak to jest oszczędnie? bo ja już prawie wszystko od razu :(

My lubimy się rozsmakować, podniebienie pomasować, pocmokać, rozkoszować się feerią składników, rozmarzyć... Pomarzyć też dobrze, gdy się ma (jednak) cukrzycę. Więc trzeba oszczędnie, czyli raz (= sztukę), a dobrze, na dzień. Dla tych, co mogą więcej, polecam duże porcje, bo szybko znikną. A pudełeczko w pieska do dalszego użytku polecam, bo wyrzucić szkoda.

• Like 1
Posted

Mam pytanie do Was, które odebrałyście już trufle: czy one nie są za mało słodkie? Ja bardzo rzadko jem "zwykłe" słodycze i mam pewnie inne wyczucie słodkości? Dajcie znać, proszę. 

Posted
13 godzin temu, agat21 napisał:

Mam pytanie do Was, które odebrałyście już trufle: czy one nie są za mało słodkie? Ja bardzo rzadko jem "zwykłe" słodycze i mam pewnie inne wyczucie słodkości? Dajcie znać, proszę. 

mnie smakowały właśnie dlatego

• Upvote 1