Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 573
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O matko, jaka ona jest piękna, prześliczna, cudowna :loveu::loveu::loveu:

Wspaniale, że psiaki tak szybko się razem dogadały, u mnie takiej sielanki od razu nie było :p

Agatko, piękne zdjęcia zrobiłaś :crazyeye: :loveu:

P.S. Ja przekopiuję zdjęcia na niebieskie w wolnej chwili w pracy.

Posted

właśnie wróciłam z zakupów. etna została sama w naszym starym mieszkaniu i wiecie co?
zastałam mieszkanie w całości! drzwi w całości! meble w całości! nie szczekała, nie wyła, grzecznie czekała a jak otwierałam drzwi to raz szczeknęła!
moja kochana dziewczynka!!!:loveu::loveu::loveu:wielka radość i "tańce" w wykonaniu etnusi były po moim powrocie:lol::loveu::loveu:

Posted

[quote name='agaga21']właśnie wróciłam z zakupów. etna została sama w naszym starym mieszkaniu i wiecie co?
zastałam mieszkanie w całości! drzwi w całości! meble w całości! nie szczekała, nie wyła, grzecznie czekała a jak otwierałam drzwi to raz szczeknęła!
moja kochana dziewczynka!!!:loveu::loveu::loveu:wielka radość i "tańce" w wykonaniu etnusi były po moim powrocie:lol::loveu::loveu:

A to spryciula, w swoim domku już nie niszczy!

http://i50.tinypic.com/2hgzhwm.jpg
Buziaczki dla tego nietoperza!!!!

Posted

Rozmawiałam dzisiaj z Agatą, robi się u niej sielanka! Lecter jest prawdziwym dżentelmenem, dzisiaj jadły z jednej miski, w tym samym czasie!!! Wspólnie!
Cała rodzina Agaty zachwycona Etnusią, że taka grzeczna i kochana.
Myślę, że jak już założą Agatce internet to zobaczymy całe mnóstwo fantastycznych fotek.

Posted

u nas dobrze. etna jedynie 2 razy próbowała lectera bzykać, co skończyło się hałasem, bo lecter skoczył na nią a ona nie chciała mu pozostać dłużna. wszystko jednak trwało 2 sekundy bo jak na nie wrzasnęłam to momentalnie od siebie odskoczyły i uciekły kazde na swoje posłanko. nie ugryzły się nawet. wczoraj jadły z jednej michy, nieśmiało i tylko przez chwile ale jadły :)
nowe fotki będą za kilka dni. mój ojciec porobił psom sporo w święta ale musi je "obrobić" i mi przysłać.

Posted

agnieszka32 napisał(a):
Ale pięknie razem wyglądają, Etnusia jest prześliczna :loveu:

aguś, nawet nie potrafię się za bardzo cieszyć z tych moich psów gdy wiem, że twoje gdzieś daleko, zagubione... :(

Posted

agaga21 napisał(a):
aguś, nawet nie potrafię się za bardzo cieszyć z tych moich psów gdy wiem, że twoje gdzieś daleko, zagubione... :(

Ciesz się Agatko, bo są cudowne.
A ja swoich chyba nie doceniałam i Bóg je zabrał ode mnie :-(:-(:-(

Posted

agnieszka32 napisał(a):

ejjj bo Ci chyba nakopie do zadka!!!!!
NAWET TAK NIE PISZ!!!!!!!!!

Posted

agnieszka32 napisał(a):