uxmal Posted May 13, 2019 Posted May 13, 2019 Zapraszam na bazarek z którego dochód zostanie przeznaczony na leczenie i rehabilitację Dragona. Dragona każdy zna :) Miał już tyle operacji że trudno je zliczyć:( Ciągle wymaga opieki, leczenia i pomocy. W skrócie: 3 lata temu dragon po wypadku trafił do schroniska. Chciano go uśpić, ale wiele osób o niego zawalczyło i tak trafił do lecznicy, gdzie podjęli się operacji skomplikowanego złamania. W międzyczasie znalazł się dom. Osoba, która była wtedy na wizycie stwierdziła, ze to dom może nie bogaty, ale z wielkim sercem. Niestety okazało się inaczej skrajnie wymęczonego i schorowanego Dragona uratowały dogomaniaczki. Teraz jest pod opieką AnaGD. Niestety długotrwałe nieleczone rany powypadkowe w starym DS nawracają. Dragon potrzebuje opieki i leczenia. Link do wątku Dragona BAZAREK TRWA DO 29.05.2019 R Ostatni ważny post 19.59 czasu Dogo. Jeśli nie znajdziesz dla siebie nic na bazarku to Dragon chętnie przyjmie kosteczkę. 1 szt kosteczki kosztuje 2 zł BARDZO PROSIMY O POMOC. :) 1. Bazarek ma formę CW i KT. 2. Koszt wysyłki ponosi kupujący. Koszt wysyłki według cennika PP lub Inpost. 3. Po otrzymaniu fantów proszę o potwierdzenie na wątku bazarku. 4. Na wpłaty czekam do 5 dni chyba, że dogadamy się inaczej :) 5. Wszystkie NADPŁATY będą zaznaczone w ROZLICZENIU i przekazane na pieski. Quote
uxmal Posted May 13, 2019 Author Posted May 13, 2019 Rozliczenie RUTA93 - 35 zł + 17 wysyłka = 52 zł wpłacone 55 zł=38 zł Poker: -70 zł + 17 koszt wysyłki wpłacone 90 zł = 73 zł RAZEM :111 zł Quote
uxmal Posted May 13, 2019 Author Posted May 13, 2019 1. Grafika w stylu Art Deco (druk na papierze) Ramka koloru złotego ze szkłem. Wymiary: 31x41 cm. Można zawiesić ją w pionie i poziomie lub postawić na komodzie, półce. Cena: 40 cw. Wartość sklepowa 69 zł 2. Grafika w stylu klasycznym z pazurkiem (druk na papierze) Wymiary: 21x26 cm. Licytuje RUTA93 za cw Świetny królik z pejzażem.Wygląda jak 3D. Ramka koloru czarnego ze szkłem. Można zawiesić ją w pionie i poziomie lub postawić na komodzie, półce. Cena: 35 cw. Wartość sklepowa 59 zł Uwaga! Obrazek jeszcze nie rozpakowany! Firmowe opakowanie. 3. Grafika w stylu klasycznym z pazurkiem (druk na papierze) Wymiary: 21x26 cm. Świetny niedźwiedź z pejzażem.Wygląda jak 3D. Ramka koloru czarnego ze szkłem. Można zawiesić ją w pionie i poziomie lub postawić na komodzie, półce. Cena: 35 cw Wartość sklepowa 59 zł Uwaga! Obrazek jeszcze nie rozpakowany! Firmowe opakowanie. 4. Obraz Oczy kota. licytuje: Poker za cw Wymiary: 40x60 cm Nadruk na płótnie na blejtramie. Wygląda elegancko na ciemnych ścianach, w sypialni. To nie jest chiński wyrób. Cena: 70 zł 5. Kule świetlne w stylu prowansalskim: Cena: cw 7 zł 10 zł kt Uwaga jedna kulka jest troszeczkę zabrudzona. 6. Girlanda świetlna w stylu industrialnym: Cena: 15 zł cw, 20 zł kt Żarówki są plastikowe z lekko brązową poświatą. Troszeczkę wyglądają jak żarówki Edissona Dają bardzo delikatne światło. Quote
Margo3011 Posted May 19, 2019 Posted May 19, 2019 Bardzo dziekuje w imieniu Dragona za sliczny bazarek :) Zapraszamy :) Quote
UlaFeta Posted May 20, 2019 Posted May 20, 2019 Piękne,te Oczy Kota,przepiekne. Dzien dobry:) 1 Quote
uxmal Posted May 20, 2019 Author Posted May 20, 2019 2 godziny temu, UlaFeta napisał: Piękne,te Oczy Kota,przepiekne. Dzien dobry:) Dzień dobry. :) Taak, piękne. Kupiłam ten obraz od Pani która fotografuje koty i robiz tych zdjęć obrazy. Quote
IlonaS Posted May 20, 2019 Posted May 20, 2019 Dzień dobry, niech taki zawita na bazarku dla Dragona. 1 Quote
uxmal Posted May 20, 2019 Author Posted May 20, 2019 5 godzin temu, IlonaS napisał: Dzień dobry, niech taki zawita na bazarku dla Dragona. Dzień dobry :))))) Quote
uxmal Posted May 20, 2019 Author Posted May 20, 2019 2 godziny temu, Dusia-Duszka napisał: A ja hopnę :) :) dziękuje :)))))))))) Quote
ona03 Posted May 20, 2019 Posted May 20, 2019 3 godziny temu, uxmal napisał: hmmm, czyżby nikt nie dekorował ścian ? hmmmmm,niemożliwe, może jednak ktoś jeszcze dekoruje.... 1 Quote
uxmal Posted May 20, 2019 Author Posted May 20, 2019 29 minut temu, rozi napisał: Zaglądam... Dobry wieczór :) 2 minuty temu, ona03 napisał: hmmmmm,niemożliwe, może jednak ktoś jeszcze dekoruje.... :) może jakiś inny styl dekoracyjny dominuje ? Quote
Nadziejka Posted May 20, 2019 Posted May 20, 2019 .Ciocia a czy daloby rade slac te kule listem zupelnie zwyklym? Quote
UlaFeta Posted May 21, 2019 Posted May 21, 2019 10 godzin temu, uxmal napisał: hmmm, czyżby nikt nie dekorował ścian ? Nie mam ścian:( Dzien dobry:) 1 Quote
Margo3011 Posted May 21, 2019 Posted May 21, 2019 Dzien dobry :) moze dzisiaj ktos sie skusi, dekoracje sa sliczne, oryginalne :) 1 Quote
ona03 Posted May 21, 2019 Posted May 21, 2019 Dzień dobry :) 9 godzin temu, uxmal napisał: :) może jakiś inny styl dekoracyjny dominuje ? Ooooo, to to, żeby to wiedzieć jaki ? U mnie Lolo..... 2 godziny temu, UlaFeta napisał: Nie mam ścian:( Ciekawe, gdzie się wyniosły ściany ??? 1 Quote
Recommended Posts