agat21 Posted October 6, 2020 Author Posted October 6, 2020 1 minutę temu, Patmol napisał: Może by marchewki gryzła? Takie normalne, całe umyte, ewen obrane. Częśc by pewnie prze memłała, ale to łatwo posprzątać, a część zjadła. Dzięki, podpowiem pani. Nie wiem czy z marchewkami próbowała. Quote
Gabi79 Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 Uwielbiam newsy i foty z domu Czajki. A ta cudna koteczką jak ma na imię? Quote
agat21 Posted October 11, 2020 Author Posted October 11, 2020 Dnia 6.10.2020 o 20:57, Gabi79 napisał: Uwielbiam newsy i foty z domu Czajki. A ta cudna koteczką jak ma na imię? Koteczka ma na imię Marcelka :) A oto fotka z dzisiejszego spaceru. Bardzo fajnie Czajeczka wychodzi na spacery w weekend, jak wychodzą oboje państwo i spacery są dłuższe i zabawniejsze. Przed takim spacerem jest już dużo wcześniej podekscytowana :) Są szaleństwa i gonitwy. Czajeczka pędzi po polach jak torpeda - widziałam na filmiku. W tygodniu koło domu trochę gorzej, boi się dużego ruchu ulicznego wciąż. Najgorsze są dla niej białe furgonetki. 1 Quote
Gabi79 Posted October 11, 2020 Posted October 11, 2020 5 minut temu, agat21 napisał: Koteczka ma na imię Marcelka :) A oto fotka z dzisiejszego spaceru. Bardzo fajnie Czajeczka wychodzi na spacery w weekend, jak wychodzą oboje państwo i spacery są dłuższe i zabawniejsze. Przed takim spacerem jest już dużo wcześniej podekscytowana :) Są szaleństwa i gonitwy. Czajeczka pędzi po polach jak torpeda - widziałam na filmiku. W tygodniu koło domu trochę gorzej, boi się dużego ruchu ulicznego wciąż. Najgorsze są dla niej białe furgonetki. Jaka ona piękna, taka dostojna. Może biała furgonetka kojarzy jej się z hyclem Quote
agat21 Posted October 12, 2020 Author Posted October 12, 2020 Dnia 6.10.2020 o 19:31, Patmol napisał: Może by marchewki gryzła? Takie normalne, całe umyte, ewen obrane. Częśc by pewnie prze memłała, ale to łatwo posprzątać, a część zjadła. Dzięki za podpowiedź! Marchew sprawdza się znakomicie :)) 1 1 Quote
agat21 Posted October 21, 2020 Author Posted October 21, 2020 I znowu na dobranoc takie fajne zdjęcie przyleciało z dopiskiem, że kotunia choć nosek przy Czajce chce ogrzać :) 3 Quote
agat21 Posted October 22, 2020 Author Posted October 22, 2020 Podczas długiego leśnego spaceru Czajka postanowiła wykopać sobie norkę... :D "No czyś ty zgłupła? Co tam robisz?!" "A siedzę sobie. Co, nie wolno?" 2 2 Quote
agat21 Posted November 14, 2020 Author Posted November 14, 2020 Czajusia dostała obróżkę po swojej poprzedniczce Sabince :) Bardzo pięknie w niej wygląda i nosi ją dumnie. :D 2 Quote
Nesiowata Posted November 15, 2020 Posted November 15, 2020 bardzo zadowolona. Ciekawe, czy to z siebie? Quote
agat21 Posted November 15, 2020 Author Posted November 15, 2020 A dzisiaj zagadka pod tytułem: znajdź psa na załączonym obrazku :D Dobrze, że ma tę kolorową obróżkę ;) 2 Quote
Tyśka) Posted November 16, 2020 Posted November 16, 2020 Śliczna, zrozumiana i w końcu prawdziwie pokochana :) 1 Quote
agat21 Posted December 11, 2020 Author Posted December 11, 2020 Czajka wciąż nie lubi miejskich spacerów, terenowe uwielbia. Biega wtedy tak szybko z radości, że wzrok z trudem za nią nadąża :D A w domu jest pieszczocha nad pieszczochy Jak się jej nie głaszcze, to łapką zaczepia ;) ... no i trzeba dalej miziać :D "No i co? Tylko tyle? I poszedł sobie miziający?" 5 1 Quote
agat21 Posted December 19, 2020 Author Posted December 19, 2020 Pan nauczył Czajkę przybijać piątki. Tak to wygląda z jego peryspektywy :)) 4 Quote
agat21 Posted January 4, 2021 Author Posted January 4, 2021 Biedna Czajka znowu nabawiła się trzęsiawki - oczywiście z powodu wystrzałów :( Przez kilka dni wcześniej dostawała lekki lek uspokajający i mieszkanie było kropione feromonami, ale i tak w sylwestra zamieniła się w galaretę :( Pierwszy wskakiwała na kanapę Albo chowała się pod łóżkiem Marcelka też się bała :/ Ale już dzisiaj jest lepiej. W środę jakiś leśny spacer jest planowany. 1 Quote
Tianku Posted January 4, 2021 Posted January 4, 2021 Biedna Czajeczka :( u nas jeszcze wczoraj jacys debile strzelali moj pies jest taki wykonczony :( Quote
Gabi79 Posted January 4, 2021 Posted January 4, 2021 U mnie jeszcze dzisiaj strzelają, Leos obszczekuje te huki, a Kajunia bardzo się boi. Jak byłam z nią po pracy zrobiła tylko siku na chodniku przed schodami i zaraz odwrót. Czajka i Marcelka przepiękne. Po prostu miodzio. Quote
agat21 Posted January 7, 2021 Author Posted January 7, 2021 Wczoraj był wreszcie fajny długi spacer poza miastem :) A na spacerze.... :DDD 2 Quote
Tianku Posted January 8, 2021 Posted January 8, 2021 ciekawe czy obszczekała Jegomościa hahahaha :) 1 Quote
Recommended Posts