Havanka Posted April 1, 2019 Author Posted April 1, 2019 2 godziny temu, Jolanta08 napisał: Przywitam się i podrzucę 29 minut temu, MALWA napisał: Miłego popołudnia : ) Witam serdecznie i rowniez życzę milego dnia ! Quote
Havanka Posted April 1, 2019 Author Posted April 1, 2019 Zapraszamy wciąż na bazarek dla Tofficzka ! Nadeszły kolejne wpłaty, za które serdecznie dziekuję ! Są oznaczone kolorem czerwonym w postach rozliczeniowych. Quote
Havanka Posted April 2, 2019 Author Posted April 2, 2019 Zaczyna się kolejny, juz przedostatni dzien bazarku. Moze dzis ktos zafunduje Tofficzkowi puszkę karmy? Quote
Havanka Posted April 2, 2019 Author Posted April 2, 2019 4 godziny temu, Jolanta08 napisał: Podrzucę bazarek Witaj Jolu. Coraz bardziej cicho robi sie na bazarku. Pewnie możliwości sie już wyczerpały. Niestety za dużo jest psiego nieszczęścia a portfele nie są z gumy. Jutro już zamykamy bazarek a w środę Tofik wyrusza do Szafirki. Quote
Havanka Posted April 3, 2019 Author Posted April 3, 2019 12 godzin temu, Jolanta08 napisał: Póki co to lecimy na górę Tak, lecimy w górę w ostatnim dniu bazarku ! Witaj Jolu ! Quote
nulka07 Posted April 3, 2019 Posted April 3, 2019 No też zaglądam..możliwości klapnęły:( Kochani ,kto jeszcze doda puszkę dla Toffika?! Quote
Havanka Posted April 3, 2019 Author Posted April 3, 2019 10 godzin temu, Nesiowata napisał: Może jeszcze ktoś zajrzy? 9 godzin temu, Jolanta08 napisał: Zapraszamy do Toffika 6 godzin temu, Jolanta08 napisał: Podrzucę bazarek , kto pomoże Toffikowi ? 5 godzin temu, MALWA napisał: Pokazujemy bazarek : ) 1 godzinę temu, Bogusik napisał: Podrzucam bazareczek 13 minut temu, Jo37 napisał: Może jeszcze ktoś pomoże Toffikowi? 1 minutę temu, nulka07 napisał: No też zaglądam..możliwości klapnęły:( Kochani ,kto jeszcze doda puszkę dla Toffika?! Witam Was serdecznie w ostatnim dniu bazarku ! Jak dobrze, ze byłyście przez cały dzień. Ja dziś miałam mnóstwo pracy i dopiero teraz skończyłam. Przyłączam sie do próśb o pomoc dla psiaczka. Może ktoś jeszcze dołoży puszeczkę karmy? Quote
Havanka Posted April 3, 2019 Author Posted April 3, 2019 Wybiła godzina dwudziesta. Bazarek już zamknięty. Bardzo dziękuję wszystkim ofiarodawcom i sponsorom podróży Toficzka do hoteliku. Jak zawsze z Waszą ogromną pomocą udało sie zebrać potrzebną kwotę. Dziękuję Wam z całego serca !!!! Quote
szafirka Posted April 9, 2019 Posted April 9, 2019 Otrzymałam pieniążki za transport, dziękujemy. Quote
Anula Posted April 10, 2019 Posted April 10, 2019 Havanka,ślicznie dziękuję za pomoc dla Tofika w postaci bazarku. Pieniążki w kwocie 90,00zł dotarły na konto Tofika. Quote
Havanka Posted April 10, 2019 Author Posted April 10, 2019 Dnia 9.04.2019 o 12:53, szafirka napisał: Otrzymałam pieniążki za transport, dziękujemy. 3 minuty temu, Anula napisał: Havanka,ślicznie dziękuję za pomoc dla Tofika w postaci bazarku. Pieniążki w kwocie 90,00zł dotarły na konto Tofika. Szafirko, Anula, dziękuję za potwierdzenia. Jeszcze raz chcę podziękować wszystkim za pomoc w opłaceniu transportu i karmy weterynaryjnej dla Tofika. Mam nadzieję, że psiaczek nie zagrzeje długo miejsca u Szafirki i szybko znajdzie nowy dom. Quote
Recommended Posts