MALWA Posted April 12, 2020 Author Posted April 12, 2020 Zdrowych, spokojnych Swiat Wielkanocnych, pelnych miseczek dla psich pociech i dobrych domkow dla naszych podopiecznych, tego wszystkim Zycze :) Quote
elik Posted April 16, 2020 Posted April 16, 2020 Dzisiajaj zapłaciłam za hotel za marzec 2020 r. Faktura Przelew Quote
MALWA Posted April 19, 2020 Author Posted April 19, 2020 Eliczku, bardzo Ci dziękuję za to, że na bieżąco opłacasz rachunki za Fabię. Quote
MALWA Posted April 19, 2020 Author Posted April 19, 2020 Po opłaceniu pobytu Fabii w hoteliku za marzec na jej konci9e zostało 0 zł. Zaraz trzeba będzie zapłacić za hotel za kwiecień i kupić dla niej jedzenie, a jej konto świeci pustkami, i to będzie prawdziwy dramat ! Czy ktoś może poratować Babulinkę wpłata jednorazową, deklaracją stała lub bazarkiem ? Z góry bardzo dziękuję ! Quote
Anula Posted April 19, 2020 Posted April 19, 2020 10 minut temu, MALWA napisał: Po opłaceniu pobytu Fabii w hoteliku za marzec na jej konci9e zostało 0 zł. Zaraz trzeba będzie zapłacić za hotel za kwiecień i kupić dla niej jedzenie, a jej konto świeci pustkami, i to będzie prawdziwy dramat ! Czy ktoś może poratować Babulinkę wpłata jednorazową, deklaracją stała lub bazarkiem ? Z góry bardzo dziękuję ! To Fabia nie ma deklaracji stałych? Czy Fabia korzystała ze Skarpety im.Talcott? Poproszę o dane do przelewu,wpłacę 50zł jednorazowo dla cudnej suni. Quote
MALWA Posted April 19, 2020 Author Posted April 19, 2020 1 godzinę temu, Anula napisał: To Fabia nie ma deklaracji stałych? Czy Fabia korzystała ze Skarpety im.Talcott? Poproszę o dane do przelewu,wpłacę 50zł jednorazowo dla cudnej suni. Dziękuję Anula za pomoc! Zaraz wysyłam nr konta. Fabia ma 145 zl stałych deklaracji, w tym faktycznie wpłacanych jest 135 zl. Fabia korzystała z pomocy Skarpety. Quote
MALWA Posted April 19, 2020 Author Posted April 19, 2020 Próbuje porozsyłać prośbę o pomoc dla Fabii, ale niestety pokazuje mi się cos takiego 403 Forbidden nginx/1.17.10 Quote
MALWA Posted April 19, 2020 Author Posted April 19, 2020 Eliczku, czy mogę Cie prosić o przesłanie nr konta do Anuli, bo niestety znowu pojawia mi się błąd..... Quote
Jolanta08 Posted April 19, 2020 Posted April 19, 2020 1 godzinę temu, MALWA napisał: Po opłaceniu pobytu Fabii w hoteliku za marzec na jej konci9e zostało 0 zł. Zaraz trzeba będzie zapłacić za hotel za kwiecień i kupić dla niej jedzenie, a jej konto świeci pustkami, i to będzie prawdziwy dramat ! Czy ktoś może poratować Babulinkę wpłata jednorazową, deklaracją stała lub bazarkiem ? Z góry bardzo dziękuję ! Wsparłam Fabusię dodatkowym groszem. Quote
guccio Posted April 19, 2020 Posted April 19, 2020 1 godzinę temu, MALWA napisał: Dziękuję Anula za pomoc! Zaraz wysyłam nr konta. Fabia ma 145 zl stałych deklaracji, w tym faktycznie wpłacanych jest 135 zl. Fabia korzystała z pomocy Skarpety. Do mojej deklaracji chociaż 5 dodam.Więcej nie mogę.Jutro przelew. Quote
elik Posted April 19, 2020 Posted April 19, 2020 1 godzinę temu, guccio napisał: Do mojej deklaracji chociaż 5 dodam.Więcej nie mogę.Jutro przelew. Bardzo dziękuję guccio :) Czyli od kwietnia Twoje deklaracja wynosi 15,00 zł? Quote
elik Posted April 19, 2020 Posted April 19, 2020 2 godziny temu, MALWA napisał: Eliczku, czy mogę Cie prosić o przesłanie nr konta do Anuli, bo niestety znowu pojawia mi się błąd..... Mi też pojawia się błąd, gdy chcę zmienić wielkość liter, czy wstawić zdjęcie. Nie wiem co jest grane. Czy udało Ci się przesłać nr konta? Quote
MALWA Posted April 19, 2020 Author Posted April 19, 2020 5 godzin temu, Jolanta08 napisał: Wsparłam Fabusię dodatkowym groszem. Dziękuję za pomoc dla Fabii :) Quote
MALWA Posted April 19, 2020 Author Posted April 19, 2020 4 godziny temu, guccio napisał: Do mojej deklaracji chociaż 5 dodam.Więcej nie mogę.Jutro przelew. Dziękuję za podniesienie wysokości wpłaty miesięcznej ! Quote
MALWA Posted April 19, 2020 Author Posted April 19, 2020 3 godziny temu, elik napisał: Mi też pojawia się błąd, gdy chcę zmienić wielkość liter, czy wstawić zdjęcie. Nie wiem co jest grane. Czy udało Ci się przesłać nr konta? Nie Elu, nie udało mi się wysłać wiadomości. Pokazuje się błąd.... Quote
Anula Posted April 20, 2020 Posted April 20, 2020 13 godzin temu, elik napisał: Mi też pojawia się błąd, gdy chcę zmienić wielkość liter, czy wstawić zdjęcie. Nie wiem co jest grane. Czy udało Ci się przesłać nr konta? Dzisiaj już chyba wszystko w porządku bo mogę nawet cytować.Wczoraj to było niemożliwe a więc proszę o nr.konta do przelewu. Quote
elik Posted April 20, 2020 Posted April 20, 2020 20 godzin temu, MALWA napisał: Nie Elu, nie udało mi się wysłać wiadomości. Pokazuje się błąd.... 10 godzin temu, Anula napisał: Dzisiaj już chyba wszystko w porządku bo mogę nawet cytować.Wczoraj to było niemożliwe a więc proszę o nr.konta do przelewu. Niestety nadal przyjmuje tylko standardowy tekst, jaki proponuje dogo. Próbowałam aktualizować finanse psiaków i niestety nie da rady :( Nie wiem co to będzie, jakoś muszę temu zaradzić, ale konto podam :) Quote
Poker Posted April 23, 2020 Posted April 23, 2020 9 minut temu, teresaa118 napisał: gdzie przebywa Fabia ? U kikou 1 Quote
Recommended Posts