Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
8 minut temu, auraa napisał:

Zobaczymy. ..Dobrze by było gdyby to był ten dom. Mała już trochę czeka na swojego człowieka. 

Jestem po rozmowie. W domu jest 4-letnie, wesoła i miła sunia. Podobna do Luli. Niestety sunia nie jest wysterylizowana, bo Pani sie nie zgadza. To taki mały zgrzyt w rozmowie... Poza tym Pan kocha zwierzęta. ma 3 króliki, dwa szczurki i chomiki. 

Państwo mieszkają w Ursusie. Mamy spotkać się po świętach, ale zanim się spotkamy będe chciala jeszcze rozmawiać.

Posted
16 godzin temu, Poker napisał:

Jeżeli pilnują suni  , to jest OK.

Pilnują. Na szczęście nie podaja tabletek i nie chcą, żeby miala szczeniaki. Jesteśmy umówieni na spotkanie po świętach. Do piątku Panstwo nie mogą dojechać a w piątek (jutro) Lula jedzie z Martą na Mazury. Wracają w poniedziałek.

Posted
13 godzin temu, auraa napisał:

Święta, Święta i po świętach. Wyprawa na Mazury udana? Lula już wróciła do Warszawy?

Lula jest już w domu, była jednak nie na Mazurach a w Milanówku.
Wszystko jest w porządku.

Wczoraj poranny spacer.

58625973_2060207080948364_6777082360111300608_n.jpg

58444203_2060207050948367_8521121128494661632_n.jpg

Posted

No i po spotkaniu:) Przyjechali oboje Państwo z sunią. Poznanie z suniami wypadło bardzo dobrze, nawet sie troche razem pobawiły. Państwo zakochani w Luli, ale nie zapominali przytulać też Dosi. Ponieważ wyjeżdżają w długi weekend, podjęliśmy decyzję, że pojadę do nich na ostateczną wizytę przedadopcyjną z Lulą 5 maja. Nie chciałabym, żeby maleńka od razu jechala w nowe miejsce z nową rodziną, dlatego na spokojnie załatwimy sprawę po powrocie Państwa i moim. Myślę, że będzie jej dobrze w nowej rodzince:) Tak wyglądają obie sunie:)

Lula1.jpg

Lula2.jpg

• Like 1
Posted
11 godzin temu, MALWA napisał:

Ale super !

Kolejny psiak zyska swoja Rodzine : )

Czy Lula jest wysterylizowana ?

Tak, sterylizowałyśmy Lulę 15 marca.

Posted
12 godzin temu, auraa napisał:

Ślicznie :) Już wiesz w jakiej części Ursusa mieszkają? To spora dzielnica :)

Tak kochana, na 1 Maja:) Państwo ciągle do mnie smsują i o"odgrażają się" że będa mi wysyłać zdjęcia Dosi z majówki, na którą jadą. 

Posted
12 godzin temu, MALWA napisał:

Ale super !

Kolejny psiak zyska swoja Rodzine : )

Czy Lula jest wysterylizowana ?

Zaczęłam z Panią temat sterylizacji Dosi i Pani przyjęła moje argumenty. Powiedziała, że chce ją wysterylizować:)

• Upvote 1
Posted

Lula od dzisiaj jest mieszkanką Ursusa. Pierwsze chwile były dla niej stresujące. Nagle zabrałam ja z miejsca, które pokochala, w którym miala zawsze mase psiaków do zabawy. Ale w nowym domu czekała na nia 4-letnia Dosia. Przyjęła ja bardzo przyjaźnie,. Dodatkowo Lula oniemiała widząc króliki i świnki morskie w klatkach. Zwierzaki zadbane, maja czysto i pod kontrolą sa wypuszczane w mieszkaniu.

Lula od razu chętnie przytulala sie do nowej rodziny, poznala też yorka córki Państwa. Od razu się zaprzyjaźniły. Lula jeszcze przy mnie zjadła kolację, nie było z tym problemu. Maleńka dostała porcjowane jedzenie na 3 dni, zabrałam też jej smaczki, pieczone ciasteczka, ulubione zabawki i gryzaki. Dorzuciłam też puszkę moich suniek, gdyby nie chciała jeść nowego jedzonka.

Będzie jej tam dobrze, będzie bardzo kochana i będzie miała towarzystwo bardzo miłej suni. 

Rozliczyłam dzisiaj do ko nca pobyt w DT. Marta płacze bardzo za Lulą, bo Lulę pokochała bardzo, ale nie zdecydowała się z różnych powodow na adopcję. 

• Like 1
Posted

Lula spala dzisiaj wtulona w Pana Krzysztofa. Wczoraj nie ząłatwiła się na dworze, za to dzisiaj z samego rana zrobiła wszystko co trzeba. Chodzi krok w krok za Dosią i załatwia się tam, gdzie ona. Rano już się bawiły razem. Ogonek w górze. Będzie dobrze:)