kikou Posted January 9, 2021 Posted January 9, 2021 Chciałabym prosić o możliwość adoptowania Balbiny. 6 1 Quote
elik Posted January 9, 2021 Posted January 9, 2021 8 godzin temu, kikou napisał: Chciałabym prosić o możliwość adoptowania Balbiny. Taka super propozycja i tak długo bez odpowiedzi Ja ani przez moment nie zastanawiałabym się, gdyby Kasia chciała adoptować któregoś z moich psiaczków. 1 Quote
Tyśka) Posted January 9, 2021 Posted January 9, 2021 Cisza, bo pewnie wszystkich zatkało tak, jak mnie :D 1 Quote
ewu Posted January 9, 2021 Posted January 9, 2021 Kikou to najwspanialsza wiadomosc jaka ostatnio przeczytałam. Hura :) Balbinka ma swój najlepszy na świecie dom :) Quote
ewu Posted January 9, 2021 Posted January 9, 2021 Cały dzień byłam w rozjazdach stąd moje milczenie na wątku. Muszę tylko elegancko powiadomić Państwa. Quote
Tyśka) Posted January 9, 2021 Posted January 9, 2021 Przed chwilą, ewu napisał: Muszę tylko elegancko powiadomić Państwa. Albo zaproponować innego psiaczka? Może Korcia kiyoshi? Quote
elik Posted January 9, 2021 Posted January 9, 2021 3 minuty temu, Tyśka) napisał: Albo zaproponować innego psiaczka? Może Korcia kiyoshi? Też tak myślę. Jeśli wizyta wypadła dobrze, to szkoda stracić możliwość ulokowania tam jakiegoś psiaczka. Quote
elik Posted January 9, 2021 Posted January 9, 2021 14 minut temu, Tyśka) napisał: Cisza, bo pewnie wszystkich zatkało tak, jak mnie :D Tak, ale była mdk8 - najważniejsza w tym temacie osoba - opiekunka suni. Quote
Tyśka) Posted January 9, 2021 Posted January 9, 2021 Jeżeli jest decyzja, że Balbinka zostaje na stałe u kikou (wspaniale! brak zmiany miejsca:) ) to ogłoszenie Balbinki usunę. Chociaż troszkę szkoda domku, codziennie dzwonili ... :( ale dobro suni najważniejsze. Quote
mdk8 Posted January 9, 2021 Author Posted January 9, 2021 Tak już oficjalnie mogę napisać: Balbinka ma dom. Zostaje na stałe u Kasi :) Domku szkoda ale nie mogłam postąpić inaczej. One tak bardzo się kochają , że gdybym je rozdzieliła nie mogłabym na siebie spojrzeć w lustrze . Niniejszym chciałabym podziękować deklarowiczom za wsparcie , pozostałym osobom za bazarki , za ogłoszenia i za to ,że byłyście z Balbinką i ze mną na wątku . Wszystkim i każdemu z osobna : DZIĘKUJĘ 4 Quote
kiyoshi Posted January 9, 2021 Posted January 9, 2021 24 minuty temu, Tyśka) napisał: Jeżeli jest decyzja, że Balbinka zostaje na stałe u kikou (wspaniale! brak zmiany miejsca:) ) to ogłoszenie Balbinki usunę. Chociaż troszkę szkoda domku, codziennie dzwonili ... :( ale dobro suni najważniejsze. może dałoby się zaproponować Korcie.....jesli się spodoba, to byłaby szansa dla niej....nie wiem czy jest podobna wiekowo, gabarytowo, charakterologicznie do Balbinki,.. 1 Quote
Tyśka) Posted January 9, 2021 Posted January 9, 2021 Przed chwilą, kiyoshi napisał: może dałoby się zaproponować Korcie.....jesli się spodoba, to byłaby szansa dla niej....nie wiem czy jest podobna wiekowo, gabarytowo, charakterologicznie do Balbinki,.. Balbinka jest przełagodna, radosna i dobroduszna, otwarta i ciepła do człowieka. Z tego co piszesz, Korcia też taka się zapowiada. :) Quote
kiyoshi Posted January 9, 2021 Posted January 9, 2021 16 minut temu, Tyśka) napisał: Balbinka jest przełagodna, radosna i dobroduszna, otwarta i ciepła do człowieka. Z tego co piszesz, Korcia też taka się zapowiada. :) tak, tez taka jest, ma 10 lat, waży 8 kg, jest bardzo rozgarniętym pieskiem, na smyczy itd jedynie jazdy samochodem nie znosi. Nie wiem czy ktos może podesłać tym Państwu Korcie? nie wiem też jaki jest wynik wizyty PA... ps. BARDZO SIĘ CIESZE Z DOMU BALBINKI <3 <3 Quote
ewu Posted January 9, 2021 Posted January 9, 2021 1 godzinę temu, kiyoshi napisał: tak, tez taka jest, ma 10 lat, waży 8 kg, jest bardzo rozgarniętym pieskiem, na smyczy itd jedynie jazdy samochodem nie znosi. Nie wiem czy ktos może podesłać tym Państwu Korcie? nie wiem też jaki jest wynik wizyty PA... ps. BARDZO SIĘ CIESZE Z DOMU BALBINKI <3 <3 Wizyta wypadla bardzo dobrze. Proszę o zdjecia Korci na Whatappa. 1 Quote
b-b Posted January 9, 2021 Posted January 9, 2021 Usuwam ogłoszenie Balbinki. Strasznie się cieszę ,że sunia zostanie u swojej mamusi na zawsze :D Powodzenia dla Korci. Może się uda! 1 Quote
Tyśka) Posted January 9, 2021 Posted January 9, 2021 30 minut temu, ewu napisał: Wizyta wypadla bardzo dobrze. Proszę o zdjecia Korci na Whatappa. Trzymam kciuki tak bardzo mocno. Ja pomyślałam jeszcze o FABIO, poczciwinie - ale to samiec i jest u Murki, więc na drugim końcu Polski. Quote
Poker Posted January 10, 2021 Posted January 10, 2021 Niesamowite !! Biedna kikou pękła na myśl o rozstaniu z babinką. Obie z Balbinką mają szczęście. Mam nadzieję, że kikou czasem coś napisze nam o suni. 2 Quote
kiyoshi Posted January 10, 2021 Posted January 10, 2021 19 godzin temu, ewu napisał: Wizyta wypadla bardzo dobrze. Proszę o zdjecia Korci na Whatappa. Udało się :) Ewu- bardzo Ci dziekuje za ogromną pomoc :) Basia pokazała Państwu Korcie i zaiskrzyło :) :) 3 Quote
Tyśka) Posted January 10, 2021 Posted January 10, 2021 6 minut temu, kiyoshi napisał: Basia pokazała Państwu Korcie i zaiskrzyło :) :) Bosko <3 Zaciskam kciuki :))) 1 Quote
ewu Posted January 10, 2021 Posted January 10, 2021 2 godziny temu, kiyoshi napisał: Udało się :) Ewu- bardzo Ci dziekuje za ogromną pomoc :) Basia pokazała Państwu Korcie i zaiskrzyło :) :) Nie ma za co. Pantwo to cudni Ludziei jestem szczęśliwa że Kora dr o Nich trafi. Quote
Poker Posted January 10, 2021 Posted January 10, 2021 Super, dzięki babince Balbince kolejna starsza sunia załapie się na domek. 1 Quote
b-b Posted January 10, 2021 Posted January 10, 2021 2 godziny temu, kiyoshi napisał: Udało się :) Ewu- bardzo Ci dziekuje za ogromną pomoc :) Basia pokazała Państwu Korcie i zaiskrzyło :) :) 19 minut temu, ewu napisał: Nie ma za co. Pantwo to cudni Ludziei jestem szczęśliwa że Kora dr o Nich trafi. Wspaniale ,że dwie sunie mają już swoje domki :D Quote
kiyoshi Posted January 10, 2021 Posted January 10, 2021 20 minut temu, ewu napisał: Nie ma za co. Pantwo to cudni Ludziei jestem szczęśliwa że Kora dr o Nich trafi. tak,, to prawda, rozmawiałam krótko ale wiem, że to cudowni ludzie. Mało jest osób na świecie które chcą pomagać staruszkom. Ciesze sie ogromnie, bo to jest dom o jakim mogłam dla Korci pomażyć, i naprawde dziękuje jeszcze raz i Tobie i Tysce i wszystkim którzy pomysleli by polecić Korcie. 1 Quote
Recommended Posts