mdk8 Posted February 24, 2019 Author Posted February 24, 2019 Zapraszamy na bazarek https://www.dogomania.com/forum/topic/349503-malutki-bazarek-książkowy-dla-dwóch-starych-bidusiów-czekających-na-ratunek-do-2-marca-do-godz-2100/?tab=comments#comment-17435363 Quote
Joanna1235 Posted February 24, 2019 Posted February 24, 2019 Witam, sama się wpraszam i poproszę o podanie konta, od przyszłego miesiąca, przez okres 6 miesięcy mogę zadeklarować 20 zł. na Balbinkę (chyba,że wcześniej znajdzie dom) Błagam o przypominanie . Quote
mdk8 Posted February 24, 2019 Author Posted February 24, 2019 38 minut temu, Joanna1235 napisał: Witam, sama się wpraszam i poproszę o podanie konta, od przyszłego miesiąca, przez okres 6 miesięcy mogę zadeklarować 20 zł. na Balbinkę (chyba,że wcześniej znajdzie dom) Błagam o przypominanie . Razem z Balbinką witamy bardzo serdecznie. Wszyscy goście są tu bardzo mile widziani :) Dziękuję za pomoc. Quote
ewu Posted February 25, 2019 Posted February 25, 2019 Dziękuję za pomoc dla Balbinki. We środę po pracy Koleżanka powiezie psiaki do Kikou. Quote
mdk8 Posted February 25, 2019 Author Posted February 25, 2019 10 godzin temu, ewu napisał: Dziękuję za pomoc dla Balbinki. We środę po pracy Koleżanka powiezie psiaki do Kikou. Bardzo się cieszę ,że mogę pomóc . 46 minut temu, kikou napisał: Czekamy na piękną dziewuszkę. :) Kasiu dziękuję za przyjęcie małej. Quote
ewu Posted February 26, 2019 Posted February 26, 2019 We czwartek o 15.30 Aureliusz i Balbinka wyruszają do Kikou. Quote
ewu Posted February 26, 2019 Posted February 26, 2019 Martyna bardzo przeprasza ,że nie jutro ale jutro musi jechać z Calineczką na badania bo dzisiaj nie było lekarki prowadzącej. We czwartek psiaki pojadą na 100%. Quote
mdk8 Posted February 26, 2019 Author Posted February 26, 2019 1 godzinę temu, ewu napisał: Martyna bardzo przeprasza ,że nie jutro ale jutro musi jechać z Calineczką na badania bo dzisiaj nie było lekarki prowadzącej. We czwartek psiaki pojadą na 100%. Ważne ,że wyjadą a myślę ,że jeden dzień jeszcze wytrzymają . Calineczki zdrowie najważniejsze. Ja do soboty jestem na dogo z doskoku . Mój syn się żeni więc jeszcze ostatnie przygotowania . Po niedzieli zajmę się wątkiem i zrobię bazarek dla Balbinki. Quote
ewu Posted February 26, 2019 Posted February 26, 2019 2 godziny temu, mdk8 napisał: Ważne ,że wyjadą a myślę ,że jeden dzień jeszcze wytrzymają . Calineczki zdrowie najważniejsze. Ja do soboty jestem na dogo z doskoku . Mój syn się żeni więc jeszcze ostatnie przygotowania . Po niedzieli zajmę się wątkiem i zrobię bazarek dla Balbinki. Gratulacje:):):) Quote
mdk8 Posted February 26, 2019 Author Posted February 26, 2019 31 minut temu, ewu napisał: Gratulacje:):):) Dziękuję :) Quote
Poker Posted February 26, 2019 Posted February 26, 2019 2 godziny temu, ewu napisał: Gratulacje:):):) niby luty to zimny miesiąc,ale w sercach żar. Wszystkiego najlepszego dla Młodych i ich Rodziców. Quote
uxmal Posted February 26, 2019 Posted February 26, 2019 4 godziny temu, mdk8 napisał: Ważne ,że wyjadą a myślę ,że jeden dzień jeszcze wytrzymają . Calineczki zdrowie najważniejsze. Ja do soboty jestem na dogo z doskoku . Mój syn się żeni więc jeszcze ostatnie przygotowania . Po niedzieli zajmę się wątkiem i zrobię bazarek dla Balbinki. Gratuluję :))) 12 minut temu, Poker napisał: niby luty to zimny miesiąc,ale w sercach żar. Wszystkiego najlepszego dla Młodych i ich Rodziców. Pokerku, czy rozważałaś kiedykolwiek pisanie Haiku? masz talent do tego. Quote
Poker Posted February 26, 2019 Posted February 26, 2019 19 minut temu, uxmal napisał: Gratuluję :))) Pokerku, czy rozważałaś kiedykolwiek pisanie Haiku? masz talent do tego. CZEGO ??? Staram już ,ale nie mam pojęcia co to Haiku i jeszcze talent mam do tego ??? Zajrzałam do Wiki i w głowie mam zamęt. Gdzie niby mój talent się objawił ? Quote
uxmal Posted February 26, 2019 Posted February 26, 2019 1 minutę temu, Poker napisał: CZEGO ??? Staram już ,ale nie mam pojęcia co to Haiku i jeszcze talent mam do tego ??? to jest rodzaj japońskiej poezji. Krótkie wierszyki z przesłaniem. Quote
Poker Posted February 26, 2019 Posted February 26, 2019 1 minutę temu, uxmal napisał: to jest rodzaj japońskiej poezji. Krótkie wierszyki z przesłaniem. Przeczytaj post wyżej. Quote
uxmal Posted February 26, 2019 Posted February 26, 2019 1 minutę temu, Poker napisał: Przeczytaj post wyżej. tu i nie tylko tu : niby luty to zimny miesiąc,ale w sercach żar. a to np Haiku: Przemawiać do irysów: To także jedna z przyjemności Wędrowania. Quote
mdk8 Posted February 27, 2019 Author Posted February 27, 2019 19 godzin temu, Poker napisał: niby luty to zimny miesiąc,ale w sercach żar. Wszystkiego najlepszego dla Młodych i ich Rodziców. 19 godzin temu, uxmal napisał: Gratuluję :))) Dziękuję bardzo :) Quote
mdk8 Posted February 27, 2019 Author Posted February 27, 2019 Mam na koncie wpłaty od Onaa i Nesiowata. Ślicznie dziękuję . Quote
Onaa Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 Trzymam kciuki i wysyłam dobre myśli za całą podróż! Może psiaczki już jadą ? Quote
ewu Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 Tak sięcieszę,że Balbinka pojechała do dobrego życia. Spotka nasze Gwiazdeczkę , Ajeczkę i Pysia.:) Quote
mdk8 Posted February 28, 2019 Author Posted February 28, 2019 2 godziny temu, ewu napisał: Wyjechali:) trzymam kciuki za bezpieczną podróż. Quote
ewu Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 Balbinka i Aureliusz szczęśliwie dojechały. Kasia napisała ,że sunia bardzo otwarta, do wszystkich macha ogonkiem. Czuje się świetnie. Quote
Recommended Posts