Jump to content
Dogomania

Kochana Sarunia odeszła od nas 6.12.2021 r. Żegnaj Saruniu [*] Z głuchą i niewidomą, chorą na cukrzycę Sarą w hoteliku u kikou zamieszkał Dunio, który odszedł 18.05.2021 r. [*]. Aruś zasnął w ramionach kikou 22.04.2021 r. [*]

Recommended Posts

Posted
1 minutę temu, ewu napisał:

Schronisko obiecało zapłacić za podróż.

Huraaaa  :) Dzięki Basieńko, wielkie dzięki, bo to pewnie Twoja zasługa :)

Posted
2 godziny temu, elik napisał:

Dziękuję Basiu :)

Mam zgodę na operację. Zaniosłam do szpitala, czekam na informację o terminie. Wreszcie posunęło się do przodu.

Podobny obraz

Sciskam tulininikam Ciocię

Posted
14 godzin temu, elik napisał:

Dziękuję Basiu :)

Mam zgodę na operację. Zaniosłam do szpitala, czekam na informację o terminie. Wreszcie posunęło się do przodu.

Elu, wszystkiego dobrego, żeby już było za Tobą i żebyś szybciutko wróciła do zdrowia i pełni sił.

Posted
Dnia 1.03.2019 o 08:18, kikou napisał:

Dziadziuszek oswaja się. Na szczęście  to pogodny chłopczyk. Lubi i pieski i człowieka. Opanował  klapkę dla piesków ale tylko wyjście, nie potrafi wrócić. Biegam za nim i przynoszę do domu. Strasznie śmieszny, taki grubiutki kulkowaty.

Witam. Cudnie,że Aureliusz już bezpieczny;)  Miejmy nadzieję,że szybko się zaadoptuje. A,że kuleczka...hmmm zaraz ,że taki grubiutki...Oj tam oj tam... Zima jeszcze, trzeba był odłożyć jeśli się dało! Ot co;) Ja tam się solidaryzuję z jego gabarytami,bo też odłożyłam tam i ówdzie:) Ale wiosenka za pasem , można po dworze polatać i nieco wyrzeźbić futerko.Pozdrawiam i mizianko dla wszystkich zwierzaków!

Posted
4 godziny temu, Onaa napisał:

Elu, wszystkiego dobrego, żeby już było za Tobą i żebyś szybciutko wróciła do zdrowia i pełni sił.

Bardzo dziękuję Renatko  :)   Lajki mi wyszły więc serduszko dołożę   1753037855_serce9bijce.gif.b8e0fe29969f30e20423c469c2210e39.gif

Ja Tobie także zdrowia życzę, bo tego nigdy za wiele :)

Posted
5 godzin temu, Nesiowata napisał:

Trzymaj się Arusiu - to będzie trudny, ale  konieczny  dzień. Później będzie już tylko coraz lepiej.

Pięknie zdrobniłaś jego imie :)

Ciekawe jak dużo czasu zajmie Arusiowi odnalezienie drogi powrotnej do domu i czy, biorąc pod uwagę to, że nie widzi, w ogóle będzie to możliwe.

Kasiu napisz czy w zachowaniu Arusia są jakieś zmiany.  To bardzo istotne informacje z uwagi na to, że on jest niewidomy i ważne jest, jak szybko potrafi przystosować się do nowych warunków. Pytam teraz, bo za chwilę o tym zapomnimy, a to ważne, czy możemy ewentualnie napisać w ogłoszeniu, że szybko potrafi poznać nowy teren i szybko się aklimatyzuje.

No i jak zwykle zdjęcia piesionka plissss  788713767_kwiatki9.gif.1e1f1e4f6d1217b4966f70ad4b55623e.gif

W Krakowie jest piękna, słoneczna pogoda. Może i u Was też więc będą piękne zdjęcia :)

Posted

W tym miesiącu (chociaż dopiero 2 marca) limit na deklaracje wyczerpałem, ale chętnie wspomogę Aureliusza od kwietnia Tylko poproszę o przypomnienie, bo boję się, że mi umknie.

• Like 2
Posted
3 godziny temu, Radek napisał:

W tym miesiącu (chociaż dopiero 2 marca) limit na deklaracje wyczerpałem, ale chętnie wspomogę Aureliusza od kwietnia Tylko poproszę o przypomnienie, bo boję się, że mi umknie.

Witam Cię Radku i bardzo serdecznie dziękuję za chęć pomocy Aureliuszowi I   :)   Z przyjemnością przypomnę Ci o tym pod koniec marca, jeśli mi o tym przypomnisz  :) :)  

Żarty na bok :)  Oczywiście przypomnę Ci o tym w stosownym czasie :)

• Like 1
Posted
3 godziny temu, Mazowszanka13 napisał:

Ja 15 zł miesięcznie zadeklaruje co zaokrągli wynik.

Wielgachne dzięki Mazowszanko    kwietki.jpg.6dc09a0bb20b8af5b846a11241e9494b.jpg   

Będzie pięknie :) :)  Równiutkie 230 złociszków :)

Już ślę Ci nr konta Aureliusza I.

Posted

28.02. na konto Aureliusza wpłynęła kwota 20,00 zł od Kaas1 deklaracja na II 

Bardzo serdecznie dziękuję

1851244244_kwiatki11.GIF.3d05c3b59c1d7e2c437f0cf630a03e17.GIF

Posted

Wydaje mi si ę, że widziałam post kikou, w którym pisała, że ma zdjęcia naszego Aureliusza I, ale nie może ich wstawić na watek. 

Nie mogę znaleźć tego postu, a chciałam prosić, żeby przysłała mi te zdjęcia na adres e-mail, to je wstawię.

Kasiu przyślij mi proszę zdjęcia Aureliusza.

Jak chłopaczek? Rozwija swoje talenta, czy nadal cichutki skromniutki?

Posted
13 minut temu, christo_fair napisał:

Przywitam się z Aureliuszkiem - już w nowym, lepszym świecie :)

Witam Cię serdecznie i u AureliuszaI-go  :)

To psiaczek nie tak umęczony jak Fado, ale też po przejściach, a w dodatku staruszek. Chcemy, żeby chociaż jesień życia była dla niego dobrym, radosnym okresem. Zapraszam Cię do częstego odwiedzania Aureliusza. Będzie nam weselej :)

• Like 1